Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 507.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Što duže igram, to mi je jasnije kako je u SW:ToR dobar jedino storyline. Mehanika igre je takva da ju može igrati i retardirana kornjača.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Frki2 kaže...

Narudžba ti stigne iduci dan,sto se toga tice vrlo su pouzdani,ali NIKAD nemoj preorderat nesto kod njih,Skyrim sam cekao dva mjeseca,a SWTOR su mi dva tjedna prije dolaska prvo javili da ih nece dobivat,dva dana kasnije da ih hoce dobiti i ponovo cca tjedan dana kasnije da ce dobivati,ali ne englesku verziju i tek u pocetku Siječnja :)

ma isključivo me zanima jesu pouzdani jer planiram uzeti SW prepaid kod njih jer je dosta jeftin,preorderat i tako ne planiram ništa {#}

16 godina
neaktivan
Ja igram i igra je predobra, definitivno se isplati uzeti. S obzirom da uzimam konzolu sada, prestat cu igrati igru, pa je dajem povoljno (kupljena prije 2 tjedna) .. info u inbox :)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Ashelor kaže...

ajde decko oladi malo

Odlicni argumenti moram priznat {#}

Evo ohladen sam totalno,cak toliko da ni ne odgovaram od petka ;)

A sta se Iluma tice i fps dropova to je problem sugavog hero engine-a i opce neoptimiziranosti igre.

Tu ne pomaze ni Sandy Bridge E ni 6900 serija u xfire-u.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
Frki2 kaže...

Narudžba ti stigne iduci dan,sto se toga tice vrlo su pouzdani,ali NIKAD nemoj preorderat nesto kod njih,Skyrim sam cekao dva mjeseca,a SWTOR su mi dva tjedna prije dolaska prvo javili da ih nece dobivat,dva dana kasnije da ih hoce dobiti i ponovo cca tjedan dana kasnije da ce dobivati,ali ne englesku verziju i tek u pocetku Siječnja :)

ma isključivo me zanima jesu pouzdani jer planiram uzeti SW prepaid kod njih jer je dosta jeftin,preorderat i tako ne planiram ništa {#}

Onda svakako preporucujem infomark ^^

15 godina
Frki2 kaže...
lobotomac90 kaže...
Frki2 kaže...

Onda svakako preporucujem infomark ^^

hmm .. 149kn za 60 dana pa to nije puno .. najjeftinije sto sam ja vidio ..

Specializing in online warfare since 1942
17 godina
neaktivan
najjeftinije što sam ja dosad vidio je no subscription fee kao što je u gw1, al to je ono van konkurencije :/
13 godina
neaktivan

Jeli me neko voljan invitat u trial http://www.swtor.com/info/friends . 

Za uzvrat dam starcraft2 guest pass

13 godina
protjeran

Pikni mi e-mail adresu na private.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav svima, 

da vas pitam, preletio sam malo ovu temu, nisam naletio na to di su ljudi kupili igru? Da li se mora kupiti retail box jedino ili ima caka mijenjanja IP adresa i sl. da se uzme digital? 

Također ako bi dobio i free trial invitation i skinuo igru, dali bi je mogao onda kupiti i igrati ? Nije mi jasno ako ju mogu download zasto je nemogu i kupiti?

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 21:28 (iGand).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Odeš u Algoritam u Gajevoj, uzmeš kutiju s lijeve police, produžiš do blagajne i tamo veliš gospodični da ti treba i game card.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iGand kaže...

pozdrav svima,

da vas pitam, preletio sam malo ovu temu, nisam naletio na to di su ljudi kupili igru? Da li se mora kupiti retail box jedino ili ima caka mijenjanja IP adresa i sl. da se uzme digital?

Također ako bi dobio i free trial invitation i skinuo igru, dali bi je mogao onda kupiti i igrati ? Nije mi jasno ako ju mogu download zasto je nemogu i kupiti?

Hvala unaprijed

imat ti u algoritmu, a najjeftinij kaj sam ja vidio do sada je ak akupiš prek infomarka:

http://www.infomark.hr/kategorije/622,681,680,677,744x47#naslov

s tim da ne trebaš kupovati odmah game card jer u standardnoj ediciji dobiješ 30 dana igranja...

kak si vidio igru moćeš skinuti i s njihove stranice odmah, ali ju nećeš moći igrati jer ti treba key koji moraš upisati da bi si otključao account za igranje.... a key isto možeš kupiti posebno prek nekih online stranica koje ti ga pošalju na mail.

