Slanje igre postom

poruka: 6
|
čitano: 1.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Slanje igre postom

E ovako poslao  bi igru postom, znaci placanje poizecem

Prije nego idem u postu trebam kupit neke u sto bi to stavio ili to mogu tam kupit?

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slanje igre postom
Sve mozes tamo kupiti...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
Slanje igre postom

a kolko bi to otprilike doslo?

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hm... ako plaćaš pouzecem sve sto plaćaš je ona velika omotnica (mislim da ces morati kupiti onu s mjehurićima ali me nemoj hvatati za riječ)...

Isto tako jednom kad čovjek plati računaj da će ti banka uzeti postotak od transakcije za svoje usluge (ništa veliko)...
I ponesi osobnu za svaki slučaj...
18 godina
Slanje igre postom

Kakve veze ima banka sa slanjem pouzećem? To ide preko pošte, ne preko banke, zato onaj tko prima uvijek i mora platiti nekih 5kn više nego je pisalo jer se plati i "dostava" tih novaca onome koji je slao.

I zašto bi banka uzimala ako bi bilo plaćanje na račun? Pa zato ti i naplate "uslugu" uplate. Da je tako onda bi mi skidali i sa plače svaki mjesec samo zato što sam dobio plaču...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošta = banka (zbog HP preko koje se zapravo sve te transakcije obavljaju)...

Zato ja govorim banka ako me shvacas :)

I ako šalješ pouzećem, to znači da pošta mora pokupiti novac te isti dostaviti čovjeku koji je poslao to nešto pouzećem (iliti selleru)... Zašto bi tu uslugu cijenili 0 kn??? Nikad nije bila, pa nije ni sada...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 8:03 (EnlightenedPhoenix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice