The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 314.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
JackIsBack kaže...
fade kaže...
Cromaki kaže...

Ja sam dobio beta invite :)

Evo isto, brzo se i skinulo. Nabacit cu par screenshotova kasnije kad pocne igra.

aaaaa, kako si me naložio. Kliknem na sliku i pomislim, hebote ovo izgleda prehebeno i onda skužim da je to slika na desktopu {#}

Haha da malo vuce na TES i ovi rubovi su se uklopili.

Evo ako hoces taj wallpaper. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lake_Edith_Jasper.jpg 

13 godina
The Elder Scrolls:Online

Evo par sličica od mene iako nebih smio uploudati  {#}
Ovo je na Medium detaljima.

Majke mi
Moj PC  
13 0 hvala 6
14 godina
Cromaki kaže...

Evo par sličica od mene iako nebih smio uploudati  {#}
Ovo je na Medium detaljima.

Nice {#}

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 12:50 (Cakija_ST).
14 godina
neaktivan

I sta velis el bolja grafika nego u Gw2? :)

0 0 hvala 0
13 godina

sad kad si vec prekrsio NDA daj malo opisi kakav je combat?

i tako to :)

13 godina
odjavljen

Kako ovdje neki od vas igraju, a nigdje nema na youtube gameplay ili na twichu ? Je li vam zabranjeno da sharujete gameplay ?

Edit:

Evo vam decki malo geimplei    

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 17:46 (DarkoKwon).

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Igra mi izgleda ko neki mix izmedju AoCa i LoTRA

0 0 hvala 0
13 godina
Rocinante2112 kaže...

Igra je praktički isto kao i Skyrim samo što su posvuda i drugi igrači koji s tobom rade questove.

Jedino što sam primijetio kada držim lijevi klik za bolji napad kao da mu je miss garantiran odnosno ne pogodi enemy-a... Također sam naišao na nekoliko questova koji su me zbuggali te sam morao restartati igru jel se nisam mogao micati. Isto nekako treba još uvijek dosta da ubiješ protivnika iako ste isti level, nekako mi je glupo da moram pogoditi čovjeka barem 8-10 puta sa bow-om.

Znači igra ima sve karakteristike Skyrima jedino što sam odmah primijetio je mnogo bolji kontrast boja, nema onako onog sivila i to izgleda mnogo realističnije i točno možeš procijeniti kada se oblači i tako to...

Sve u svemu igra ima radnju, zanimljivo je i živo ! Ali ako ne odustanu od 14$ mjesečne pretplate mislim da neće biti nešto veliko od toga.. Nisam nigdje imao priliku vidjeti PvP ako ga uopće i ima, osobno za ovakvu igru PvP mi nebi ni pasao jel je nekako malo ukočeno, naviako sam se onako na brže borbe kao u WoW-u recimo. Dok me ovo podječa na onu Mount & Blade ili ono s mačevanjem al se nemogu sjetit imena...

BTW niti jedan mmo nema opciju za namještanje veličinu ženskih grudi ;) 

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 19:48 (Cromaki).
16 godina
neaktivan

Realno ESO je vrlo vjerojatno zanimljiv MMO koji na tržište dolazi par godina prekasno..

Treba popratiti može li otvoriti MMO konzolama i u tom grmu leži i zec zašto se radi i zašto ima pretplatu..

Šteta za fanove TES-a..

13 godina
Cromaki kaže...
Rocinante2112 kaže...

Nisam nigdje imao priliku vidjeti PvP ako ga uopće i ima, osobno za ovakvu igru PvP mi nebi ni pasao jel je nekako malo ukočeno, naviako sam se onako na brže borbe kao u WoW-u recimo. Dok me ovo podječa na onu Mount & Blade ili ono s mačevanjem al se nemogu sjetit imena...

BTW niti jedan mmo nema opciju za namještanje veličinu ženskih grudi ;) 

hm. super :)

meni se wow nikad nije dopado i ukočen combat i samo hotkeyevi... mount and blade mi je super,izguštao sam se satima na toj igri. (sati igranja bi bili sigurno u troznamenkastim brojevima). AoC sam igrao od launcha i taj pvp combat mi je ludilo bio. Udaranje s prave strane,i fluentan combat... iskreno PVP za TES je MUST HAVE. igra ima veliki PVP potencijal

13 godina

Po ovome što sam vidio najveći trn u oku mi je "konzolaški" UI i kretanje,cijeli filing mi je kao da je igra napravljnea za konzole pa prebačena na PC.

2 0 hvala 0
13 godina

ajoj :(

13 godina

Pitanje za ekipu koja j u beti,jel se rase razlikuju samo po kozmetici ili svaka rasa ima različite statse ili abilitye ili štogod slično?

Zanimljiv člančić o progressu likova(neće biti respeca):

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/8004/Elder-Scrolls-Online-Diving-Deep-into-the-Progression-of-ESO.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 8:32 (evang).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mi može netko reć di da skinem client dobio sam invite i aktiviro ga na acc al nemogu nac di se skida client wtf!?

nvm, retardiran sam bio sam na krivom siteu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:22 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel itko od vas planira plaćat pretplatu? 

i koliko to ima smisla...ok, igrica je brutalna i cili misec stvarno imaš šta radit...al davat nekih 90ak kuna svaki misec za igricu...al to nije malo previše...

ili možda ok za ovo šta se nudi...

nezz možda je glupo pitanje, al zanima me šta vi mislite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

subskripcije nemaju mjesto u danasnjem marketu online igara.

ima toliko isplativih modela danas,a vecina ih je djaba sa opcijom ulaganja novaca...ovo je u startu lošiji deal za bilo kojeg korisnika

iskreno,mislim da je taj model promašaj totalni i da ce nakon nekog vremena ovak i onak ici na f2p model sa restrikcijama ili microtranzakcijama.

13 godina

Osobno mislim da je pretplata ok stvar(pod uvjetom da stvarno nema mikrotransakcija),kako stvari stoje ja mislim da ću uzet igru uz koju se pretpostavljam dobivam 1. mjesec free pa ću onda vidit kako dalje,ali kao što sam rekao nije mi problem za hobi izdvojit 100kn mjesečno.

Svi kukaju oko te pretplate ali kao što je netko napisao mikrotranakcije nemaju mjesta u igri koja ima ozbiljan pvp,a ova bi trebala imat.

Nego...ne provociram nego me čisto zanima koji su to mmo-i, osim GW2, koji su F2P ali da su tako bile dizajnirane od početka,jel koliko ja pratim skoro sve su  bile zamišljene da imaju pretplatu ali zbog premalog broja igrača su mjenjali model.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Nema sanse da eso uspije sa transakcijama. 100kn je malo I previse.

Darko

1 0 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...

Slažem se. Igra izgleda zgodno, ali tko bi plaćao pretplatu za Skyrim, makar igra imala više sadržaja (4x više kopnene mase).

Također treba uzeti u obzir da dolaze novi MMORPG-ovi koji donose inovacije (EQ Next) ili imaju old-school WoW raiding pristup sa određenim novostima (Wildstar).

Povrh toga dolaze AAA MMO-i za konzole (Destiny, The Division), tako da mi se čini da će TESO igrati (i plaćati pretplatu) samo najzagriženiji Elder Scrolls fanovi.

13 godina
odjavljen
DeniZg kaže...
DarkoKwon kaže...

Slažem se. Igra izgleda zgodno, ali tko bi plaćao pretplatu za Skyrim, makar igra imala više sadržaja (4x više kopnene mase).

Također treba uzeti u obzir da dolaze novi MMORPG-ovi koji donose inovacije (EQ Next) ili imaju old-school WoW raiding pristup sa određenim novostima (Wildstar).

Povrh toga dolaze AAA MMO-i za konzole (Destiny, The Division), tako da mi se čini da će TESO igrati (i plaćati pretplatu) samo najzagriženiji Elder Scrolls fanovi.

Igra izgleda zgodno i zanimljivo tu nema rijeci, ali davati 100kn mjesecno nije mala stvar. Oni kada vide da im igra nije toliko popularna prece na free 2 play model i ogranicice ti inventori i sve moguce, samo da bi ti otisao u sop i kupio isto. Tako je sa svakim popularnim MMORPG-em zavrsilo, osim naravno GW2 sto su i zasluzili. Ne kontam sto ne izadje MMORPG u fazonu LoL-a (mislim na transkacije samo), jer kad skontam bitnije ti je imati vise igraca, nego vise predplatnika. Niko ne placa pretplatu na fejsu pa je popularan jer je free.

Darko
12 godina
DarkoKwon kaže...
 Ne kontam sto ne izadje MMORPG u fazonu LoL-a (mislim na transkacije samo), jer kad skontam bitnije ti je imati vise igraca, nego vise predplatnika. Niko ne placa pretplatu na fejsu pa je popularan jer je free.

Ovo te nisam shvatio? Ima F2P MMORPG-ova koliko ti srce želi. Osobno sam zaigrao LoL možda jednom, ali znam otprilike kako im funkcionira model. Čini mi se da F2P igre nisu popularne zbog svog poslovnog modela, nego zbog svoje kvalitete. U suprotnom bi F2P MMORPG-ovi imali igrača kao LoL, što nije slučaj.

Mene zanima zašto se nitko ne sjeti izdati MMORPG sa nekom "premium" cijenom od npr.80-100€ ukoliko nudi više sadržaja od single player igre, ali da zauzvrat nema ni pretplatu ni mikrotransakacije. Mislim da bi SW:The Old Republic ili Elder Scrolls Online bili savršeni za takav model plaćanja.

13 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Ovo te nisam shvatio? Ima F2P MMORPG-ova koliko ti srce želi. Osobno sam zaigrao LoL možda jednom, ali znam otprilike kako im funkcionira model. Čini mi se da F2P igre nisu popularne zbog svog poslovnog modela, nego zbog svoje kvalitete. U suprotnom bi F2P MMORPG-ovi imali igrača kao LoL, što nije slučaj.

F2p MMO igre ne mogu postati popularne, jer izadju skuplje nego igre sa pretplatom, jer za svaku sitnicu si primoran da platis i to se svodi na pay 2 win i onda te igre ne mogu da privuku siru masu. LoL je popularan jer imas isto mogucnosti kao i onaj sto je ulozio 1000 eura na akaunt, dok u slicnih MMO igara to nije moguce, jer uvijek te ogranice na nekoliko klasa, nekoliko slotova, manje levela, dungeona i sve moguce.

Darko
13 godina

Zato jer niti jedna zapravo nije free-to-play,uvijek su ograničenja u levelima,ili zonama,ili klasama pa ako ih hočeš igrat plati.

I kakav je to model LoL-a ako možeš objasnit jerbo neki od nas nikad nisu probali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 14:57 (evang).

0 0 hvala 0
12 godina

@Cromaki, daj nam pliz neke detalje oko igre, da vidimo što propuštamo.

Kakav je kombat u igri? Ja sam stekao dojam da je sličan Neverwinter Online-u. Ako cijaš u smijeru mete, iako križić nije na meti, pogodit ćeš metu.

Kakve su zone? Male, velike? usporedi sa npr. WoW-om.

Ima li puno loading screenova (npr. između zona) i koliko se čeka učitavanje?

Jel ima više zona za leveliranje u istom rasponu levela kao npr. u WoW-u ili moraš sa svakim likom unutar iste frakcije ići uvijek iz zone A u zonu B pa u zonu C kao npr.sa planete na planet u SWTOR-u?

Kako izgledaju glavni gradovi?

Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 15:00 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
evang kaže...

Zato jer niti jedna zapravo nije free-to-play,uvijek su ograničenja u levelima,ili zonama,ili klasama pa ako ih hočeš igrat plati.

I kakav je to model LoL-a ako možeš objasnit jerbo neki od nas nikad nisu probali.

U lolu kupujes heroje sa IP poenima koje zaradjujes nakon svake partije. Jedan heroj moze da kosta 450 ip do 6300 IP, prosjecno svakim geimom zaradjujes 100 IP poena. Nakon 20 igara u prosjeku mozes kupiti jednog heroja od 6300. Normalna stvar, nisi duzan imati sve herojem vec kupujes samo one iz tvog rola, ako zelis igrati vise rolova, onda kupis po nekoliko heroja iz svakog rola. Mozes kupovati heroje i za RP poene, koji se kupuju pravim parama. Neko ko kupuje heroje sa RP poenima moze imati vise od tebe heroja, ali to nista ne znaci, ti iste te heroje mozes imati i dzabe, samo sporije ces ih kupiti,a  i uvijek imas jeftinije altarnative tih heroja. Neko ko ulaze mnogo novca u u LoL ne moze kupit inista svom heroju da bi on bio jaci od tvog heroja, dakle moze kupiti samo skin i nista vise. A kupovanje heroja RP-om nije nimalo jeftino, jedan heroj od 6300 ip-a kosta oko 10 eura.

Darko
13 godina

lol model je recimo odlican zato što za razliku od drugih igara koje su online nema pay to wina.

u smislu da si kupio nešto što direktno utječe na gejm u kojem se nalazis. svaki gejm pocne ispocetka i svi su lv 1,nista ti nemre pomoc i dat prednost osim tvog skilla. U igri postoje recimo skinovi ali to je samo vizualno,da ti champion izgleda drukcije ,ne utjece na gameplay. Svakog čempa u igri mos kupit sa IP (bodovi koje dobivas za svaki zavrseni gejm,i prilicno je brz rate dobivanja IP), ja recimo od closed bete pa do sad uz redovno igranje sam kupio svakog čempa za IP točno kada je izasao. Niti jednom nisam bio da nisam imao nesto otkljucano. Isto vrijedi za Rune,mogu se kupiti za IP ,i eventualno za RP (prave pare). ali dok dodjes do lv 30 (da igras ranked) vec imas dosta IP za sve rune koje ti trebaju. Tako da,osim eventualno IP i XP boosta koji se mogu kupiti za prave pare nema nikakvih razlika izmedju igrača koji su kupili nešto i onih koji nisu. S parama eventualno mozes prije do lvl 30 (summoner lvl ne champion ingame lvl) pa prije ranked igrat. Ali ništa više.

Dok u vecini drugih igara (tipa SWTOR) doslovce moras kupit dodatne skill barove za prave pare,i to utjece na tvoj gameplay. Ili inventory space,ili velicina inventorija. U lolu tog nema,svi su ravnopravni.

17 godina
protjeran
maniacx kaže...

i koliko to ima smisla...ok, igrica je brutalna i cili misec stvarno imaš šta radit...al davat nekih 90ak kuna svaki misec za igricu...al to nije malo previše...

Ako ti se igra svidja naravno da se isplati !( ja placam periodicno cak 3 accounta za EVE u isto vrijeme)

Osobno ja bih placao  ESO da je sandbox open world igra nesto poput sp TES-ova,ovakav kakav je ESO mi nije vrijedan kupovine.

13 godina

ja vjerujem da ce tak i s ovom igrom bit u recimo pola godine.

prodaja ce slabo ic jer iskreno ako imas GW2 sa one time purchase i imas ESO koji skoro pa nudi sve isto za 15 dolara na mjesec...

i da,znam da sam usporedio gw i ESO,ali mislim da usporedba stoji,slicne su igre

ici ce na f2p model s ogranicenjima i mikrotranzakcijama...to ce sam raspi*dit igrače i bice ko i svaki drugi MMO. jedino šta mu ide u prilog je TES lore... but then again i SW ima je*en lore pa je broj igrača strmovito opao

12 godina
maniacx kaže...

Ovo ti nitko ne može sa sigurnošću odgovoriti jer nitko u stvari ne zna što će igra u konačnici nuditi.

Pogledaj npr.SWTOR. Možeš ti njega igrati godinu dana non-stop, da bi npr. izlevelirao sve klase i opremio ih. Ali, prelazit ćeš stalno jedno te isti sadržaj, jer na "class story" u SWTORU ti otpada možda 10-15%, a ostalo vrijeme se stalno ponavljaju isti questovi, warzone i sl.  Isto vrijedi i za brojne druge MMORPG-ove, samo je to u slučaju SWTOR-a izrazito naglašeno.

S druge strane, Multiplayer igre služe i kao neka vrsta društvenog medija. Ljudi ne igraju WoW zato jer igra ima savršen gameplay, grafiku itd., nego djelomično i radi druženja sa prijateljima koji ga isto igraju.

13 godina
DeniZg kaže...
maniacx kaže...

Ovo ti nitko ne može sa sigurnošću odgovoriti jer nitko u stvari ne zna što će igra u konačnici nuditi.

Pogledaj npr.SWTOR. Možeš ti njega igrati godinu dana non-stop, da bi npr. izlevelirao sve klase i opremio ih. Ali, prelazit ćeš stalno jedno te isti sadržaj, jer na "class story" u SWTORU ti otpada možda 10-15%, a ostalo vrijeme se stalno ponavljaju isti questovi, warzone i sl.  Isto vrijedi i za brojne druge MMORPG-ove, samo je to u slučaju SWTOR-a izrazito naglašeno.

S druge strane, Multiplayer igre služe i kao neka vrsta društvenog medija. Ljudi ne igraju WoW zato jer igra ima savršen gameplay, grafiku itd., nego djelomično i radi druženja sa prijateljima koji ga isto igraju.

upravo zato ljudi igraju WoW. kad placas nesto godinama (jer izaso je kad,prije 8-9 god??) i vec skupis neku ekipu jako je teško odljepit se od toga i preći na nešto drugo. Iako vec ima boljih MMOOVA i uvijek je i bilo.

to ti je kao LoL. ja igram 4 godine i imam tolko ulozeno tamo (vremena primarno,para ništa) da mi je teško na neku drugu igru otic,iako u zadnje vrijeme mi uspijeva... u wowu doslovce nemaš više šta za radit,znam hrpu ljudi koja to igra jer ima ekipu tamo. i to je to...

problem s nekom novom igrom tipa ESO je ta da nema sanse da ce ljudi se prebacit na to ,na isti model plaćanja...to je jednostavno tak :(

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice