Što igrati?

poruka: 27
|
čitano: 7.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što igrati?

Što od novijih igara igrati.Pod hitno si trebam kupiti neku igru,ali da je dobra.Što mi vi preporućujete(Ali da nije iznad 400 Kn)?

proxpgamer_world's best gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što igrati?

Sad ce jos malo Black ops ili ti ga CoD 7.A svakako bih ti preporucio MOH 2010 i Battlefield Bad Company 2.

Uzivaj!!!

spawn camper

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što igrati?

Upsić!Nisam naglasio da baš i ne igram pucaćine.Nešto slično kao Pop,AC ili SC:C

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Što igrati?
Stranica puna recenzija pogledaj ako nisi.
http://max.tportal.hr/gamereport-Channel_23__0.aspx
★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Što igrati?
Gamereport gledam već nekoliko godina i dobar mi je,ali zadnje rece su ili samo za konzole ili su neke pucaćine ili tak nešt.
16 godina
protjeran
Što igrati?
Darksidersi su ti sada za pc izasli,odigraj wolverina,prototype,DMC4
★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što igrati?

Civilization V?

Sad ne znam koliko je, strategija :P

AC:2 ? Brotherhood nece jos....

Hoces vise SP ili MP orijetirane?

Formula 1 2010?

PS: Ne znam koje su tu

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Što igrati?

Arcania Gothic 4

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Što igrati?

Uz Arcaniu probaj Darksiders!! Oboje odlično!!!!

Skoncentriran sam sto posto na sve kaj finjakima zvuči prosto i vulgarno za mene je itekako stvarno jer sam vidio dno ispod kojeg je samo pakao a ak' tada nisam proplakao neću ni sada kad pogled me ..
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 0:17 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SC:C je Splinter Cell:Conviction,a PoP je Prince of Persia(igro sam SC:C i PoP i to ovaj zadnji nastavak The Forgotten Sands).
15 godina
neaktivan
Što igrati?

Mozda bi te se dopao Batman:Arkham Asylum ako ga nisi probao...

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što igrati?

Assassin's Creed II,ako nisi igrao odigraj i jedinicu

oops!vidim gore se spominje pa sorry!Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 10:13 (zitzko).

0 0 hvala 0
15 godina
Što igrati?

Ma ja ti preporucujem Minecraft zabavna nije pucačina a možeš kupiti original Minecraft Alpha a košta samo 80 kn tak negde.

I imaš temu na forumu o toj igri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 10:18 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što igrati?

PoPa novoga nemoj, SC:C ne preporučam, ja bi na tvom mjestu čekao AC Brotherhood, imat će i MP...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MP me baš i ne zanima,ali imam jedno pitanje.Na BUG Online-u su rekli da verzija za PC je premještena da izađe tek 2011,a na Ubisoftovoj stranici piše da izlazi u 11 mjesecu ove godine.Što je od toga istina i hoće li AC:B imati Uplay funkciju?
15 godina
neaktivan

Za konzole izlazi na pocetku 11, a port na PC je tek na pocetku sljedece godine, I think..

The ONE and ONLY!
15 godina
neaktivan
Evo tu piše 19.11.2010 za PC: http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=8867
15 godina
neaktivan

A PoP-a novog već jesam....Igra je nešto pre pre pre....Pogotovo one moći.....to mi je jedina prava igra od svih 5 nastavaka koji su izašli.Sorry-te na double postu ali činilo mi se 'ko da je tema zamrla...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:37 (proxpgamer).
17 godina
Što igrati?

malo idem off topic,al da ne otvaram sad sto tema,uglavnom evo bas gledam,kopam po netu i ne mogu naci ni jednu zabavnu igricu,meni su sve sad samo ljepa grafika,igrivost nula.Stvarno ne znam sta mi je,ni jedna me ne drzi vise od deset minuta,dajte recite neku igru,u kojoj se razvijas imas tisucu mogucnosti,tipa strategije poput rise of nationsa,heroesa,nesto u tom stilu,ili neki dobar mmorpg,moze bit free ili ak ima privatni server a da nije wow(stoga se trenutno skidam).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Što igrati?

šta ćeš kupovati igrice??imaš torrent i po mogućnosti flat internet...skini si još simple port fowarding i kuš bolje a te pare šta si namjenio za igricu kupi si nešto pametnije :)

A7X for life!!!
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
cale kaže...

malo idem off topic,al da ne otvaram sad sto tema,uglavnom evo bas gledam,kopam po netu i ne mogu naci ni jednu zabavnu igricu,meni su sve sad samo ljepa grafika,igrivost nula.Stvarno ne znam sta mi je,ni jedna me ne drzi vise od deset minuta,dajte recite neku igru,u kojoj se razvijas imas tisucu mogucnosti,tipa strategije poput rise of nationsa,heroesa,nesto u tom stilu,ili neki dobar mmorpg,moze bit free ili ak ima privatni server a da nije wow(stoga se trenutno skidam).

Fallout svi, The Witcher, Fable 3 (ne znam ako je izašao za komp), Age of Conan, Oblivion... Ne znam više, možda i Mass Effect 1/2.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
17 godina

sta age of conan ima privatne servere

17 godina
avenged sevenfold kaže...

šta ćeš kupovati igrice??imaš torrent i po mogućnosti flat internet...skini si još simple port fowarding i kuš bolje a te pare šta si namjenio za igricu kupi si nešto pametnije :)

Da, zamisli, neki "igrice" i plaćaju, ma koliko tebi to možda nevjerovatno zvučalo  {#}

Ontopic: Kažu da Fallout: New Vegas nije loš (mada nisam igrao pa ti ne mogu preporučit iz prve ruke), ali ti zato mogu preporučit F1 2010, volio ne volio: PROBAJ {#}

17 godina
neaktivan
cale kaže...

sta age of conan ima privatne servere

Ne znam, samo sam ti nabrojao neke igre koje će ti se vjerovatno svidjeti, pretežito RPG-jeve.

Eyekool kaže...
avenged sevenfold kaže...

Ontopic: Kažu da Fallout: New Vegas nije loš (mada nisam igrao pa ti ne mogu preporučit iz prve ruke), ali ti zato mogu preporučit F1 2010, volio ne volio: PROBAJ {#}

Da, odličan je!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
17 godina
neaktivan
Što igrati?

Može preporuka igre,bilo nova ili nešto malo starije što se mora obavezno odigrati?

Samo da nije strategija.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Što igrati?

ni ja nzm sta da igram ram mi je 512mb os:winXp graficka:128mb imam 40 gb u kompu

asd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Što igrati?
sadda kaže...

ni ja nzm sta da igram ram mi je 512mb os:winXp graficka:128mb imam 40 gb u kompu

konfa skoro ista kao u mene.Evo par naslova koji ce glatko ici:

GTA Vice City, Deus Ex, Morrowind, Mafia:The City of Lost Heaven, Max Payne 2, MOH:Allied Assult, COD 1, Hitman:Blood Money...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice