par puta me zvali u betu, ali odkad je izašao starcraft 2 nisam taknuo mmoe
maki wow je odavno propao GW 2 je Buy to play igra nije p2p,ako i tera EU prede na F2P bit ce vise igraca,a zasad ja igram sad ORG poceo sam danas serveri su medium-high tako da zasad je dobro krenulo iako su ameri vise nabrijani nego ovi u europi!!! MIKE-rs ak ces igrati javi mi na x fire!!!
Server: Velik
Nick: Haki
pmajte me ako tko igra od vas igra je legendarna, gw2 je jadan !
ja isto
server: velik
Nick : Vujkan
Class-priest
Sta vas najvise smeta u igri?
nista :) i zao mi sto su svi na samael ja sam na VELIK :S mozda ce biti za prebacivanje kada!!!
Evo još 2 balkanaca došlo na Velik :) Nadam se da ćemo napraviti "strani" guild gdje će biti i balkanci tako da svi budemo skupa :)
btw lvl 60 :)))))))
Evo taman napravili guild i ima nas 11, a još čekamo najmanje 10 ljudi da dođe online da ih pozovemo :)
Jesam li ja pogresno skontao ili svaka klasa moze samo jednu vrsta oruzja nositi?
koje pitanje^^
Pa zato su klase tu, naravno da može nositi samo 1 oružje.
A i da može nositi druga oružja čime će napadati kada ima samo svoje skilove (skilove za svoju klasu).
http://www.teraonline-legija.com/ server Samael, sve je vise nasih, dodite ako mozete, ts, web, forum sve je napravljeno
Barem ste mogli napraviti svoj sajt i forum nego ripati sajt od službenog sajta te da link od logiranja i kupovine igre ide preko vašeg linka (znam da nemate veze s time ali opet...) i forum tema od world of warcraft^^ Stavite neku default temu i stavite slike od tere, promjenite nekoliko boja i to je to.
stranica, forum i sve ostalo se svakim danom nadogradjuje tako da ce vremenom sve doc na svoje, za pocetak je i ovo ok da ima forum da se moze raspravljat a finese i sminka ce doci sama od sebe, ne opterecujemo se previse s tim bitno da smo zajedno
SAMAEL dodite svi :)
Ako je netko zainteresiran ja prodajem svoj tera account za 200 kn, ima vise od mijesec dana gametimea ostalog. Kupio sam Diablo 3 pa mi se neda vise igrat Tera.
Ako je netko zainteresiran ja prodajem svoj tera account za 200 kn, ima vise od mijesec dana gametimea ostalog. Kupio sam Diablo 3 pa mi se neda vise igrat Tera.
drugim riječima igricia mi je sranje :D
meni je tako dosadno sada na max lvlu da je to neopisivo. Što radit? Čekat instancu najmanje 2 sata ili ubijat monstere za rep :/
Jel iko igra jos ovo od nasih ???
Jel iko igra jos ovo od nasih ???
I mene zanima. Ima aktivnih igrača? SKidam upravio trial pa možda budem kupio. Pa ako ima nekog neka se javi malo :)
Dali ima neki privatni server ?
ja igram na US serverima tako da :) a f2p ce ove godine u koreji pocinje u cetvrtak!!
Ja sam igrao onaj free test što je bio prije nekih 40 dana i igra mi se učinila odličnom, samo me zanima kakv je end-level PVP jel ima nekig rankinga ili nesšto? Razmišljam da igram teru jer ovaj no tarageting system mi se svidja i mislim da je to budućnost .
swon mozes se veseliti tera ide u februar/veljača F2P i US i EU :) i jako dobar features ima mogu reci isplativo sve,a jos bolje biti bilo sad ti je igra na sale dobit ces veteran status to ce ti biti odlicno!!
Jel zna netko kolko traje ovaj unlimited trail nepiše ništa da ima lvl cap ni kolko dana mogu igrat pa mi nije jasno.
mislim da nije vremenski ogranicen nista al lvl cap je 28 ako se ne varam!!!
Ljudi imam problem, jutros pokrenem teru, ulogujem se, igram malo, questam i tako to. Ugasim, odem van, vratim se, i sad, kad kliknem play na launcheru, neće da se igra pokrene.
prati forum ili na faceboku maitenace je danas xD!!!
prati forum ili na faceboku maitenace je danas xD!!!
Imao sam ogromni niz problema 3 dana zaredom nakon 2 reinstalacije, nije do maintenanca bilo, odustao sam od ovoga.