Tema za igru

poruka: 17
|
čitano: 1.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tema za igru

Bilo je spike o tome kak bi trebalo neku dobru igru napraviti ... engine se uzme od Croteama i u kombinaciji s domaćom temom zg mafije (petrači, zagiji, hodaci, bandići, kanaderi) imamo eksplozivno krvavu perverziju fps-a i rpg-a, idealan izvozni produkt domaće pameti za američansko-eu dekadenciju. Made in Croatia produkt u maniri Godfathera i Scarfacea kojeg ćemo reklamirati Kupujmo kroativno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tema za igru

Kolko god ja volio crni humor, ova ubojstva su prekoračila svaku mjeru i ne bi se trebalo šaliti sa njima

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tema za igru
Horagio kaže...

Kolko god ja volio crni humor, ova ubojstva su prekoračila svaku mjeru i ne bi se trebalo šaliti sa njima

Mogu samo citirati...NO COMMENT!!!

16 godina
neaktivan
Tema za igru

Mladi USKOK-ov agent kao glavni junak

Igreaš 5min i več dobiješ metak u čelo Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_Manyak kaže...
Horagio kaže...

Šta je tu smiješno. Jedino šta je tu smiješno si ti.
17 godina
neaktivan

Mislim da bi se vrijeme i resursi mogli pametnije iskoristiti, a ne poslužiti za pravljenje glupih i nasilnih igrica.

Don't be ridiculous, it would be pointless.
16 godina
neaktivan
Tema za igru

sve što se može višestruko unovčit,vrijedno je vremena i resursa.Takav je kapitalizam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

sve što se može višestruko unovčit,vrijedno je vremena i resursa.Takav je kapitalizam

Da, nažalost, u pravu si. Nisam ni sumnjao da će kreativnost biti u prvom planu. Prokleti $$... Koga briga što će ljudi postati glupi, nasilni i ovisni... bitno je da se dobro prodaje...

Don't be ridiculous, it would be pointless.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
The_Manyak kaže...
Horagio kaže...

Pojasni malo sta zelis time reci,gdje sam se ja ismijavao...ti Lood malo,ha????
17 godina
neaktivan
Tema za igru

Da bar ljudi na vrhu razmišlaju kao bor4c.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_Manyak kaže...
Horagio kaže...
The_Manyak kaže...
Horagio kaže...

Pojasni malo sta zelis time reci,gdje sam se ja ismijavao...ti Lood malo,ha????
 Uobičajena je pojava kod ismijavanja staviti NO COMMENT!!!! kad želiš reći da je tvoj sugovornik budala.
16 godina
neaktivan
bor4c kaže...
Drakon kaže...

Da, nažalost, u pravu si. Nisam ni sumnjao da će kreativnost biti u prvom planu. Prokleti $$... Koga briga što će ljudi postati glupi, nasilni i ovisni... bitno je da se dobro prodaje...

e da ti netko da cca.10mil$ i kaže da napraviš netku krvoločnu igricu, bi li odustao?
mislim da bi se u 99.999999999% slučajeva potrudili napraviti još boljom od očekivane samo da bi izvukli kako bi se reklo "još koji dinar".

16 godina
protjeran
bmw_power kaže...

Bilo je spike o tome kak bi trebalo neku dobru igru napraviti ... engine se uzme od Croteama i u kombinaciji s domaćom temom zg mafije (petrači, zagiji, hodaci, bandići, kanaderi) imamo eksplozivno krvavu perverziju fps-a i rpg-a, idealan izvozni produkt domaće pameti za američansko-eu dekadenciju. Made in Croatia produkt u maniri Godfathera i Scarfacea kojeg ćemo reklamirati Kupujmo kroativno.

E da vas neko tako upuca ba bili volija da pravu igrick kako su vas ubili.
17 godina
Tema za igru

pa netreba biti bas ta tema za igru,mozda domovinski rat?ima dosta americkih  igara na temu 2 svj,. rata i vijetnama i tih slicnih bitaka,pa mozda bit i to bilo uspjeh.al mislim da se nitko ne bi usudio igrati s time.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

pa netreba biti bas ta tema za igru,mozda domovinski rat?ima dosta americkih  igara na temu 2 svj,. rata i vijetnama i tih slicnih bitaka,pa mozda bit i to bilo uspjeh.al mislim da se nitko ne bi usudio igrati s time.

Bilo bi malo igre,pa za 1o-tak god.opet pravi rat.Belji se
Nezgodno je tako šta radit na ovakvim prostorima.

17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Eh, bilo bi to lijepo, ameri svaku pobijedu slave, a mi da nesta tako napravimo odma bi se tvorci optuzili da su ustase...Nazalost u RH odredjeni lobiji su prejaki, i jos bi nam oni iz Haaga poceli srat.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Drakon kaže...

Probaj pogledat Zeitgeist, pa ces vidjet da nije svu u $.
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice