Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Test Drive Unlimited 2
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ja uz g2play.net uzimam i ovdje: http://directgamekeys.com/

Pogledam gdje je bolja ponuda pa uzmem. Keyeve dobijem u roku 10-30 min., kako kad i za koju igru.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

kako bi mi (JA) koi nažalost još nema nijednu karticu ( nemogu preko paypala) možemo naručiti i platiti key ??

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

www.base-host.com.hr

tamo imaš jeftino key-eve, a možeš platiti najobičnijom uplatom na broj žiro računa preko banke ili pošte...tako sam ja uzeo, i dobio ga za pola dana od uplate, mada neki dobili i nakon 2 sata...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

www.base-host.com.hr

tamo imaš jeftino key-eve, a možeš platiti najobičnijom uplatom na broj žiro računa preko banke ili pošte...tako sam ja uzeo, i dobio ga za pola dana od uplate, mada neki dobili i nakon 2 sata...

e super, puno ti hvala, tako ču i naručiti, naručio bi odmah al mi neradi banka :D

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

drugovi.....gdje se moze nabaviti serial key za instalciju đaba 

ja sam ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pošalješ mail Atariju i oni ga besplatno dijele do ponoći.
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

XD....polomit ču se od smijeha....aaaaaa...dobra, dobra...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo prije 10 min. izbacili patch koji bi trebao dosta toga popraviti...serveri su za sad nedostupni jer moraju još i servere patch-ati...

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

help, skinuo mi se patc, naravno ja ga instalirao, i sad vise ne mogu u igru.... sta da radim.... igra nije original, igram  par dana za probu, ali trenutno sam usred zanimljive radnje, pa jel netko zna sto mi je ciniti???

trazi me serial...

It s me against the world
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 19:06 (gamer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e pitanje, mozda je glupo ali moram pitati, jel mogu instalirat piratsku verziju TDU 2 i kupiti original cd key, hoce li mi to raditi...

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer2 kaže...

e pitanje, mozda je glupo ali moram pitati, jel mogu instalirat piratsku verziju TDU 2 i kupiti original cd key, hoce li mi to raditi...

Da.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Može neko stavit download link, nigdje da ga nađem :/ ?
15 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
joj ljudi poludit ču, nemogu naći taj komadić ceste što mi fali, sat vremena sam gledao po mapi i nenađem, grrrr
edit: Hawaje sam našao, mali komadić što spaja 2 ceste, Ibizu još tražim :D

koji je ovo auto(zadnja slika)??

14 godina
neaktivan

@ Mitch

što nemožeš nač?? Patch?? patch ti se automatski instalira čim pokreneš Upluncher.exe...a ako igraš yogurt, a nisi ga blokiro u Firewallu onda če ti update-at i tvoj crack ti više ne vrijedi...

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pošalješ mail Atariju i oni ga besplatno dijele do ponoći.

ALI KAKO ?????

ja sam ivan
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

OMFG!!!

LMFAO!!!!

O`RLLY????

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

kojeg vraga ti slovkas.....fino sam pito kako ako znas objasni mi..jer zelim da igram tu super igru.-..nije se nitko rođen rodio

ja sam ivan
14 godina
protjeran
dark4side kaže...

kojeg vraga ti slovkas.....fino sam pito kako ako znas objasni mi..jer zelim da igram tu super igru.-..nije se nitko rođen rodio

Oprostite mi na vulgarnosti

aj sad marš na čitanje pravila foruma,nađi onaj dio PIRATSTVO JE ZABRANJENO NA FORUMU,malo guglaj,ili si toliko mulav tulav.

dodajte me na skype:gmailovac
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Bok svima imam jedan problem novi sam clan na ovom forumu pa ako bi netko znao kako rijesit vec se mucim tjedan dana i nista ovako:

imam configuraciju: , intel dual core 3.0 , 3 giga rama ddr3 1333 mhz maticna asus striker 2 extreme.

sad bilo kako ja pokrenem igricu igra mi steka dali na low ili na high ili medium ili very high nekuzim u cemu je problem samo pocinje lagovat i nemogu je igrat sve mi steka

sad neznam pokrenuo sam test na canyouranit i tamo pise da je mogu igrat na very high ali nekuzim zas mi steka jer sam prvo mislio da je do virusa i to pa sam reformatiro komp i inst.

novu windows 7 32bitnu.

ako netko zna rijesenje bio bi veoma zahvala. Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:49 (sladic).

0 0 hvala 0
15 godina
sladic kaže...

Bok svima imam jedan problem novi sam clan na ovom forumu pa ako bi netko znao kako rijesit vec se mucim tjedan dana i nista ovako:

imam configuraciju: Hd 4890 1G, intel dual core 3.0 , 3 giga rama ddr3 1333 mhz maticna asus striker 2 extreme.

sad bilo kako ja pokrenem igricu igra mi steka dali na low ili na high ili medium ili very high nekuzim u cemu je problem samo pocinje lagovat i nemogu je igrat sve mi steka

sad neznam pokrenuo sam test na canyouranit i tamo pise da je mogu igrat na very high ali nekuzim zas mi steka jer sam prvo mislio da je do virusa i to pa sam reformatiro komp i inst.

novu windows 7 32bitnu.

ako netko zna rijesenje bio bi veoma zahvala. Hvala unaprijed

ako imaš org. igricu probaj instalirat patch

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Jedino sto me nervira kad idem 60 ili 100 kmh kao da hodam ili malo brze vozim biciklo jaooooooooooo....

0 0 hvala 0
17 godina
Test Drive Unlimited 2

Kome treba novi krek za yogurt verziju igrice nek mi se javi na p.m dat cu mu link :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
made kaže...
manzzetta kaže...
joj ljudi poludit ču, nemogu naći taj komadić ceste što mi fali, sat vremena sam gledao po mapi i nenađem, grrrr
edit: Hawaje sam našao, mali komadić što spaja 2 ceste, Ibizu još tražim :D

koji je ovo auto(zadnja slika)??

veyron bugatti :D

14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
gamer2 kaže...

Da.

ja isto tako planiram, imam skinutu verziju, i sad sam naručio key, sutra moram ič uplatit, pa ču moć igrat online.

e da, niko mi nije odg, ako stavim org key, al mi ostaje ovaj savegame što sam sve prešao, ili moram isponova sve ?? 

16 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
thuglife kaže...
gamer2 kaže...

Da.

ja isto tako planiram, imam skinutu verziju, i sad sam naručio key, sutra moram ič uplatit, pa ču moć igrat online.

e da, niko mi nije odg, ako stavim org key, al mi ostaje ovaj savegame što sam sve prešao, ili moram isponova sve ?? 

ispocetka sve

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

aaaa ne, nemoj me jeb't, taman sam sve očistio 100% ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

PRVI DOJMOVI (nakon cca 1h igranja)

Grafika - 8/10 oduševljavaju detalji: od efekata grmljavine, lokvi vode na cesti, kapljica kiše na automobilu, dima iz auspuha...

Optimizacije igre - 8/10 sasvim solidno optimizirano, ali nekako imam osjećaj da je to moglo (trebalo) biti bolje.

Na svojoj mašini vrtim na detaljima: sve HIGH + 4x AA + 1680x1050 na AVERAGE 41FPS-a. MAX je bio 50FPS-a, a MIN 28FPS-a.

Naravno, govorim o situaciji kada ima više automobila i elemenata na cesti (utrke), a ne o "freeride" vožnji uokolo.

Osjećaj vožnje - 6/10 jednostavno mi ne leži kako su napravili kontrolu automobila, uopće nemam osjećaja kod skretanja, a posebno nervira kad počne plesat zadnji kraj na autima sa stražnjim pogonom

Priča - / budući da sam tek sad počeo sa prelaženjem ne mogu dati konkretnu ocjenu priče, ali zasada se čini zanimljivo nadam se da će i ostat tako

To bi uglavnom bilo to. Igra mi se čini sasvim solidna, iako smatram da su neki elementi trebali biti bolje napravljeni i po nekim stvarima mi je stari TDU puno bolji.

Ali napominjem da su to tek početni dojmovi koji će se sigurno promijeniti daljnjim igranjem {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 0:31 (VeX7).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

evo ja sam napravio club i rekrutiram igrače...evo malo više informacija...

C/P sa TDU2.com foruma di i rekrutiram...

___________________________________________________________________________________________________________

I am opening a club "Royal Cruising Squad" and want you to invite you in it. As the name says, it's all about cruising and having fun.

EVENTS:
-Rules cruises
-Night cruises
-Gumball 3000
-Club vs Club
-Club racing
-Drifting
-Drag racing
-and much more.

You dont have to be 18 years old that you can join, but you have to respect the rules of the club and have to be polite to other members and players.The club recruits only people from Europe, so we are all the mostly time online.The club will be only PC related.

RULES:
-Always be polite. (Or at least try)
-Don't tease others, give them the respect they deserve.
-Be mature.
-Must be active each week.
-Must have the correct car for the correct event.
-Optional for you to put our team name on your car, but has to look like this: RCS

Because the "Frend Request" in the game still dont work properly, send me PM so i can put you on the Member list for the club, whitch will be open when the clubs are back online.

Hope you will join and enjoy Royal Cruising Squad.

_______________________________________________________________________________________________________

evo ako vas ima koji ste online igrači (ili uskoro budete) pošaljite mi svoje ime u igri i poslat ču vam Freind Request a potom invite u club...

evo i link na TDU2.com forum: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=386944#post386944

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 3:01 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jel igrivost ko u jedinici ili ???
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice