Ev pogledo mail i vidim da sam dobio final pristup testu za ovaj vikend im feeling butterflys now in my stomach
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ponovno dobio vikend od njih, nastavljam levelat troopera, probat malo hilat ovaj puta s njim.
I ja sam isto dobio ojjj jedva cekam da zaigram :D
Sad se meni možete smijati nakon mojih negativnih priča jer ja nisam dobio invite..
Nightshadow .
Go Bioware..
show program..zena me se odrice prek novina...
show program..zena me se odrice prek novina...
Hahaha pa to ti je u redu,pa zar ne govore na novoj da je sve manje sklopivih brakova? Ja što imam ponudit je kredit i moju bangavu nogu hahahaha
Sad se meni možete smijati nakon mojih negativnih priča jer ja nisam dobio invite..
Nightshadow .
Go Bioware..
haha reko sma ti ja...podsjeti se par stranica prije...hahah
znam da jedva cekas zaigrat, a voda si :D
ehhehehe
ak nis drugo ovi su bar fair pa nude na probu tak da bi neki mogli hrackat...svaka cast i bas zato treba podrzat i sudjelovat!
haha reko sma ti ja...podsjeti se par stranica prije...hahah
znam da jedva cekas zaigrat, a voda si :D
ehhehehe
Zanimalo me iz prve ruke vidjeti vjerodostojnost patch notesa i kompetenciju developera :)
Rado bih ja igrao vrhunski mmo, ali bojim se da swtor ima previše mana da bih ga time smatrao.
Meni je žao što je tako jer je zabavan u svojoj osnovi.
Na kraju krajeva, mene najviše zanima razvoj PC igara na svim područjima, što bez ozbiljne konkurencije nećemo vidjeti tako lako.
Recimo ne bi se CoD pomaknuo nikada, možda ga ovaj BF3 malo ponutka da se zamisli..
Svaki mmo koji je izašao, kako god brzo propao je utjecao na neki način na razvoj wow-a i(li) pokazao smjer u kojem budući mmo mogu napredovati (Warhammer quest tracker i defensive target, AoC combat hileri, LOTRO spell fowarding i dijelom epic questovi)
EDIT: swtor epic priča, šalim se naravno
ak nis drugo ovi su bar fair pa nude na probu tak da bi neki mogli hrackat...svaka cast i bas zato treba podrzat i sudjelovat!
Bio sam i u beti Rifta i na mene je ostavila odličan dojam.
Baš je bila osvježenje, oličenje stabilnosti i nije bilo očiglednih "šaka u oko" propusta..
S druge strane ipak sam napravio dobru odluku što nisam zaigrao punu igru.
Masakrirali su je macroima, ne vidim da baš rade na balansu i ko pijan plota se drže nekih "dizajnerskih" odluka.
S druge strane ipak sam napravio dobru odluku što nisam zaigrao punu igru.
vidis koji zajeb i bad judgement. mogao si ko nas kolega iz topica dic prek 500EUR!!
zato pamet u glavu i nemoj zeznut sa SWTOR...
Ja nikako da dobijem betu a planiram preorderat igru :/
Volio bih barem na pola sata zaigrat da vidim dal vrijedi dat 400+ kn te placat svaki mjesec.
stari moj. Combat medics, kak ih ti nazivas combat hileri...pa to postoji od kad je MMO, da ti ne velim da sam u SWG bio medju top 5 Combat medica/medica na Chimaera EU serveru..a kad se vec dotices te klase...PVE ekipa hoce pure medica...nikakve hibride..to je tako u svim MMO, a igrao sam ih skoro sve...PvP ekipa opet ima svoje..mozes proc...onajk na solo ako si jeeeno dobro nagridnao gear i sve...o skillu da ne pricam...1v1...nemas skoro nikakve sanse u toj klasi..govorim o top geared ekipi...mozes se skrumpirati..al ono.
ekipa prica o nekakvom balansu klasa...stari moj..ne da je to nemoguce postici...nego jednostavno nije potrebno...zasto bi pure healer ubio full DPS klasu 1v1...kakav balans..pa nikom nije u interesu...naravno da iznimke potvrdjuju pravilo..al ono..budimo realni...gleda se cijeli koncep. u globalu..neki na oko balans...savrseni balans...
to je moguce samo u Star Wars...nigdje drugdje...znaci ono..razmislite.
Bio sam i u beti Rifta i na mene je ostavila odličan dojam.
Baš je bila osvježenje, oličenje stabilnosti i nije bilo očiglednih "šaka u oko" propusta..
Kako si ti smijesan stari, neznam kaj nisi sve reko za swtor ali rift beta ti je bila osvjezenje?! XD
Igra je toliko dosadna da sam se prisiljavao da je igram kroz betu, jedino osvjezenje koje sam osjetio je bilo kada sam je izbrisal sa diska... blijeda kopija wow-a.
Swtor i rift su nebo i zemlja, po prici barem, osobno i po prvobitnom osjecaju kada sam zaigrao obje igre.
Dobro, priznajem prije wow nisam znao što je mmo..
Ali nikad se nisam tolko zabavio u mmo žanru kao prvih 20ak dana AoC na bear shamanu kada sam u isto vrijeme tukao po bossu i atomatski hilao ekipu..
MMO koji mi vrati taj feeling će imati moj respect..
Ipak vidiš da i wowu i u swtoru sve veće mjesto zauzimaju self healing abilityi..
Što je u svakom slučaju dobro.
A i monk bi trebao biti nekakav combat medic..
Damn, evo sad sam otkrio još jedan nedostatak swtora :)
Kako si ti smijesan stari, neznam kaj nisi sve reko za swtor ali rift beta ti je bila osvjezenje?! XD
Igra je toliko dosadna da sam se prisiljavao da je igram kroz betu, jedino osvjezenje koje sam osjetio je bilo kada sam je izbrisal sa diska... blijeda kopija wow-a.
Swtor i rift su nebo i zemlja, po prici barem, osobno i po prvobitnom osjecaju kada sam zaigrao obje igre.
Pa da, bilo je osvježenje imati nekakvu riječ što ćeš raditi u igri i na što ćeš se bazirati, umjesto pomiriti se sa onime što je netko zamislio da bi trebao raditi..
Razmišljati što ti treba, čega se možeš odreći i kako se što sa čime i na koji način slaže..
Što tvoj protivnik neće očekivati..
Bilo je osvježenje tumarati mapom i automatski ući u party / raid i boriti se protiv stvorova zajednički..
Krenuti u jednom smjeru sa jednom namjerom, a završiti na drugom kraju mape / svijeta radeći nešto deseto..
A ne stajati na jednom mjestu i čekati 30 min vičući LF1M..
Eto dobih i ja jos jedan poziv za betu, navodno finalnu ovaj put.
Da vidimo kaj bu ovaj put ispalo iz jajeta
Ali nikad se nisam tolko zabavio u mmo žanru kao prvih 20ak dana AoC na bear shamanu kada sam u isto vrijeme tukao po bossu i atomatski hilao ekipu..
Ipak vidiš da i wowu i u swtoru sve veće mjesto zauzimaju self healing abilityi..
a gle...vidis da si i sam sebi u kontradikciji...zasto? reci cu ti.
zto sto je AoC faking fail..ni F2P mu nije pomogao..iskreno...nije los koncept. imam 3 accounta na AOC-u. upropastio ju je los community...bio je zamisljen kao pravi PVP...na kraju...focus: PVE...to je jedini i pravi razlog zasot propadaju takve igre...ekipa jednostavno nema snage drzat korak i pocinju plakat...onda developeri naprave gresku i sve ode k vragu...hoces multi. ne whinaj...pve mozes odraditi solo u singlu..neam potrebe za MMO...isto vrijedi i za ostale zanrove..uvijek je neka borba-natjecanje protiv drugih.hoces racing, hoces tetris, hoces sah ...razmislite malo.to je sve ustvari P V P!!!
PVP FTW..rest..FAIL!
p.s. da ne spominjem AOC zadnje update kojima su unistili i malo skilla koji je radio razliku imzedju nooba i pravog igraca, a to je bio combo-skipping i dance fo death...tu su izgubili i zadnji val hardcore igraca koji su im punili proracun
8 | PVP |
---|---|
8 | PVE |

zto sto je AoC faking fail..ni F2P mu nije pomogao..iskreno...nije los koncept. imam 3 accounta na AOC-u. upropastio ju je los community...
p.s. da ne spominjem AOC zadnje update kojima su unistili i malo skilla koji je radio razliku imzedju nooba i pravog igraca, a to je bio combo-skipping i dance fo death...tu su izgubili i zadnji val hardcore igraca koji su im punili proracun
Zato sam irekao privh 20 dana, dok nisam shvatio da nema contenta iznad 40..
A za to je bila zaslužna jedna "banalna" greškica..
Tik pred release postrožili su leveling curve i bacili u blato svo testiranje koje su proveli.
Bilo mi je dovoljno baciti pogled na f2p stranicu ograničenja da im se nasmijem u facu..
A kad se sjetim da smo se uvjeravali kako će AoC doći glave wow grindu i kako sam išao po svoj collectors (istina bio je samo 50ak kuna skuplji od obične verzije)
u wowu ne postoji combat medic... to je urbani mit koji su neki isli forsirat sa paladinom. ili si healer ili dps... nema između.
sto se tice drugih mmo-a, to bi kao bio support. ali support kao takav nije definiran nego je između i nikad ne moze niti smije biti bolji od glavnih uloga tipa dps ili healer, inace je takav mm fail.
a za self healing ability... sine, o cemu ti pricas... jesi ti uopce igrao wow posteno? self healing je samo za questanje ili soliranje nekakvog low lvl contenta, za sve ostalo je fail. niti u wowu, a boga mi ni u sw:tor ti ne moze self heal pomoci osim ako nisi healer iskljucivo... self heal jedi guardian ima koji ima cd na 20 min... to se zove protection/survival cd ako nisi shvatio, kao i gift of naaru kod spacegoats.
Bilo je osvježenje tumarati mapom i automatski ući u party / raid i boriti se protiv stvorova zajednički..
Krenuti u jednom smjeru sa jednom namjerom, a završiti na drugom kraju mape / svijeta radeći nešto deseto..
A ne stajati na jednom mjestu i čekati 30 min vičući LF1M..
Ovo sve sto si naveo uzeto je iz warhammera, koji mi dao neke od najboljih trenutaka iz mmo-a iako je imao dosta mana, ideje koje je uveo bile su zbilja dobre.
ma ekipa sve 5, imate poantu svi..barem nesto se pametno da izvuci od svakog...cinjenica je da komercijala uvijek bolje prolazi od pravog proizvoda...jbg...treba zadovoljit siroke mase..
u wowu ne postoji combat medic... to je urbani mit koji su neki isli forsirat sa paladinom. ili si healer ili dps... nema između.
a za self healing ability... sine, o cemu ti pricas... jesi ti uopce igrao wow posteno? self healing je samo za questanje ili soliranje nekakvog low lvl contenta, za sve ostalo je fail. niti u wowu, a boga mi ni u sw:tor ti ne moze self heal pomoci osim ako nisi healer iskljucivo... self heal jedi guardian ima koji ima cd na 20 min... to se zove protection/survival cd ako nisi shvatio, kao i gift of naaru kod spacegoats.
Zato sam i rekao MONK (dakle nadolazeća klasa koju tako reklamiraju)
Što se tiče self healinga, swtor ima najjači self healing IKAD.
Čim izađeš iz combata, možeš se hilati na full.
Bez ograničenja, bez cooldowna, bez consumablesa..
Možda ti je smiješno ovo iza combata, samo malo razmisli out of the box..
Ima hrpa los mogućnosti kada je moguće čak i u instanciranom pvp-u upravo to i učiniti.
jej dobio jos jedan invite :D
Nemam nista protiv toga spell-a sve dok se ne koristi u pvp-u, naravno ako je to istina sto si rekao, bilo bi najbolje da to promjene...
Nemam nista protiv toga spell-a sve dok se ne koristi u pvp-u, naravno ako je to istina sto si rekao, bilo bi najbolje da to promjene...
A naravno da će se koristiti u pvp-u..
Jedino što je u beti bilo da nemreš izaći iz combata dok tvoja meta ne umre, dakle ako si zasjekao nekoga, a on pobjegne ti nisi izazio iz combata..
Dosta bure je bilo ofc oko toga..
Vidjet ćemo što će na kraju odlučiti.
Ali naravno da je redovan prizor bio, čim nekoga pobjediš, izhilaš se na full, što je ok po meni.
Inače gledao sam i video gdje assasin koristi vanish da pobjegne samo da bi se sakrio iza stupa i izhilao..
Zgodna taktika :)
I da ne kažete da samo trollam, evo jedna stranica sa prilično korisnim informacijama
http://liberi-fatali.net/the-old-republic/star-wars-the-old-republic-guide-and-faq/
A naravno da će se koristiti u pvp-u..
Jedino što je u beti bilo da nemreš izaći iz combata dok tvoja meta ne umre, dakle ako si zasjekao nekoga, a on pobjegne ti nisi izazio iz combata..
Dosta bure je bilo ofc oko toga..
Vidjet ćemo što će na kraju odlučiti.
Po meni osobno ovo je oke, hileri ce imat vecu ulogu u pvp-u pritom mislim na instancirani pvp poput onog u warhammeru a sto se tice open pvp-a to je druga prica...
Star Wars fanovi ce obozavati igru ,a mmo fanovima ce ovo biti samo jos jedan pokusaj u rusenju wow-a ..