povodom novog patcha za helloween http://www.teamfortress.com/pumpkinpatch
TF2 NA STEAMU ZA SAMO 2.49$
http://www.teamfortress.com/post.php?id=3014
boli me kita mora bit posebna tema
ok
Koji su zahtjevi za igru?
System Requirements
Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection
OBAVEZNO KUPITI!
sve je super samo nisu dolari nego euri
najjaca igra
Uf 7kn razlika, gadno je to pogotovo kad ima torrenta jel?
ček ček.. 2.49€!!!!!
Pa to je BESPLATNO!
S obzirom na kvalitetu igre, igrali vi WOW 24/7 ovo se isplati uzet. Jedan od najboljih multiplayera općenito za samo 2.49€!
Tko sad ne kupi papak je! :D
ja ipak idem na torrent....
sad vidim da mi na paypalu fali punih 7 ceti
Tko sad ne kupi papak je! :D
ja ipak idem na torrent....
sad vidim da mi na paypalu fali punih 7 ceti
Joj...
Kad skines neku neoriginalnu verziju ne mozes igrati, nemaz update za likove ni achivementa ni servera.
System Requirements
Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection
OBAVEZNO KUPITI!
Recommended by Dumba: Core 2 Duo ili Athlon II x2 2.5 GHz+, 9600 GT/8800 GT, 2 GB RAM.
Svaki update zadnjih godinu dana je dizao zahtjeve malo po malo.
Istina. Ovo je Valve objavio.
Jeli ova akcija ima ograničen vjek trajanja??
Samo prvih 10 000 igrača koji ju posjete. Već je prošlo. Ima 5 različitih hatova, jednog dobiješ preko ovog, a drugog preko achievementa ako ih obaviš.
Samo prvih 10 000 igrača koji ju posjete. Već je prošlo. Ima 5 različitih hatova, jednog dobiješ preko ovog, a drugog preko achievementa ako ih obaviš.
to je za igricu ili šešire?
to je za igricu ili šešire?
Šešire. Iako, ova akcija je isto ograničena.
Jeli ova akcija ima ograničen vjek trajanja??
Vjerojatno je samo za Hallowen
Traje samo 2 sata.
Evo, i ja kupio. Odlična akcija!
Ja sam mislio na igricu.
Može li mi neko ko je kupova pojasnit malo kako ide plačanje, koja kartica, za koliko dobiješ igru, kako i tako to pošto nisam koristija steam nikako do sada.
Traje samo 2 sata.
Ovaj popust traje do 2. novembra...
Ja sam mislio na igricu.
Može li mi neko ko je kupova pojasnit malo kako ide plačanje, koja kartica, za koliko dobiješ igru, kako i tako to pošto nisam koristija steam nikako do sada.
nacini placanja: LINK
igra ti je dostupna istog trenutka kad platis, samo ju trebas skinuti
Nemam kreditnu :(
Ja bi isto kupio ali nemam karticu, a stara neda pin svoje kartice
Znam da je offtopic al eto - s koliko se godina može dignut kartica za mogućnost kupnje na netu? Jel se mora imat 18 ili može i s manje?
Znam da je offtopic al eto - s koliko se godina može dignut kartica za mogućnost kupnje na netu? Jel se mora imat 18 ili može i s manje?
Može i sa manje(sigurno je moglo prije 10tak godina, pa valjda i sad) najbolje ti je otvoriti devizni račun u PBZ-u uz koji automatski dobiješ VISA Electron koju primaju svugdje na netu.
EDIT: usput, prošla baba s kolačima, tojest popust iz naslova.
System Requirements
Recommended by Dumba: Core 2 Duo ili Athlon II x2 2.5 GHz+, 9600 GT/8800 GT, 2 GB RAM.
Svaki update zadnjih godinu dana je dizao zahtjeve malo po malo.
ja igram na Pentiumu 4 EE 3,7 GHz bez ikakvih problema
Nije ti potrebna kreditna, mozes platiti sa debitnom karticom, npr sa Visa Electron od erste banke, i PIN vas nikad nece pitat kad budete online placali.
Ono šta traze su podaci o vlasniku kartice, exp. date, broj racuna i security code.
da ne idem vise OT, odlicna akcija! TF2 je jedna od najboljih igri koje sam ikad igrao a dobio sam je free prakticki, jos pred 2 godine sa grafickom :D
EDIT: usput, prošla baba s kolačima, tojest popust iz naslova.
Koji k**** pa pisalo je da akcija traje od 29. do 2. a sad već isparila?!?!
A ja se taman lipo bija sprema uzet je....
pisalo je da akcija traje od 29. do 2. a sad već isparila?!?!
To nije pisalo za akciju nego za halloween special update.