13 godina
protjeran

Tih 30 dana dobiješ tek kada upišeš ili kod s game carda ili kupiš preko njihovog dućana.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Tih 30 dana dobiješ tek kada upišeš ili kod s game carda ili kupiš preko njihovog dućana.

Nije tocno,ne moras nista platit da bi dobia tih 30 dana.

Siris krive informacije.

Dakle da bi "aktivira" tih 30 dana moras povezat neku kreditnu karticu s accountom i odabrat pretplatu: mjesecnu,svako 3 mjeseca,svako 6 mjeseci ,te game card kod(2 mjeseca pretplate)

Kad upises sve podatke i odaberes pretplatu nista ti se ne naplacuje s kartice,niko ti ne brani da ti 2 minute nakon povezivanja kartice i odabira pretplate otkazes istu i maknes informaciju o kartici,i nista ti nece biti naplaceno,a igru ces najnormalnije moc igrat 30 dana.

U slucaju da ne otkazes pretplatu,po isteku tih 30 free dana naplatit ce ti se pretplata s kartice i ovisno o odabranoj pretplati produzit ce ti se game time.

Takav sistem koriste svi pay to play MMO-i s mjesenom pretplatom.

Game time bonovi sluze za ljude bez kreditnih kartica i dodaju 2 mjeseca game time-a na account.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 14:02 (Ashelor).
13 godina
neaktivan

www.crorebels.com.hr od sada na tom novom URLu.

Sad nas je cca 40 aktivnih nakon cistke prvog free mjeseca.

Come to the light side :)

Cekamo vas u 1.2 i nadalje {#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ashelor kaže...
Langsdorff kaže...

Siris krive informacije.

Dakle da bi "aktivira" tih 30 dana moras povezat neku kreditnu karticu s accountom i odabrat pretplatu: mjesecnu,svako 3 mjeseca,svako 6 mjeseci ,te game card kod(2 mjeseca pretplate)

Kad upises sve podatke i odaberes pretplatu nista ti se ne naplacuje s kartice,niko ti ne brani da ti 2 minute nakon povezivanja kartice i odabira pretplate otkazes istu i maknes informaciju o kartici,i nista ti nece biti naplaceno,a igru ces najnormalnije moc igrat 30 dana.

U slucaju da ne otkazes pretplatu,po isteku tih 30 free dana naplatit ce ti se pretplata s kartice i ovisno o odabranoj pretplati produzit ce ti se game time.

Game time bonovi sluze za ljude bez kreditnih kartica i dodaju 2 mjeseca game time-a na account.

Kada povežeš kreditnu karticu s accountom, očigledno je da ćeš platit i da tih 30 dana nemreš dobit ako ne platiš nešto. Dakle, širiš netočne informacije.

U slučaju da dvije minute kasnije otkažeš pretplatu i odigraš tih 30 besplatnih dana, te si dane platio u cijeni igre. Dakle, opet nisu besplatni i opet širiš netočne informacije.

I sve to bi bilo okej da si uključio mozak i zaključio što sam htio reći s postom na kojega si počeo kenjkati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 14:18 (Langsdorff).
13 godina
protjeran
krty kaže...

www.crorebels.com.hr od sada na tom novom URLu.

Sad nas je cca 40 aktivnih nakon cistke prvog free mjeseca.

Come to the light side :)

Cekamo vas u 1.2 i nadalje {#}

Di baš na Ravager... Ja peglam po Nightmare Lands.

EDIT: Sad gledam baš i ne kužim zašto casual guild traži ovakve podatke kod prijave:

IRL PODACI
IME I PREZIME:
DOB:
MJESTO:

To nisam dao ni ovdje, niti planiram davati svakome tko zatraži.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 14:36 (Langsdorff).
13 godina
neaktivan

Nismo ih trazili u pocetku al zbog odredjenih stvari tipa ponasanja ljudi, odnosa i sl. uvodili smo pomalo neka pravila koja nisu rigorozna al bez njih se ne moze.

Casual znaci da igras kad zelis, koliko zelis. Nema forsiranja sta prije dignit 50, ne forsiramo da pricas s nama na voice dok levelas, ne trazimo skill level, ne forsiramo da dizes klasu koja nama treba vec koja ti se svidja, nisi obavezan donirat za opstanak guilda itd...

Sad ja tebi postavljam pitanje tipa sta ces nam guildu ako ne znam kako se zoves i neces dolazit na voice barem kad se raida?

Guild lista je i tako nepregledna, no name tipovi unutra koji moljakaju za pomoc, kredite ili spammaju chat nam nisu prioritet.

Od clanova trazimo da budu barem minimalno aktivni na forumu a posto smo casual to je 1 post u 30 dana (da su upuceni u raidove, planove i sl.) sta jasno pise u pravilima, takodjer da ako su odsutni na duzi period ili imaju problem (koji ne moraju podjelit s nama naravno) da kazu nisam u mogucnosti igrat i niko ih ne dira.

Sve u svemu minimum komunikacije, druzenje i zabava!

P.S. Raidanje nije obavezno niti PvPanje, imamo clanova koji su tu radi RP/Story line i potrazili su nekog da odradi to s njima ili da prodiskutiraju malo na nasem jeziku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 15:02 (krty).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Ashelor kaže...
Langsdorff kaže...

Siris krive informacije.

Kada povežeš kreditnu karticu s accountom, očigledno je da ćeš platit i da tih 30 dana nemreš dobit ako ne platiš nešto. Dakle, širiš netočne informacije.

U slučaju da dvije minute kasnije otkažeš pretplatu i odigraš tih 30 besplatnih dana, te si dane platio u cijeni igre. Dakle, opet nisu besplatni i opet širiš netočne informacije.

I sve to bi bilo okej da si uključio mozak i zaključio što sam htio reći s postom na kojega si počeo kenjkati.

Gledaj necu se sad natezat s tobom tu kao da smo u vrticu.Neinformiran si i siris nebuloze.

Ne kenjkan nego san objasnia kako funkcioniraju pretplate u MMO-ima,hvala ti boze iman iskustva s tim jer p2p MMO-e igram nekih 11 godina.

Nacin na koji si ti napisa komentar je insinuira da moras uz 350kn koje platis za igru platit jos 200kn game card da bi moga igrat tih 30 dana,ili da ti se nesto skine s kartice kad kreiras account,sta naravno nije slucaj.

S 350kn kupujes account i 30 dana in game time-a.

Znaci igra sama po sebi,software(dakle oni Gb na tvom HDD-u) je "besplatna",sta zapravo placas s tih 350kn, je kod za kreiranje account-a i 30 dana igre.

Da bi se taj account aktivira Blizz/Bioware/CCP/Funcom/Trion/itd./itd. moraju imat potvrdu da ces ti moc placat pretplatu te trazu povezivanje kreditne kartice s accountom(koju naravno mozes odma po aktivaciji accounta i maknit), za ljude bez kreditne kartice postoji opcija kupnje 60 dana game time-a putem game carda.

U slucaju aktivacije accounta game cardom istina plati se game card jos 200kn u ducanu,ali isto tako onda automatski imas 90 dana game time-a na accountu(umisto 30).

Pri povezivanju kreditne kartice se nista ne naplacuje s kartice prvih 30 dana.Nakon toga zavisno o odabranoj pretplati Bioware ti naplati s nje odredenu svotu(13 Eura za mjesec 34 Eura za 3 mjeseca itd.) te se sukladno produzuje game time na accountu.

Poanta je da tebi niko ne brani da nakon aktivacije accounta maknes karticu i pretplatu,odigras tih 30 dana i ne zaigras vise nikad.Neces platit nista vise od 350kn koliko si da za account i tih 30 dana.

zisku?

13 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Ashelor kaže...
Langsdorff kaže...

Siris krive informacije.

I  sve to bi bilo okej da si uključio mozak i zaključio što sam htio reći s postom na kojega si počeo kenjkati.

ne izvlači se sad i priznaj da si bio u krivu XD

13 godina
neaktivan

raidanje (raiding) ---- opsanje (opsing) :P

molio bih da promijenite terminologiju :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SW:TOR besplatan preko vikenda ( uz brojna ograničenja ), pa tko hoće...

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 12:11 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ashelor kaže...
Gledaj necu se sad natezat s tobom tu kao da smo u vrticu.Neinformiran si i siris nebuloze.

Neinformiran sam, a mlatim SW:ToR skoro dva mjeseca u kojima sam aktivirao dva accounta. gg

Dakle, ribica, da bih dobio onih 30 "free" dana sam morao upisati kod s game carda. Naravno da sam mogao vezati kreditnu karticu za account, ali kako se radi o BioWareu to mi nije palo na pamet. E sad, tu na scenu stupa korisnikovo pitanje na koje sam odgovorio, a koje je glasilo "di su ljudi kupili igru". Moj odogovor na to je bio opis kupovine drugog accounta jer mi se to činilo kao najbliže postavljaču pitanja. Ne znam za ostale, ali ja nisam dobio dojam da se radi o nekome tko posjeduje kreditnu karticu.

Meni se sad ne da natezat s tobom i ponovno ti objašnjavati da ništa nisi dobio besplatno. Jednom bi, valjda, trebalo biti dovoljno.

13 godina
protjeran
krty kaže...

Nismo ih trazili u pocetku al zbog odredjenih stvari tipa ponasanja ljudi, odnosa i sl. uvodili smo pomalo neka pravila koja nisu rigorozna al bez njih se ne moze.

Casual znaci da igras kad zelis, koliko zelis. Nema forsiranja sta prije dignit 50, ne forsiramo da pricas s nama na voice dok levelas, ne trazimo skill level, ne forsiramo da dizes klasu koja nama treba vec koja ti se svidja, nisi obavezan donirat za opstanak guilda itd...

Sad ja tebi postavljam pitanje tipa sta ces nam guildu ako ne znam kako se zoves i neces dolazit na voice barem kad se raida?

Guild lista je i tako nepregledna, no name tipovi unutra koji moljakaju za pomoc, kredite ili spammaju chat nam nisu prioritet.

Od clanova trazimo da budu barem minimalno aktivni na forumu a posto smo casual to je 1 post u 30 dana (da su upuceni u raidove, planove i sl.) sta jasno pise u pravilima, takodjer da ako su odsutni na duzi period ili imaju problem (koji ne moraju podjelit s nama naravno) da kazu nisam u mogucnosti igrat i niko ih ne dira.

Sve u svemu minimum komunikacije, druzenje i zabava!

P.S. Raidanje nije obavezno niti PvPanje, imamo clanova koji su tu radi RP/Story line i potrazili su nekog da odradi to s njima ili da prodiskutiraju malo na nasem jeziku.

Znam ja kaj je casual, zato me i iznenadilo "IME I PREZIME" na formularu. Mislim, casual guildovi tako ne funkcioniraju. Zašto bi itko ostavljao svoje podatke nekoj grupici nepoznatih ljudi s kojima će možda kliknuti, a možda neće? Za takve stvari ljudi imaju fejsbuk i hr Mafia Wars klanove s članovima što briju na nacionalizam i katoličanstvo.

Odgovor na tvoje pitanje je - Što će mi guild koji me traži osobne podatke? Mislim, nemoj me krivo shvatiti, meni je drago sresti domaće igrače i družiti se, ali me u startu odbija svaka pomisao da se moram registrirati na guild site i pri toj registraciji dati ime i prezime. Helou. Upoznat ćemo se kroz druženje i igranje. Sve to bez ikakvih forsiranja za osobnim imenima ili registracijom na forume. Definicije casual guilda nam se jako razlikuju. Vjerojatno zato jer sam ja na SW došao iz GW-a pred čijim se guild i chat sustavom SW može sakrit.

17 godina

de ajde stvarno više ne lupetaj gluposti,napraviš subscribe da bi aktivirao 30 dana,kasnije napraviš cancel,znači igru si platio koliko si platio i igraš tih mjesec dana da ti ništa dodatno ne skida s kartice,ne znam čemu nepotrebne filozofije kada je sve jasno ko dan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 14:53 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja lupetam gluposti, a ovaj kaže da ti je igra besplatna? gg

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je pitamo te broj kreditne kartice i kontrolni broj zada, adresu i broj registracije auta kojeg vozis.

Ako nece klikat i igrat s nama ne treba ostavljat ime i prezime jer nece ni bit clan.

Svasta :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:04 (krty).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Ashelor kaže...

Neinformiran sam, a mlatim SW:ToR skoro dva mjeseca u kojima sam aktivirao dva accounta. gg

Dakle, ribica, da bih dobio onih 30 "free" dana sam morao upisati kod s game carda. Naravno da sam mogao vezati kreditnu karticu za account, ali kako se radi o BioWareu to mi nije palo na pamet. E sad, tu na scenu stupa korisnikovo pitanje na koje sam odgovorio, a koje je glasilo "di su ljudi kupili igru". Moj odogovor na to je bio opis kupovine drugog accounta jer mi se to činilo kao najbliže postavljaču pitanja. Ne znam za ostale, ali ja nisam dobio dojam da se radi o nekome tko posjeduje kreditnu karticu.

Meni se sad ne da natezat s tobom i ponovno ti objašnjavati da ništa nisi dobio besplatno. Jednom bi, valjda, trebalo biti dovoljno.

Pa normalno da nije nista free.

To bi i vidia da si procita moj post s razumijevanjem,samo ti ocito proletis preko teksta, vidis da se ne slazen s tobom i samo nastavis tupit svoje.

A ti mozes imat i 10 accounta,niko ti nije kriv sta neces povezat karticu s accountom za aktivaciju nego moras kupovat jos dodatno game card samo da bi aktivira account.

Inace to sta ti "mlatis" SW:TOR i sta imas dva accounta te cini ekspertom na temu? {#}

Ultima Online,Dark Age of Camelot,Everquest 2,World of Warcraft,EvE Online,Lord of the Rings Online,Warhammer Online,Age of Conan,Aion,Rift i sad SW:TOR sve p2p MMO-i koje sam igra.

Svi su manje vise pratili isti nacin pretplate ,aktivacije accounta i za nijednog nisan kupia game card....

Prva dodatna naplata(nakon kupnje igre tj accounta i tih 30 dana pocetnih) bi bila nakon misec dana od kreacije accounta i to u slucaju da sam ostavia povezanu kreditnu karticu s accountom.U slucaju da sam maka karticu nakon kreacije nista se nebi naplatilo i acount bi se deaktivira.

Ali naravno sta je mojih 11+ godina iskustva s p2p MMO-ima naspram tvoja 2 kupljena SW:TOR accounta....{#}

Iman osjecaj da pokusavan nesto objasnit zidu,iako i zid bi prije skuzia sta mu se govori nego ti.

Odgovor momku sta je pita di moze kupit igru.

Otidi u Algoritma imas standard edition DVD box za 400kn,90 day game card(200 kn) ti ne treba ako imas valjanu kreditnu karticu,na njoj ne treba biti ni lipe jer se sluzi samo za aktiviranje SW:TOR accounta i 30 dana igre.

Cak se moze koristit i nekakav generator brojeva kreditnih kartica sta se nade po netu(to sam koristia davnih dana za aktivaciju Ultime,DAOC i EQ2 accounta jer nisan ima kreditnu karticu,a game card bonovi su mi bili preskupi)

Ali ako igru mislis igrat iza tih pocetnih 30 dana,morat ces nadoplatit game time putem vec spomenutog game carda(200 kn za 2 mjeseca,ima ga kupit u algoritma) ili kreditnom karticom za oko 13 Eura mjesecno.

13 godina
protjeran
krty kaže...

Je pitamo te broj kreditne kartice i kontrolni broj zada, adresu i broj registracije auta kojeg vozis.

Ako nece klikat i igrat s nama ne treba ostavljat ime i prezime jer nece ni bit clan.

Svasta :)

Pa to i velim.

Onak, upoznat ćeš ljude kroz druženje i igranje, ne kroz formulare na forumu. Mi smo se znali nalazit i družit u RL, a da si nismo znali i prava imena. I onda, kak nismo sve uspjeli popamtit, smo se oslovljavali in-game nadimcima. Dan-danas imam tu škvadru u adresaru kao "in-game, pravo ime" jer ih drugačije nemrem nać. {#}

13 godina
protjeran
Ashelor kaže...

Pa normalno da nije nista free.

To bi i vidia da si procita moj post s razumijevanjem,samo ti ocito proletis preko teksta, vidis da se ne slazen s tobom i samo nastavis tupit svoje.

Nemam problema s razumijevanjem, samo reagiram na nebuloze. Od "ne moraš ništa platiti"...

Ashelor kaže...

Siris krive informacije.

...preko "igra je besplatna" ...

Ashelor kaže...

S 350kn kupujes account i 30 dana in game time-a.

Znaci igra sama po sebi,software(dakle oni Gb na tvom HDD-u) je "besplatna",sta zapravo placas s tih 350kn, je kod za kreiranje account-a i 30 dana igre.

...si napravio puni krug i konačno se složio s mojom početnom tvrdnjom kako ništa nije besplatno i sad ti je to "pod normalno". {#}

Nisam dijete da me se može vozat u krug i da ne kužim kaj se događa.

Nego... Ajmo mi o igri radije. Čujem da je Ilum mrtav i da je pvp nebalansiran? Ima li istine u tome?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice