Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
Star Citizen

Isprika na offtopicu, ali mislim da je ovaj video bolji vezano za Andromedu: 

Generalno, gledajući na kaj ta Andromeda lići, počinjem sve više i više cijeniti neke stvari vezano uz Star Citizen...  

http://www.dd3d-studio.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.4.2017 21:23 (Berko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Berko kaže...

Generalno, gledajući na kaj ta Andromeda lići, počinjem sve više i više cijeniti neke stvari vezano uz Star Citizen...  

Kad izlazi taj Roberts space industries ? ... iman 6 brodova uvatila ih je ruzina ! :(

Battlelog CptLov33
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 14:16 (stype7).
16 godina
odjavljen
stype7 kaže...
Berko kaže...

Kad izlazi taj Roberts space industries ? ... iman 6 brodova uvatila ih je ruzina ! :(

Dado_ZG78 kaže...

Jel' izašao za tjedan dana?

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Bolje da je izašao ikako nego da liči na ME Andromedu :P 

Ali ozbiljno, u zadnje vrijeme patchevi nekad dođu u roku a nekad premaše za tjedan, dva..  ovisno o zadržavanju na PTU-u (na prvih par tisuća backera..).

Trebao bi sada u petak 14. biti na istom linku update-an raspored za nadolazeći patch 3.0 pa ćemo vidjeti što kažu..  ako 3.0 uspiju izgurati do ljeta sa svim obećanim feature-ima, super :)  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ajmo' se nadati da hoće. :) Da znam da će mi unuci zaigrati...

16 godina
Tonči kaže...

Eventualno njihovi unuci

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Sin Drake i unuk Anvil ...

Battlelog CptLov33
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Bolje da je izašao ikako nego da liči na ME Andromedu :P 

Ali ozbiljno, u zadnje vrijeme patchevi nekad dođu u roku a nekad premaše za tjedan, dva..  ovisno o zadržavanju na PTU-u (na prvih par tisuća backera..).

Trebao bi sada u petak 14. biti na istom linku update-an raspored za nadolazeći patch 3.0 pa ćemo vidjeti što kažu..  ako 3.0 uspiju izgurati do ljeta sa svim obećanim feature-ima, super :)  

. 

Jesi igrao ME:A? Ne lupetaj gluposti kad ti tako moram rec. Imam 80h u igri, niti jedan bug ništa. Ne znam odakle histerija na netu al pretpostavljam isti mentalitet kulta kao u Star Citizenu. Lol koja izjava. Da bolje je uzet 140mil dolara što je puno više nego što je koštao ME:A i ništa ne napravit. Rofl koja komedija.

Pitam se što tocno cijeniš u SC u odnosu na ME:A. Ne vidim niti jedan jedini aspekt kojim se SC moze pohvalit u odnosu na ME:A. Al niti jedan osim naravno horde kultista koji prosipaju gluposti po netu. De lol ono zadnji CoD ima više space shita nego citav SC projekt. 

Jedva cekam da izađe SQ42 pa da vidimo talent CRa u scenariju i filmskom dozivljaju nadam se da ce biti barem kao Wing Commander, skoro pa oscara osvojio ne?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.4.2017 17:55 (mislav_01).
16 godina
odjavljen

Animacija je totalni fail, ali to nije bug...

17 godina
neaktivan

O jebote koja dramatizacija "totalni fail". Kod mene totalni fail znaci nešto drugo, a ne kad stiscem A-D pa lik smješno hoda. Animacije su za 3 kao i u ME1,2,3 što su bile. Cudi me samo da jedan Fallout 4 koji je u svemu lošija igra pokupi pohvale a ME:A je ono nešto najgore ikad. Nije baš tako. O "animacijama" u SC ne bi rađe ni pricao jer ako je teški fail ME:A onda je SC što?

ME:A je vani, mogo se probat 10h moglo se vidjeti kako igra izgleda, radi i kakav je filing i to za 4€ (ako se samo za to uzeo origin pass). SC nakon 6 godina nema ništa opipljivo, a da nije u rangu green light early akces šita sa steama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.4.2017 17:58 (mislav_01).
16 godina
odjavljen

Ne komentiram SC ni F4, nego ME:A koji ima apsolutno promašenu animaciju likova koja nije ista kao ranije i nije dobra. Ne uspoređujem SC, a još ga manje pravdam. :)

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ja sam samo rekao da bolje da SC bude u razvoju još dugo nego da izgleda kao ME Andromeda na kraju kad izađe jer ako će tako jedno izgledati ja ću ga prvi popljuvati posvuda - za što msilim da imam pravo više od svih 'regularnih pljuvača' :) 

Mislio sam kupiti Andromedu skupa sa season passom jer volim takve igre, no kada sam se nagledao gameplay filmova na YT-u gadno sam se razočarao..  meni igra izgleda lošije od trojke... ono, WTF...  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ono kad usporedjujes dvije igre koje nemaju veze jedna sa drugom.

Andromeda radi, igra je vise nego solidna i bok. Animacije jesu trash, ali su cak neke stvari i popravili po tom pitanju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Citizen

3.0 tm

Battlelog CptLov33
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Star Citizen

Raspored za 3.0 najavljen za sutra (ili večeras - ovisno kad su snimali video)

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

i jesu objavili na kraju release date za 3.0 ili neki drugi patch dolazi prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...

Vidjet ćemo. Čini se da ide direktno na 3.0 ali ćemo znati vjerovatno tek sutra ujutru.

16 godina
odjavljen
ZujoVg kaže...

Naravno da su najavili najavu roadmapa kad bi mogao doći patch kojim će najaviti 3.0. Tipično i očekivano. 

17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Za nestrpljive, iako je dobro sve preći - datum za 3.0 je 29.6.2017.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Nemojmo zaboraviti i monthly report :)  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Star Citizen

29. 06-og je njihov optimisticni datum za 3.0 ... bolje racunajte 7. i 8. misec . Evocati ce trajat i PTU ce trajat ....

Battlelog CptLov33
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stype7 kaže...

29. 06-og je njihov optimisticni datum za 3.0 ... bolje racunajte 7. i 8. misec . Evocati ce trajat i PTU ce trajat ....

Da, računam upast u PTU krajem 6. pa tamo boraviti do negdje sredine /kraja 7. mjeseca prije nego izbace na Live  :) 

Lijep pozdrav ;)
11 godina
protjeran
Star Citizen

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Star Citizen

Sad imamo i CARGO simulator u igri 

Ovi nisu normalni; ovo je već zrelo za jednu dobru studiji o pshičkim poremećajima.

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 13:33 (memulica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
memulica kaže...

Sad imamo i CARGO simulator u igri 

Ovi nisu normalni; ovo je već zrelo za jednu dobru studiji o pshičkim poremećajima.

???  štogovoriš...    

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
Star Citizen

Kreni od 6 minute videa 

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
memulica kaže...

Kreni od 6 minute videa 

Da i?

Pa cargo je jedan od ključnih elemenata u takvim igrtama - Elite, Privateer, X, itd. 

Osobno imam i jedan hauler brod (Connie Taurus) i želim da mi taj aspekt igrte isto bude jako dobro razrađen. 

SC nije samo borba i napucavanje, dapače, volio bih da to bude manji dio igre. Želim istraživanje, trgovinu, političke intrige među frakcijama - nešto više kao Star Trek :) 

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen

Sve to imaš u EVE-Onlineu koji, za razliku od SC, postoji i funkcionira skoro 15 godina.

9 godina
Star Citizen

ja sam prije pet godina ocekivao da cu danas igrati next-gen Freelancer ,a oni se danas preseravaju sa realizmom i simulacijom  cargo kontejnera i to jos  ... work in progress...

a eno bratu mu nestaje vrat,glava mu ko' nakacena direkt na torzo !

waaagh
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 14:16 (warhammer).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice