Ja Audi RS6 Avant (110 km) i Dodge Viper (37 km).

Nissan GTR - 1001 km
Lancia Delta - 3249 km
Dodge Charger RT `69 - 569 km
Range Rover - 322 km
Mercedes ML - 1247 km
Subaru Impreza - 1290 km
Bugatti Veyron - 2336 km
:)
To su auti koje najviše koristim ili sam koristio...
Hawai su bolji ali Ibiza ima isto svoje čari :)
Inače ne vozim baš puno nego igram TDU2 od 11.02.2011 pa zato auti imaju toliko km.
Obično sam svaku večer online poslije 19 sati, malo odvozim i to je to.
Ljudi ocemo neki crous navecer
Ja cu Ferrari F430 scuderia ! Mislio sam 458 italia al nema sanse da napravim ni slican ovom sa slike. Crni ferrari 458 na google ....
DJ jel ti mislis da stavimo nalijepnice kao sa pravog gumbala i da bude isto ? Ja fkt nez kako cu uraditi isto nema sanse ili po svom izboru da ga sredim.
Tog audia su napravili malo nerealnog.
Ako želiš veću brzinu, tuniraj ga, nema druge.
DJ jel ti mislis da stavimo nalijepnice kao sa pravog gumbala i da bude isto ? Ja fkt nez kako cu uraditi isto nema sanse ili po svom izboru da ga sredim.
slagat cemo tak da svi izgledaju identično...objasnit ču vam svima kako...nije teško...uglavnom import originalnih slika koje ču ja nabaviti s Googla i tu vam svima staviti...ubacivat če se u TDU putem TexMod-a...ima video tutorial pa vam bude lakše...
=TUTORIAL
u opisu videa su linkovi za sve kaj vam treba (prvi link za onaj universal luncher si prevedete putem Google translate-a s ruskog na engleski (ili rečete meni pa vam ja prevedem stranicu cijelu))
e a slike koje budete ubacivali u igru budem ja sve pripremil u GIMP-u tak da se vi s tim nemorate brinuti...inače je vrlo jednostavno ako ne obrađujete sliku u GIMP-u...za sve info budem još jednom navel cijeli tutorial na hrvatskom, a možda i snimim video tutorial na hrvatskom pa da vam olakšam, ali po meni je ovo jako jednostavno za napraviti... ;)
slagat cemo tak da svi izgledaju identično...objasnit ču vam svima kako...nije teško...uglavnom import originalnih slika koje ču ja nabaviti s Googla i tu vam svima staviti...ubacivat če se u TDU putem TexMod-a...ima video tutorial pa vam bude lakše...
=TUTORIAL
u opisu videa su linkovi za sve kaj vam treba (prvi link za onaj universal luncher si prevedete putem Google translate-a s ruskog na engleski (ili rečete meni pa vam ja prevedem stranicu cijelu))
e a slike koje budete ubacivali u igru budem ja sve pripremil u GIMP-u tak da se vi s tim nemorate brinuti...inače je vrlo jednostavno ako ne obrađujete sliku u GIMP-u...za sve info budem još jednom navel cijeli tutorial na hrvatskom, a možda i snimim video tutorial na hrvatskom pa da vam olakšam, ali po meni je ovo jako jednostavno za napraviti... ;)
Da bas sam vidio ovo na 50 str stavio vrinho. Skontao sam sve samo mi trebaju te slike ...
slike budem stavio samo ih moram prvo srediti...moraju biti transparentne...tek onda vam ih tu stavim
evo cijeli tutorial na engleskom skroz pojednostavljen...
http://tdumods.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?1
ja upravo složio starog mustanga kao za gumball (to je samo probno bilo) sutra stavim slike kako je ispao...
i slike isto sutra dobijete...
evo mojih postignuca i vrijeme igranja
http://screenshot.xfire.com/s/121403879-4.jpg
Sta je ovo nikog zivog u igri :D ..
srry ljudi full sam u poslu i nestignem ni prdnut...evo stavit ču valjda sutra slike od auta i slike za gumball pa da si možete složiti...
sutra cruise predvečer oko 18h jer kasnije moram do birca imam live bend sutra pa nemogu navečer...a u subotu standard navečer od 20-21h cruise do kasnih sati...
pozzz svima...
Nemoj lagati.
Ja bio i vidio te kad si ušao, ja sam upravo izlazio van :)
Imam pitanje za Vas koji igrate TDU2.
Pošto imam informaciju da će DLC2 biti premium što znači da će se plaćati, zanima me da li znate nekoga tko bi iz usluge mogao za nekog drugog kupiti Atari tokene preko paypal-a?
Imam jednog prijatelja u igri koji će ga kupiti zbog motocikala pa ako bude vrijedno i ja bi uzeo.
Ako sam dobro shvatio patch-evi odnosno fix-evi će biti free a auti i motocikli će se plaćati.
Moze mi neko reći kako da namjestim onaj camera hack za tdu2 imam win7 sp1....
Pošto imam informaciju da će DLC2 biti premium što znači da će se plaćati, zanima me da li znate nekoga tko bi iz usluge mogao za nekog drugog kupiti Atari tokene preko paypal-a?
Imam jednog prijatelja u igri koji će ga kupiti zbog motocikala pa ako bude vrijedno i ja bi uzeo.
Ako sam dobro shvatio patch-evi odnosno fix-evi će biti free a auti i motocikli će se plaćati.
A jeli imas informaciju kad bi mogao izaci DLC?
ee mozes mi reci kako da namjestim camera hack na tdu2 VANDAL
A jeli imas informaciju kad bi mogao izaci DLC?
E, to ti ne mogu reći, znam samo da su glasine za 17.02. ali to je sve neslužbeno.
Ne bih se čudio da to odgode za još kojih par tjedana...
narucena original zapakirana igra za 8 funti + 3 funte postarina...
vidimo se krajem mjesca u igri...
narucena original zapakirana igra za 8 funti + 3 funte postarina...
vidimo se krajem mjesca u igri...
Jos kad bi nam mogao reci gdje si je uzeo...
jebaj, nazalost taj covjek ih nema vise in stock, posto smo frend i ja pokupili mu zadnja dva primjerka
btw. dal se ima kakvih problema sa konfiguriranjem volana?
kad sam bio pred god dana igrao zadnji put, nisam mogao dati naredbu za gas i kocnicu, posto su bile na istoj osi...jel se to sta izmjenilo?
ako ne morat cu gamepad i onaj x360 program...valjda ce raditi...