evo prije par dana sam si s torrenata skino gore navedenu igru ....i sad neznam kak to instalirat....31 zipana mapa, i 31 datoteka koja se otvara s nepoznatim programom ...pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao prvo, nema slike...
Misliš na 001, 002 itd. fajlove?
Onda skini 7-Zip
Druga je mogućnost da je neki od fajlova oštećen, tada ga skini ponovo.
Možeš to instalirat i sa WinRarom, samo prvu datoteku raspakiraj i dalje ide samo...
A ak nije prva datoteka kad stisneš extract winrar će ti javit grešku i prikazat koju datoteku prvo moras raspakirat da bi mogo ostale...
Možeš to instalirat i sa WinRarom, samo prvu datoteku raspakiraj i dalje ide samo...
A ak nije prva datoteka kad stisneš extract winrar će ti javit grešku i prikazat koju datoteku prvo moras raspakirat da bi mogo ostale...
možeš i s deamon toolsom...i nemoj od igre ocekivati puno jer nije bas nesto..ono 4-5 satna zabava i onda dosadi
evo instaliro sam je sve kak ste rekli ...igra je bas zakon mozes se cak i grudati
hm...nece svaki put kad stisnem Prt Scr javlja mi da je neka pogreska u Win 32 budem probo preko bsr screen recording-a pa ak uspije .......
dajte ljudi pisite malo dozivljaje o igri ak ju uopce tko ima,ak nema nema veze
ja sma tu igru skidao tri puta uvijek zbog greske i konacno dok sam ju skinuo jako sam se razocarao, fizika jako losa, grafika daleko iza, sve nekako jedno bojno, da je barem 20% kako je na screnshootu bilo bi izvrsno, ocjena 4/10,
ssx3 daleko bolji odovoga kojeg sam igrao prije kakvih 5 godina na ps2!!
mozd si imo neku drugu verziju ali grafika je stvarno dobra. nije bas kao na slici.ai je super
tnx jurluk
dali mi netko može dati kolačić za ovu igru
nemogu nigdje nać
isto tako i za skateboarding
hvala
e ljudi jel zna iko gdje se nalazi save games za ovu igru