Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 725.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo malo gameplaya: crotrailers.co.cc/2010/04/26/starcraft-2-beta-gameplay/

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILERS-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Cijeli sam se dan mučio da downloadam i instaliram starcraft 2 i na kraju moram kupit novu grafičku...Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 14:37 (CroPro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Na TL-u je nedavno izašao vrlo zanimljiv post o nedostatku micra (sa kojim se većinom slažem) u SC2. Link

Zanima me vaše mišljenje, mislite li da je micro nestao ? Hoće li to utjecati na popularnost igre u profesionalnom gaming-u?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
PROTECTOR kaže...

Na TL-u je nedavno izašao vrlo zanimljiv post o nedostatku micra (sa kojim se većinom slažem) u SC2. Link

Zanima me vaše mišljenje, mislite li da je micro nestao ? Hoće li to utjecati na popularnost igre u profesionalnom gaming-u?

Da, istina. I SC1 je bio macroheavy, ali SC2 mu toliko teži da je micro sjenovit. E da, po meni, još jedan faktor koji je umanjio micro su nove hardcounter jedinice - čovjek takve nema potrebo micrati. Što se profesionalnog gaminga tiče još ništa ne bih rekao - Blizzard će svoje igre podržavati, a fanovi ostati vjerni, tako da će on nastaviti živjeti, možda ne u staroj Korea slavi, ali će nastaviti. My two cents :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Pravi macro, onaj koji je bio na SC1 je nestao, nema razgovora o tome. Mislim da je to porvobitno napravljeno kako bi se igra priblizila masama i bila overall igrivija.

No na nekoj razini, jos uvjek je svaka jedinica bitna. Gubitak radnika se nece osjetiti, ali protiv igraca istog skilla definitivno se broji svaki 'ratnik'.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Drago mi je da je mikro nestao, jer će to prisiliti Blizzard da razvija potrebu za strategijom i taktikom na višoj razini, a ne da u igri redovito vode i pobjeđuju oni koji najbrže klikaju kao idioti.

RTS mora biti kao Red Alert 3: da je fokus razmišljanje i dobra rješenja i kombinacije, a ne brzina klikanja.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Nebig se složio sa vama, mikro je i dalje presudan faktor u igri, nadalje ovoj post gore govori o zamjeni sa hardcounterima(valjda misliš na ono +light/massive damage)..dakle do gold verzije će najvjerovatnije napustiti taj sistem tj. izbalansirati će jedinice

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Nebig se složio sa vama, mikro je i dalje presudan faktor u igri, nadalje ovoj post gore govori o zamjeni sa hardcounterima(valjda misliš na ono +light/massive damage)..dakle do gold verzije će najvjerovatnije napustiti taj sistem tj. izbalansirati će jedinice

Je, sigurno je presudan i prisutan, kao i u svakom RTS-u, međutim ublažio se. Što se hardcountera tiče, i ja se nadam da će ih ispeglati. Tipična primjer toga je roach vs immortal scenarij. Iako imamo par odličnih novih jedinica, neke od njih se sukobe sa prvobitnom idejom originalnih. Kako god, bar znamo da će raditi na tome :)

@naxeem: LOL button mi je potreban kao reakcija na to. Micro as in kontroliranje pojedinačnih grupica jedinica nema veze sa brzinom, i upravo on omoguđuje tajmanje napada, flankanje, aktiviranje spellova u dobro vrijeme i slično. Ne bi htio ovo pretvoriti u hejt thread, jer mi je RA3 dobra igra (s par mušica), ali da potiče razmišljanje i dobra rješenja, hell... Mislim da na gamereplays.org ima jako lijepa kolekcija SC2 vs RA3 tema, i 90% pro RA3 igrača (većina ih je tamo) je svjesna da je inferioran SC-u i SC2. Mislim, halo, igra je rađena po uzoru na SC1, valjda to nešto znači. RA3 mi je sigurno dobra igra, i da joj se obrade mušice u dizajnu imala bi svoju dimenziju koja se ne bi mogla ni porediti s drugim RTS-ovima. Upravo zato DoW2 ima dobro utemeljeno mjesto u RTS svijetu.

Što se brzine tiče, dok je god tu real time, i ona će donekle biti bitna. Ko to ne može prihvatiti ima TBS kao alternativa. Međutim, ono što je za SC2 jako dobro je plafon APM-a. On nije fiksan kao u RA3, nego stepenast. To u principu znači da ja i ti se možemo uvijek takmičiti, zabaviti i igrati dok ti ne mutiraš u koreanca :D. Šala na stranu, ali s tim želim reći da je za samo mali postotak ljudi APM ekšli bitan i još manji znaju ga iskoristiti, te napraviti onih 5 dodatnih minerala presudnim. Većina ljudi koji se qrce sa visokim APM-om samo spammaju naokolo klikove, a ekšli vi nekad napravite i više s nekim mirnim igranjem s vašim par klikova. Ne kužim zašto se ljudi zamaraju s tim ikako. To je kao da svi vide fatal1tyja kako igra npr. MW2 i kažu "Huh, vidi manijaka, pa svi ti MW2 igrači su ludi, neću ovo ni igrati više, perzahtjevno". SC nije zahtjevan, SC2 još manje, tako ne kužim predrasude. Još nešto, moj priajtelj prvi put zaigra CoD2 i ja ga iznabijam, naravno da će biti demoraliziran i reći da sam ja uberpro - na što se ja samo nasmijem jer sam njubara. Treba se odigrati neke igre više od 20 partija da bi vam neke stvari sjele.

Uf, dosta toga napisah. Enivejz, upravo sam preorderao SC2, jippy ^^

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 23:48 (Adisuki).
17 godina
neaktivan

Pa, za razliku od SC u kojem se jednostavno ne možeš izvući s manje jedinica bez obzira na taktiku, u RA3 mi se milijun puta dogodilo da preokrenem bitku dobrom idejom i dobrim rješenjem. U SC ako nisi reagirao istog trenutka kada se bitka počela događati, nemaš apsolutno nikakve šanse, dok u RA3 imaš i možeš nešto napraviti ako imaš dobru ideju ili čak spreman odgovor.

U SC je isti problem kao C&C3: sve se toliko brzo dogodi i jedinice umiru toliko brzo da jednostavno nemaš vremena ih upotrijebiti ako nemaš APM 1000, a u RA sve jedinice jednostavno dugo traju i stigneš upotrijebiti i abilitije i druge modove i formacije i...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Beta je u tijeku a nekako imam osjećaj da će još dosta toga mijenjati, možda čak i do granica neprepoznatljivosti (zbog toga je možda malo preuranjeno govoriti o nedostatku micra).

Kod većine progamera hotkey-evi su bili zaslužni za visoki apm, ne klikanje! Postoji alat za prvi sc kojim se to može analizirati (BWCHART) pa ako netko još uvijek ima instaliran sc 1 neka analizira par replay-a profesionalaca.

Možda je naxeem u pravu, možda je stvarno vrijeme podići igru na novi nivo taktiziranja i strateškog razmišljanja (uz,naravno, određene elemente kontrole same vojske).

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 4:19 (PROTECTOR).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@naxeem

ponovo..

pa šta ti uvijek, ali baš UVIJEK igraš sa pro igračima, šta ama baš nikad ne naletiš na nekog casual. Ili jednostavno nećeš prihvatiti da u nekoj igri možeš biti prosjek

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 9:56 (vgetik).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ne postoji strateski komplexnija igra od brood wara. A jednostavno nemozete znaci i pisete svasta jer jednostavno niste igrali na kompetitivnom nivou igru (a pod tim nemislim igranje na hrv-1 kanalu nego u top divizijama iccupcl, wgtcl i bwcl). RA je za BW, sto se tice strategije bojanka za djecu ispod 3 godine. Macro, micro i multitasking nemoram ni spominjat.

A naxeem stvanro, nemoj se uvrijediti, ali nemas osnove osnova da komentiras BW strategije i taktike i to se vidi iz bilo koje recenice koju pogledam... od svake bi se dao napravit FAIL poster u sc zajednici.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 9:21 (Snowie).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snowie kaže...

Ne postoji strateski komplexnija igra od brood wara. A jednostavno nemozete znaci i pisete svasta jer jednostavno niste igrali na kompetitivnom nivou igru (a pod tim nemislim igranje na hrv-1 kanalu nego u top divizijama iccupcl, wgtcl i bwcl). RA je za BW, sto se tice strategije bojanka za djecu ispod 3 godine. Macro, micro i multitasking nemoram ni spominjat.

A naxeem stvanro, nemoj se uvrijediti, ali nemas osnove osnova da komentiras BW strategije i taktike i to se vidi iz bilo koje recenice koju pogledam... od svake bi se dao napravit FAIL poster u sc zajednici.

Super su mi ovi s "kompetitivnim nivoom" i dizanju u nebesa tragova strategije u RTS-ovima. Ne razlikuješ strategiju od taktike, a kamoli kvalitetnu igru.

Zaigraj ti malo Total War (to je nježno za ove koji prelaze sa Starcrafta i sl.), Panzer Generalse, Hearts of Iron, Civilization, Sins of Solar Empire i sl. prave strategije, gdje čovjek treba upotrijebiti i mozak pored prstiju. Nemoj se uvrijediti, ali to je stvarnost.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 9:33 (naxeem).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Stvarno se sramotis sve vise svakim postom. Zato kazem nemoj govorit o onom cemu neznas.

Taj RTS u tragovima sada, 12 godina poslije izlaska ima vecu pro zajednicu od svih ovih igara zajedno. Zapravo te igre ni nemaju pro zajednicu. Kad imas organiziranu proligu (team ligu) i starlige (OSL i MSL individualne lige) kojima je nagradni fond u stotinama tisucama $, kad imas 3 nacionalna TV kanala koji 24sata dnevno prenose SC:BW matcheve, kad su place igracima izrazene u 6 znamenki $ godisnje (inace pod ugovorm su obvezni igrati minimum 12-15h dnevno pripremajuci se SAMO za proligu, u slobodno vrijeme vjezbaju za individualne lige) koje sponzoriraju tvrtke tipa SAMSUNG, KT, SK-T1, WOONGJIN i sl., kada na njihove matcheve dolazi vise ljudi svaki dan nego sto je kod nas na nogometne utakmice nekog kola (da ne spominjem polufinala i finala gdje maksimir i poljud zajedno nebi bili dovoljni), kada su igraci vece zvijezde nego kod nas pjevacice i nogometasi zajedno, kada igraci i timovi imaju svoje cokoladice, snimaju reklame za zrakoplovne tvrtke, banke i sl., to je onda pro zajednica i s razlogom se zove e-sport.

Ove se igrice koje si ti naveo (bar ove RTS koje imaju ikakve veze) su zabavne jedno vrijeme i cinjenica je da dojade desetogodisnjaku nakon nekog vremena igranja jer je non stop isto i nema ni priblizno necemu sto se moze nazvati komplicirani nivo igre. S razlogom ne postoji profesionalna scena... jer se ljudima ne gleda identicna dosada koja se ponavlja iz gamea u game.

Ako oces primjere imas youtube pa napisi nesta tipa Starcraft, Brood War, Proleage, MSL, OSL, Flash, Jaedong, Boxer, Nada bilosta...

A spomenio sam kompetitivni nivo jer tek kad si u vrhu (izvan koreje fkors) svijetskog starcrafta (otprilike B rank pa nadalje na iCCUpu ako uopce znas sta je to) pocinjes zapravo shvacati detalje i nijanse ove igre. A ja dam desno jajce da ti, ne da bi presao pocetni rank, nego bi jos i pao na dno dna da probas igrat. Inace rankovi na iCCupu idu D-, [D], D+, C-, C,... A, A+, olympic. www.iccup.com pa se igraj ako me zelis ismijati vec i pokazat da sam u krivu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 10:38 (Snowie).

0 3 hvala 0
17 godina
Starcraft je papir škare kamen igra koju igra masu ljudi isto kak i masu ljudi gleda big brother.
Ove igre kaj Nax nabraja su tipa igre škare kamen papir plastelin cigla voda vatra hubabuba.
Kvantiteta nije mjerilo kvalitete.
Starcraft je igra za mase isto kak i volkswagen auto za mase kaj je neki pušaćki prosjek.
Sad to kaj vi pušioničari ne kužite kaj Nax oče reči to je Vaš hendikep i svaka čast kaj se trudi objasnit zabludu u kojoj živite.
Uglavnom hf i gl a kad odlučite igrat pravu strategiju onda se javite da Vas uputimo u pravom smjeru.
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

A to ti sa svojim znanjem i iskustvom iz Starcrafta mozes reci :) komedija

Ugl... ko da zidu govorim. Uzivajte.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@naxeem

ček, ček. Tebi je strategija znači gdje imaš izraženu ekonomiju gdje ljepo moš sjesti i ramišljati nekih 30min dali bi mi bio korisniji ovaj upgrejd ili onaj. Šta nisi stavio EVE Online, to ti je vrhunska strategija, ako ćemo gledati samo jedan segment

(nešto mi gumb citiraj ne radi)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 15:35 (vgetik).
17 godina
neaktivan
Snowie kaže...

Taj RTS u tragovima sada, 12 godina poslije izlaska ima vecu pro zajednicu od svih ovih igara zajedno. Zapravo te igre ni nemaju pro zajednicu. Kad imas organiziranu proligu (team ligu) i starlige (OSL i MSL individualne lige) kojima je nagradni fond u stotinama tisucama $, kad imas 3 nacionalna TV kanala koji 24sata dnevno prenose SC:BW matcheve, kad su place igracima izrazene u 6 znamenki $ godisnje (inace pod ugovorm su obvezni igrati minimum 12-15h dnevno pripremajuci se SAMO za proligu, u slobodno vrijeme vjezbaju za individualne lige) koje sponzoriraju tvrtke tipa SAMSUNG, KT, SK-T1, WOONGJIN i sl., kada na njihove matcheve dolazi vise ljudi svaki dan nego sto je kod nas na nogometne utakmice nekog kola (da ne spominjem polufinala i finala gdje maksimir i poljud zajedno nebi bili dovoljni), kada su igraci vece zvijezde nego kod nas pjevacice i nogometasi zajedno, kada igraci i timovi imaju svoje cokoladice, snimaju reklame za zrakoplovne tvrtke, banke i sl., to je onda pro zajednica i s razlogom se zove e-sport.

Ove se igrice koje si ti naveo (bar ove RTS koje imaju ikakve veze) su zabavne jedno vrijeme i cinjenica je da dojade desetogodisnjaku nakon nekog vremena igranja jer je non stop isto i nema ni priblizno necemu sto se moze nazvati komplicirani nivo igre. S razlogom ne postoji profesionalna scena... jer se ljudima ne gleda identicna dosada koja se ponavlja iz gamea u game.

Ako gledamo samo po broju igrača i zaradi neke igre opet ne dolazimo do realnog mjerila kvalitete - recimo jedni krajnje debilni SIMS-i su pobrali više novaca od tvog SC-a, a i igra ih daleko veća zajednica gamera tako da ti tvoje nabrajanje pada u vodu.

Dalje, to što postoji toliko jadna nacija da su totalno zaluđeni jednim RTS-om (koji realno niti nije bog zna što..  ima daleko boljih i kvalitetnijih) samo govori koliko ima psihički bolesnih ljudi na svijetu kojima treba stručna pomoć.

Čak za jedan WoW ne kažem - ajde bar je veliki svijet i ima stalno dodatnog sadržaja (više aspekata igre barem), ali brate SC..  moćna 'strategija' u kojoj 99% igrača prolazi iskuljučivo i samo na što brže kliktanje gumbića određenim redoslijedom i skoro uvijek na nekakve 'rush' taktike - prejadno! Neodlučan

Ove 'igrice' koje je Nax naveo su daleko 'dublje' i kvalitetnije strateške igre nego taj do boli iskomercijalizirani SC koji forsira 'rushanje' i što brže kliketanje po shortcut key-evima.

Gdje ćeš veće dosade iz game-a u game nego pri SC 'rush' mečevima - LOL (jedino je pitanje jel netko stigao izgraditi koju zgradu i jedinicu više u prvih 5 minuta igre i poslati ju na protivnika prije nego on izgradi obranu) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Snowie kaže...

Stvarno ..... ima vecu pro zajednicu...

Ove se igrice koje si ti naveo (bar ove RTS koje imaju ikakve veze) su zabavne jedno vrijeme i cinjenica je da dojade desetogodisnjaku nakon nekog vremena igranja jer .... jer ...

A to ti sa svojim znanjem i iskustvom iz Starcrafta mozes reci :) komedija

Ugl... ko da zidu govorim. Uzivajte.

Meni je razumljivo zašto ti ne razumiješ o čemu govorim, pa te neću pljuvati, nisi ti kriv. Inače, većina ljudi na svijetu ima IQ 100, a jako malo ljudi ima IQ 175. Znači li to da je manji IQ bolji?

Da, dosade desetogodišnjaku, jer je desetogodišnjak ipak premlad za ozbiljne strategije.

Što se Starcrafta tiče, za razliku od tebe, pogledao sam više pro mečeva Starcrafta od tebe u to sam siguran - dapače, pogledao sam ih sigurno par stotina, s prijenosom u živo. A i igrao sam SC i sve te slične igre. S obzirom da već više od dvadeset godina igram igre, znam o čemu govorim.

vgetik kaže...

@naxeem

ček, ček. Tebi je strategija znači gdje imaš izraženu ekonomiju gdje ljepo moš sjesti i ramišljati nekih 30min dali bi mi bio korisniji ovaj upgrejd ili onaj. Šta nisi stavio EVE Online, to ti je vrhunska strategija, ako ćemo gledati samo jedan segment

(nešto mi gumb citiraj ne radi)

Pa igrao sam EVE, ukupno 3 godine. Dosta je zanimljiva igra i poučna u mnogim stvarima.

Dado_ZG78 kaže...

..(jedino je pitanje jel netko stigao izgraditi koju zgradu i jedinicu više u prvih 5 minuta igre i poslati ju na protivnika prije nego on izgradi obranu) Namigiva

Dobro, nećemo pretjerano banalizirati, ali najbitnije i ključ do pobjede u SC-u je konstanto pratiti dešavanja na mapi i reagirati dovoljno brzo, brže od protivnika.

Ove druge igre se ne oslanjaju na brzinu klikanja, pogotovo TBS-ovi, već na dugoročno planiranje, razmišljanje, ideje i dobru taktiku, psihologiju, logiku i sl. što je daleko zahtjevnije, dugotrajnije i jednostavno nije prikladno većini s IQ-em 100. Kužiš?

Ja osobno volim Starcraft. Sviđa mi se igra, sviđa mi se i Command & Conquer 3, ali ja igre igram opušteno, ne želim buljiti 100% koncentriran u igru i dvije jedinice, jer mi igre služe za odmaranje.

Kada sam htio igrati nešto kompetitivno, onda sam igrao Quake 3 - igru koja traži nešto pameti, ali najviše reflekse i trening (kao SC) - i da, bio sam odličan - ali to ne znači da je Quake 3 zahtijevao nešto posebno osim refleksa.

Samo želim reći da je ono što sam doživio u Red Alertu 3 i Warhammeru 40K DoW2 put kojim RTS-ovi moraju ići. Sve jedinice imaju mikro i sve imaju specijalne mogućnosti, a mehanika je takva da sve te stvari uistinu ima smisla iskoristiti. Moguće je usred bitki dobrim idejama promijeniti tijek borbe. Da, puno je teže za prosječnu većinu, ali bolje je općenito.

Što ćeš ti u Starcraftu ako ti 10 Protoss carriera napadne marince? - Apsolutno ništa. - A u RA3, napad niti jedne grupe jedinica ne mora biti kraj. Npr. netko ti napadne bomberima glavnu bazu, a ti imaš samo AA glisere? - Umjesto da kao idiot gledaš bombere kako ti raznose bazu, fino gliserima okreneš mod rada u jammer za bombere i voila! - nema bombi iz bombera ako tvoj protivnik  ne riješi problem nekom svojom akcijom, ali i ti za to vrijeme dovodiš pojačanja.

Poanta je u tome da u RA3 nema napada koji nema odgovora. U SC je svaki žestoki napad ujedno i kraj partije, jer nema niti jedne solucije koja može zbog same svoje naravi ispasti obrana.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Dalje, to što postoji toliko jadna nacija da su totalno zaluđeni jednim RTS-om (koji realno niti nije bog zna što..  ima daleko boljih i kvalitetnijih) samo govori koliko ima psihički bolesnih ljudi na svijetu kojima treba stručna pomoć.

Kakva ti je ovo izjava? Jadna nacija... na osnovi jedne video igre??? Kakvih sve ljudi ima......

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Poanta je u tome da u RA3 nema napada koji nema odgovora. U SC je svaki žestoki napad ujedno i kraj partije, jer nema niti jedne solucije koja može zbog same svoje naravi ispasti obrana.

Rekao si i sam da neces banalizirati stvari, a upravo to radis. Dapace, i sam si vjerojatno svjestan da si napisao ogromnu glupost.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Neda mi se baš čitati pola teme, samo me zanima kako da igram Starcraft II Betu, treba li nekakav invite ili što?

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

Neznam, za igrače koji žele sporije igrati postoje TBS, a ovo je RTS. Pa real time bi morala imati fokus baš na brzinu izvođenja i tako toga. Da ne pričamo o tome da nije strategija samo stavit ću 5 radnika na drva 2 na zlato, izgradit ću 3 tanka 2 nosača. Veliku igru igra teren, pozicioniranje pa i kontrola jedinicama! Btw, naxeem, sKAKUTALO je xD

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Neda mi se baš čitati pola teme, samo me zanima kako da igram Starcraft II Betu, treba li nekakav invite ili što?

e pa tamo negdje u toj gomili postova imas sve ljepo objasnjeno.

treba ti invajt, a kako ga dobiti... gugl ti je frend.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Službeno je. Blizz HQ je danas rekao:

"SC2 Release Date Announced as July 27, 2010."

Datum markiran u mom kalendaru :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 1:50 (Adisuki).

0 0 hvala 0
17 godina

StarCraft® II: Wings of Liberty™ Beta Test – Invite a Friend

Kak gore piše invite a friend.
Od mojih niko ne igra SC2 osim jednog lika a on već ima key tak da imam dva ključa za betu ako ko oče.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 8:08 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Od mojih niko ne igra SC2 osim jednog lika a on već ima key tak da imam dva ključa za betu ako ko oče.

Molim te (jedan) key, veliki sam fan kao sto sam napisao iznad :W (ili u drugoj temi o SC2)

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 8:20 (kajmak).
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Pozdrav, vidim da poklanjas beta keyeve, pa te bi zamolio za jedan ako je moguce. Imam vec Battlenet account napravljen.

17 godina
Gz kajmak i Mars.
hf sa SC2

Nemam više od dva ključa tak da to je to, ko prvi njegova beta.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Gz kajmak i Mars.
hf sa SC2

Nemam više od dva ključa tak da to je to, ko prvi njegova beta.

Hvala puno! Nisi usrecio samo mene vec i moje prijatelje :)

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice