Test Drive Unlimited progress problem

poruka: 3
|
čitano: 1.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Test Drive UNLIMITED Problem

završio sam već skoro sve misije, tj. samo mi je jedna ostala...više se ne otključavaju druge misije a tek sam na 40% progressa....kad sam prvi put igrao prije god dana prošo sam do 50% i opet isto, nisu se više otključavale misije

Dali ima neko da je imao sličan problem?

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Test Drive UNLIMITED Problem

Aj pomagajte, valjda ima tu nekog na forumu ko je igro tu igru malo vise........il dal ima nekog a da je proso vise od 50-60% progressa?   tu igru pokusavam zavrsit vec god dana i stalno isti problem =//

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Test Drive UNLIMITED Problem

Koje sve? Samo races? Imaš i delivery i top model misije, koje nećeš vidjeti na mapi dok ih ne otkriješ na cesti. Jesi otkrio sve ceste? Jesi završio instant challenges? Kupio određen broj kuća? Kupio određen broj automobila određenih marki koje igra traži? Kupio odjeću?

Ja sam završio sve SP misije, na 85% sam stao, ostali su MP misije, klubovi, prodaja auta i sl...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice