Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

Ovu sam poruku dobi od GMC na pitanje jel će se moći preordati i hoćeli 20.12 biti tor u prodaji kod nas

Ovo je njihov odgovor :

EA još uvijek testira servere za područje RH . Kada to srede dobaviti ćemo igru . Točnije kada nam jave da je sve u redu poslat će nam i igru .

BF3:crna_bandera
17 godina
neaktivan

Mislim da se igra još neko vrijeme neće prodavati u Hrvatskoj. Prednaručio sam ToR na Zavviu, čekam potvrdu i kod za early access.

So this is how liberty dies...with thunderous applause

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deadwalker kaže...

Mislim da se igra još neko vrijeme neće prodavati u Hrvatskoj. Prednaručio sam ToR na Zavviu, čekam potvrdu i kod za early access.

Jesi siguran da će ti slati kod??

Kaj onda misliš skinut sa Origina?!

17 godina
neaktivan

Pa piše na njihovom webu da se uz preorder dobije kod za early access pa ću ga valjda dobiti. Ako ne, čekam da mi igra stigne na kućnu adresu.

U vezi skidanja igre, koliko sam čuo, ona se preuzme s ToR weba kada se kod registrira na računu, Origin navodno nije potreban. Doduše, nemojte me uzimate za riječ :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deadwalker kaže...

Pa piše na njihovom webu da se uz preorder dobije kod za early access pa ću ga valjda dobiti. Ako ne, čekam da mi igra stigne na kućnu adresu.

U vezi skidanja igre, koliko sam čuo, ona se preuzme s ToR weba kada se kod registrira na računu, Origin navodno nije potreban. Doduše, nemojte me uzimate za riječ :)

To čak i ima smisla..

Preorder acces je beskoristan ako nemreš igrati..

Ali ja sam na game.co vidio da taj kod vrijedi samo za UK..

17 godina
neaktivan

ToR nije region lock, tako da ne vidim zašto bi kod za early access bio. Ako je rezerviran samo za žitelje UK-a, onda jebi ga, čekam kao ostatak naroda 20.12 :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Deadwalker kaže...

Jesi siguran da će ti slati kod??

Kaj onda misliš skinut sa Origina?!

Kod dobiješ u roku par dana, pa ga redeemaš na SWTOR stranicama i kad krene early access, onda polako skidaš igricu (jer je nećeš dobiti prije 15tog sigurno).

13 godina
protjeran
a1c2o3 kaže...

a mmo fanovima ce ovo biti samo jos jedan pokusaj u rusenju wow-a ..

{#}

ovaj dio recenice ti ne stoji.

MMO fanovi nista ne ruse. MMO fanovi se nadaju uvijek boljem MMO-u.

Hateri stalno trollaju o nekakvom novom potencijalnom killeru nekog postojeceg MMO-a

to ti je bitna razlika.

kad takvij nalete u general chat, jednostavno ih stavljam na /ignore

samo se nadam da je moguce staviti neogranicen broj osoba na tu listu.

;)

<---I kicked his ass
13 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...
a1c2o3 kaže...

{#}

Hateri stalno trollaju o nekakvom novom potencijalnom killeru nekog postojeceg MMO-a

to ti je bitna razlika.

;)

Cuj da su stavili neki open space combat tipa freelancer vec bi imali nekakve sanse u rusenju wowa. Ovak su samo jos jedan WOW wannabe.

Ja cu kupit sam zato jer nemam kaj drugo za igrat. Kad dode diablo prodajem account. A ako ce netko srusit WOW onda je to Blizzard. Ja osobno mislim da oni skupa s Bungiem rade na nekoj masovnoj next gen MMO igri.

13 godina
protjeran
pero456 kaže...

Cuj da su stavili neki open space combat tipa freelancer vec bi imali nekakve sanse u rusenju wowa. Ovak su samo jos jedan WOW wannabe.

Ja cu kupit sam zato jer nemam kaj drugo za igrat. Kad dode diablo prodajem account. A ako ce netko srusit WOW onda je to Blizzard. Ja osobno mislim da oni skupa s Bungiem rade na nekoj masovnoj next gen MMO igri.

jbg. za sad je ovak kak je...Star Wars Galaxies je imao fenomenala Space Combat...bilo je ekipe kaj uopce nije brijala on foot. samo letenje..

<---I kicked his ass
13 godina
neaktivan

Jedno brzinsko pitanje, rekli ste da oni pakiraju na nacin da se puno puta izbjegne carina, to ste vi njima naglasili nešto ili oni to sami tako zapakiraju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sami, speedhack. Vecina online shopova to radi, niti oni ne zele imat problema pri slanju i prelasku granice, niti ne zele da njihovi kupci imaju frke s posiljkama jer onda se vrate i dalje kupuju.

0 0 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 17:26 (Drago127).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidim da ste svi nabrijani na SwTor i betu ovog vikenda... Tak da imam nes za vas da vam olaksa cekanje...

Ako vam ovo ne skrene misli na barem par minuta, placam pivu {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4z9TdDCWN7g

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Veoma korisno :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Drago127 kaže...

toliko o whinerima...nisu ni probali po opcijama malo prorostati... bit ce to sve do jaja!!

<---I kicked his ass
16 godina
neaktivan

Ne uopće nisam..

Naravno da sam to prvo uključio!!

To ne mijenja činjenicu (a zanemarimo da je to buggano do bola) da se healing svodi na "click target - cast heal"..

Što je stil tako zastario da ga nisam primjenjivao niti u vanilla wow-u.

Niti u bilo kojem drugom mmo-u..

Lotro ima "spell fowarding", warhammer je imao "defensive target", rift ako ništa drugo mouseover macro..

SWTOR ima "to"..

13 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Ne uopće nisam..

Naravno da sam to prvo uključio!!

To ne mijenja činjenicu (a zanemarimo da je to buggano do bola) da se healing svodi na "click target - cast heal"..

Što je stil tako zastario da ga nisam primjenjivao niti u vanilla wow-u.

Niti u bilo kojem drugom mmo-u..

Lotro ima "spell fowarding", warhammer je imao "defensive target", rift ako ništa drugo mouseover macro..

SWTOR ima "to"..

picajzliras i trazis dlaku u jajetu. to su stvari koje se rjesavaju minimalnim updateom..osim toga mozda vec i postoji za full verziju. zato ono...{#}

<---I kicked his ass
13 godina
protjeran

prvo kaj primjecujem je strasan FPS drop u odnosu na prosli vikend. ne znam kaj su radili al ovo je katastrofa..

<---I kicked his ass
14 godina

Jedva čekam!! Preordat ču preko infomark za 409 kuna+ besplatna dostava :)..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 20:41 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nabijem ih smotane .nisu mi dali da i ovaj vikend igram

ocito procitali da cekam 1.2 verziju : ))

0 0 hvala 0
15 godina
Oberstleutnant kaže...
a1c2o3 kaže...

{#}

to ti je bitna razlika.

;)

krivo si me razumio .. Nitko nista nerusi :P Vec samo kazem oni koji su igrali wow,rift,lotr itd. njima tor nece biti nista posebno posto nedonosi nista novo .. Ali oni koji vole SW svijet i koji su presli kotor 1&2 50 puta ovo je savrsena igra.. i njih ove sitnice oko kojih se prepucavate bas i nezanimaju bitno je da je Star Wars!.. {#}

Specializing in online warfare since 1942
16 godina
neaktivan

Ja sam preorderao od Infomarka,te mi je prvobitno receno da igra kod njih stize 19.12. bez obzira sto Hrvatska nije na popisu te da je igra kod mene 20.12. no sada govore da bi moglo doc do kojekakvih komplikacija.

Uostalom,procitajte sami http://www.infomark.hr/Prednarud%C5%BEbe/622/Star%20Wars:%20The%20Old%20Republic%20PC#comhead

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada troleri i hateri koji pljuju ovu igru prije izlaska svate da više NIKADA !!! , nečete imati (niti ja nažalost) MMO feeling kakav su svi imali na startu WoW Vanile (iskustvo igrača 5 godina po cca 18 h dnevno prvih 2-3 godine), tada če shvatiti da zašto mijenjati nešto što radi?

Zašto nebi pokrali sve što valja iz WoW a , Aiona, Rift a ( najdosadnija igra ikada poslije Tabula Rasa e , igru smo frend i ja poklonili tu na forumi nakon 2 tjedna), AoC, i ostalih MMO va , prebacili ih u SW okruženje, i prodali? Pa zašto se za svaku igru koja izlazi mora dodavati pridjev "wow killer", kada oni žele da imaju veliki broj pretplatnika a gledajuči zdravim razumom , dobar dio njihovih pretplatnika če doći iz wow sfere, i boli ih briga koliko drugi zarađuju kada njih zanima koliko če SW zaraditi kada je to njihova beba i proizveli su je da zarađuju kao SW MMO a ne SW MMO "wow killer"??

Ja sam bio malo zabrinut da ču morati sve počinjati ispočetka , bez ekipe sa kojom sam igrao wow (prestao prošlu zimu), i otišao sam se javiti svom starom guildu na Zenedar u PvP EU, Alianca, Dragon Legion i bacio jedan /wave na forumu i pitao jel možda netko če igrati SW TOR da ne počinjem sam, i dobio hrpu odgovora za par sati , gdje su me ljudi obavijestili da več postoji SW TOR verzija tog klana i web,da su me pokušali kontaktirati ( nema guilda koji netreba 18 satnog per day grindera...) i da 2/5 membera tog klana prelazi na SWTOR. Bio sam hebeno presretan jer nemoram sve ispočetka, imati ču poznatu ekipu za dungeone i daily questove. Znači njih hrpa več je preorderala igru a drugima koji su zainteresirani nije bilo moguče kupiti iz njihove regije ili su naručili box verzije pa če joinat iza 20.tog.

E sada hoče li se ti ljudi vratiti wow u sa novim patchom ili če ih tor zadržati može pokazati samo vrijeme, ali da je interes wow igrača za SW om jako velik, vidjeo sam iz prve ruke.

Pozzzzzzzzzzzzzzz,

crot

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

mene najvise za sad j. to kaj mi se cini da ovi satro PvP serveri uopce nisu PvP nego se samo tak zovu.

nema open world PvP po sistemu anytime, anywhere...neki usrani stageani PvP tipa warzona i jednog planeta.

Nema opcije za player bounties i BH klasa po meni uopce nema smisla..

postaje kao i sve druge klase, jedino kaj ima jet-pack..nes ti bounty huntera..

ako se teamovi ne podijele u dva smjera PVE i PVP i totalno odvoje to i naprave kak Bog zapovijeda..ode sve u tri...

rade Star Wars igru i onda rata nema...ono let all be friends shema...

covjece..pa pisem im tam na feedback forumu da mi se vec tipkovnica zapalila..

cim odes online znaci da zelis competition..nejdes igrat simse..cak i oni su online..

99% zivota je PvP...

e ak to zaje. onda im je MMO fail.

kao i svaki drugi monster hunt...ma daj ljudi pa nismo na komodorcu...

<---I kicked his ass
13 godina
neaktivan
Deadwalker kaže...

Pitao sam algoritam kažu:

Poštovani,

Nažalost, još uvijek nemamo službenih informacija od strane izdavača vezanih uz ovaj naslov.

I mi željno iščekujemo definitivnu povrdu da će to biti u našim dućanima 20.-22. 12. 2012.

A tek tada ćemo moći odrediti maloprodajnu cijenu igre i bonova.

I da, vrlo je ako moguće da će Hrvatska biti jedna od zemalja koja će igru dobiti znatno kasnije od svjetskog / europskog release datea.

Tu Algoritam nažalost ništa ne može učiniti.    

Srdačan pozdrav,

Algoritam, d.o.o.

13 godina
protjeran
Zirdac kaže...

I da, vrlo je ako moguće da će Hrvatska biti jedna od zemalja koja će igru dobiti znatno kasnije od svjetskog / europskog release datea.

Tu Algoritam nažalost ništa ne može učiniti.    

Srdačan pozdrav,

Algoritam, d.o.o.

OT: nek probaju Jacu kontaktirat :D

<---I kicked his ass
13 godina
neaktivan

Jeli netko voljan posudit account da probam betu na sat vremena veceras u kasnim satima? Razlog je taj sta sam zainteresiran za game ali zelim vidjet kako funkcionira. U zamjenu mogu dat betu dote2!!!

13 godina
neaktivan

Eto, upravo dva frenda iz prijasnjih MMO-a mi poslase poruku da su danas dobili upozorenje iz shopova u svojim zemljama (njemacka, spanjolska) da je vrlo moguce da nece dobiti svoje fizicke kopije igara.

Idu neke price o dva razloga.. Prvi, da EA pokusava progurati sto vise biznisa na svoju kompaniju Origin, jer navodno kolicina pre-ordera s Origina je ocajna.

Drugi, da radi generalno negativnih ocjena/procjena igraca i gejming sajtova nakon sto je NDA dignut (posebno radi gejm bashinga u zadnjim beta razdobljima) i radi broja cancelanja preordera igre u pojedinim zemljama, EA pokusava zauzdati troskove i direktno limitira broj fizickih kopija koje ce izaci na trziste, indirektno oduzimajuci pravo pristupa igri igracima koji su u crvenoj zoni (barem prvih tjedana/mjeseci dok Origin ne dopusti svima da dl-aju igru).

Ovo su sve nagadjanja vise-manje, ali ako uzmete u obzir da na glavnom forumu SwTor-a, modovi/devsi ODBIJAJU (ili su im izjave kontradiktorne) dati informacije igracima na pitanja kao grace period, tip early accessa i jos broj kriticnih informacija o pristupanju igri i sl., nesto se tu definitivno kuha.

Nakon iskustva u beti/launchanju pet MMO-a, ovo je definitivno najgori start ikojeg MMO-a do sad. WTF is going on?!?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad još dodaš tome da su apsolutno sve što nije radilo savršeno (beta lol) maknuli iz zadnjeg builda, da su maknuli neke naprednije stvari i ignoriraju peticije koje igrači pišu da ih žele nazad, da 6 mjeseci ignoriraju UI prizužbe, da su totalno prekinuli komunikaciju sa igračima, da otvore betu samo da bi par sati poslije ubacili "redovni" maintanace i da im web stranica više ne radi nego radi u zadnje vrijeme, bojim se da pucaju pod pritiskom..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice