Sins of a Solar Empire zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sins of a Solar Empire

Igra ko ovu igru? Imam đabaleske verziju, čitaj skinul sam si s neta i nisam platil kune.

Zanima me ako ko igra prek hamačija ili ako igra funkcionira sam tak i kaj je najbitnije ako se oče igrat sa mnom? Smijeh

Tražim ljude koji vole igre kak su Sins of a Solar Empire i voljni su igrat partiju multipleya par sati.

Ako ima ko zainteresiran nek me mejla na mojaemailadresa@hotmail.com

P.S.

Ak treba kupim oriđiđi sam da se mogu igrat s ljudima jer budem poludel od dosade.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2008 14:25 (NEW_MAN).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sins of a Solar Empire

ako išta namjeravam igrat nakon LOTRO-a, onda će to biti ova igra. al ne sad, jednog dana :)

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sins of a Solar Empire

Pa kupi oriđiđi jer u suprotnom niti ćeš moći igrati online (osim preko Hamachija) niti ćeš ovdje smjeti o tome pričati. Zabranjene su rasprave o načinima korištenja piratiziranog softvera. Cool

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
RE: Sins of a Solar Empire

Pa daj ti njemu onda 350kn ili kolko vec pa ce kupiti!!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice