Nikad vise takvih igara :-( Srce mi preskoci kad netko krene usporedjivati arkadicu kakva je Bioshock s ovim remek-djelom.
Apsolutno. Nije da nisam u Bioshocku uživao, ali daleko je to od ovog, puno elemenata je maknuto ili toliko poglupljeno da bolje da su maknuti... Plus što SS2 ima puno veći replay value i neusporedivo bolju atmosferu.
Stari deus sam ponovno odigrao zbog high res tekstura, a ovo je definitivno sljedeca stvar koja ce sjesti na disk. Nisam nikad igrao ali par sekundi gameplaya na youtubu mi je bilo dovoljno. Vecina likova u rpg-ovima mi se zvala Shodan, tek sam kasnije skuzio otkud potice ime.
Deus Ex stari dugo nisam igrao, mogao bih kad uhvatim vremena s novim texturama. DE i SS2, dva dinosaura koja kažu srednji prst većini novijih naslova. Slične, a jako različite igre koje se jednostavno moraju proći. Human Revolution mi je isto sjeo, a nikad neću prežaliti što neće biti System Shock 3 (možda je i tako bolje jer pitanje kamo i kojoj skupini igrača bi se gameplay fokusirao).