Što od novijih igara igrati.Pod hitno si trebam kupiti neku igru,ali da je dobra.Što mi vi preporućujete(Ali da nije iznad 400 Kn)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad ce jos malo Black ops ili ti ga CoD 7.A svakako bih ti preporucio MOH 2010 i Battlefield Bad Company 2.
Uzivaj!!!
Upsić!Nisam naglasio da baš i ne igram pucaćine.Nešto slično kao Pop,AC ili SC:C
http://max.tportal.hr/gamereport-Channel_23__0.aspx
Civilization V?
Sad ne znam koliko je, strategija :P
AC:2 ? Brotherhood nece jos....
Hoces vise SP ili MP orijetirane?
Formula 1 2010?
PS: Ne znam koje su tu
Arcania Gothic 4
Uz Arcaniu probaj Darksiders!! Oboje odlično!!!!
Mozda bi te se dopao Batman:Arkham Asylum ako ga nisi probao...
Assassin's Creed II,ako nisi igrao odigraj i jedinicu
oops!vidim gore se spominje pa sorry!
PoPa novoga nemoj, SC:C ne preporučam, ja bi na tvom mjestu čekao AC Brotherhood, imat će i MP...
Za konzole izlazi na pocetku 11, a port na PC je tek na pocetku sljedece godine, I think..
A PoP-a novog već jesam....Igra je nešto pre pre pre....Pogotovo one moći.....to mi je jedina prava igra od svih 5 nastavaka koji su izašli.Sorry-te na double postu ali činilo mi se 'ko da je tema zamrla...
malo idem off topic,al da ne otvaram sad sto tema,uglavnom evo bas gledam,kopam po netu i ne mogu naci ni jednu zabavnu igricu,meni su sve sad samo ljepa grafika,igrivost nula.Stvarno ne znam sta mi je,ni jedna me ne drzi vise od deset minuta,dajte recite neku igru,u kojoj se razvijas imas tisucu mogucnosti,tipa strategije poput rise of nationsa,heroesa,nesto u tom stilu,ili neki dobar mmorpg,moze bit free ili ak ima privatni server a da nije wow(stoga se trenutno skidam).
šta ćeš kupovati igrice??imaš torrent i po mogućnosti flat internet...skini si još simple port fowarding i kuš bolje a te pare šta si namjenio za igricu kupi si nešto pametnije :)
malo idem off topic,al da ne otvaram sad sto tema,uglavnom evo bas gledam,kopam po netu i ne mogu naci ni jednu zabavnu igricu,meni su sve sad samo ljepa grafika,igrivost nula.Stvarno ne znam sta mi je,ni jedna me ne drzi vise od deset minuta,dajte recite neku igru,u kojoj se razvijas imas tisucu mogucnosti,tipa strategije poput rise of nationsa,heroesa,nesto u tom stilu,ili neki dobar mmorpg,moze bit free ili ak ima privatni server a da nije wow(stoga se trenutno skidam).
Fallout svi, The Witcher, Fable 3 (ne znam ako je izašao za komp), Age of Conan, Oblivion... Ne znam više, možda i Mass Effect 1/2.
sta age of conan ima privatne servere
šta ćeš kupovati igrice??imaš torrent i po mogućnosti flat internet...skini si još simple port fowarding i kuš bolje a te pare šta si namjenio za igricu kupi si nešto pametnije :)
Da, zamisli, neki "igrice" i plaćaju, ma koliko tebi to možda nevjerovatno zvučalo 
Ontopic: Kažu da Fallout: New Vegas nije loš (mada nisam igrao pa ti ne mogu preporučit iz prve ruke), ali ti zato mogu preporučit F1 2010, volio ne volio: PROBAJ 
sta age of conan ima privatne servere
Ne znam, samo sam ti nabrojao neke igre koje će ti se vjerovatno svidjeti, pretežito RPG-jeve.
Ontopic: Kažu da Fallout: New Vegas nije loš (mada nisam igrao pa ti ne mogu preporučit iz prve ruke), ali ti zato mogu preporučit F1 2010, volio ne volio: PROBAJ 
Da, odličan je!
Može preporuka igre,bilo nova ili nešto malo starije što se mora obavezno odigrati?
Samo da nije strategija.
ni ja nzm sta da igram ram mi je 512mb os:winXp graficka:128mb imam 40 gb u kompu
ni ja nzm sta da igram ram mi je 512mb os:winXp graficka:128mb imam 40 gb u kompu
konfa skoro ista kao u mene.Evo par naslova koji ce glatko ici:
GTA Vice City, Deus Ex, Morrowind, Mafia:The City of Lost Heaven, Max Payne 2, MOH:Allied Assult, COD 1, Hitman:Blood Money...