Meni je vec dosadila,vidit ces s vremenom "Idi tam unisti ovo,idi vamo ubi ove,idi tamo i sa tenkom ubi ove" i tak uvijek,sam nes ubijas i tak svaka misija...
Vec mi je i dosadila. Previse je monotona.
Meni je vec dosadila,vidit ces s vremenom "Idi tam unisti ovo,idi vamo ubi ove,idi tamo i sa tenkom ubi ove" i tak uvijek,sam nes ubijas i tak svaka misija...
I mislio sam
Na prvoj si missiji i vec je dojadila,,jbg neznaju napravit kvalitetne misije,sam neka ubijanja i gluposti..Aj mozda je multy bolji,nisam ga igrao jos al mozda i je.
Da li valja što? Mislim na single player i multi.
Čini se da je igra skoro pa isključivo MP fokusirana, a raspored klasa dosta podsjeća na Team Fortress 2, sviđa mi se MP ali ne volim baš tu sf tematiku u FPS-ovima pa ne vjerujem da ću je uzimati, evo recenzija pa vidite sami...
Btw, sad sam vidio ovaj review. Čini se da je multi obećavajući. Timska igra FTW.
ahahahahaha,znal sam da ce bit od gamereporta hahahahaha lauš je lud XD
Zašto mi po skrinšotovima i po Maxzoninoj recenziji ova igra liči na Starsiege: Tribes? 
di se skine ova igra sa interneta ako ima ko link da mi da?
di se skine ova igra sa interneta ako ima ko link da mi da?
Evo ovdje.
nema tu igre lol
Koji lik. Daj skuži zašto te je poslo na pravila foruma.
Pročitaj malo o piratstvu.
BTW. zar si tolki debil da nemožeš nać na cijelom j****** internetu stranicu za download igre.
po treileru izgleda skroz bezveze
po treileru izgleda skroz bezveze
Ne samo po traileru, igra JE bzvz ;D
Yeah!! sve vec vidjeno! Al jos uvijek je igriva.
Jedino mi fali serial da mogu sejvati i online!!!
I meni je igra vec jako dosadila pa doslo vrijeme da je uninstaliram 
zasto zasto zasto opet onaj unreal engine od kojeg mi se prosto povraca zbog njega necu da igram ni bioshock pa tako da vec sada zalim onih par sati za download
Igra ko multi?