što kažete na SciFi FPS Section 8 koji bi trebao izaći do kraja godine?
radi se o elitnoj jedinici svemirske pješadije koja se bori protiv vanzemaljaca na zemaljskim kolonijama
evo što kaže GameSpot
evo i par ss-ova
što kažete na SciFi FPS Section 8 koji bi trebao izaći do kraja godine?
radi se o elitnoj jedinici svemirske pješadije koja se bori protiv vanzemaljaca na zemaljskim kolonijama
evo što kaže GameSpot
evo i par ss-ova
Izgleda lijepo, pogotovo mislim da će imati dobar multiplayer (ako ga bude).
Igra strašno vuče na Hallo serijal. To nikako ne može biti loša strana.
Meni to vuče na mass effect prije(iako je RPG)! To meni liči na Unreal 3 engine koji također koristi Mass effect.
Očekujem igru vrijednu instalacije.
Ovo mora biti dobra online pucaljka, čini mi se nešto kao quake.
Djeluje prilično zanimljivo no ne treba suditi po traileru. Kad se samo sjetim kao je impresivno izgledao Hellgate London - jedan od boljih game trailera koje sam pogledao u životu a na kraju igra podbaci... vidjet ćemo što nas čeka!
Nasao sam danas na torrent stranici
da je izasla BETA?jel ju netko igrao i kada bi trebala full igra izaci?
Ovo bi mogla biti dosta dobra igra.
Grafika impresivna, design također, izgleda dosta inovativno.
No ipak, kao i uvijek, sudit ćemo o igri kad ju zaigramo.
evo igra je izasla...jeli netko igrao pa da nabaci koji post?ja je skidam pa vam javim kakva je ako me netko ne pretekne 
Upravo sam odigrao posteni sat ove igre
Mogu samo igru nahvaliti jer je ispunila moja ocekivanja.Grafika je na nivou i nije zahtjevna,zvuk...eh to je najbolji dio igre
morate ga cuti...
Gameplay je super napucavanje je odlicno napravljeno,pusku mozete zoomati te lakse naciljati.Trcati nije problem jer nakon 5 sekundi drzanja shifta pocnete trcati kao tigar
Za igru sve pohvale,jos nisam nasao neku vecu zamjerku no mozda se nade ali tek daljnim igranjem...
EDIT:jeli netko osim mene probao ovu zvijer od igre?
to je samo multiplayer?
Nije,ima multiplayer i singleplayer ali MP nisam probao jer nisam nasao nijedan server ali kad nadem nekog odma cu ga probati...
hmmm... zanimljivo, tocno cu pokusat nabavit.
ma nabavi igru...ni u kojem slucaju nemozes pogrijesiti 
Upravo sam odigrao posteni sat ove igre
Mogu samo igru nahvaliti jer je ispunila moja ocekivanja.Grafika je na nivou i nije zahtjevna,zvuk...eh to je najbolji dio igre
morate ga cuti...
Gameplay je super napucavanje je odlicno napravljeno,pusku mozete zoomati te lakse naciljati.Trcati nije problem jer nakon 5 sekundi drzanja shifta pocnete trcati kao tigar
Za igru sve pohvale,jos nisam nasao neku vecu zamjerku no mozda se nade ali tek daljnim igranjem...
EDIT:jeli netko osim mene probao ovu zvijer od igre?
Kada vec bacas ovakve pohvale onda moram probati. Prije citanja tvog posta sam pogledao par gameplay trailera, ali za xbox pa mi se cinilo hehe konzolaski, pa sam odustao. Skidam, javim dojmove ;D
Kada dobim flat skidam, ali morat će pričekat novu grafičku
ufff graficka ti stara kao ja 
ufff graficka ti stara kao ja 
Imaš 1 god.? LOL
To što je među slabijima k tome još integrirka neznači da je stara, skoro najmodernija i najjača integrirka što postoji.
Crysis na low, 800x600 vučem.
Bez brige, kada uleti high end grafička DX11 generacije ima da se vrti.
Nije,ima multiplayer i singleplayer ali MP nisam probao jer nisam nasao nijedan server ali kad nadem nekog odma cu ga probati...
Za multiplayer prek hamachija je malo teže...Zato kaj igra ne prepoznaje servere i potrebno je ovo nekak instalirat :
http://www.teknogods.com/?p=52
i onda pronač servere i slijedit upute da bi radilo...Ako ko zna da postoji lakši način nek javi... :D
Odigrao pola sata i unistall. Igra ne donosi nista novo, grafika je bzvz, jetpack boring, oruzja not interesting, story blah i jedino sto je cool je kada pada kroz atmosferu i kada lupi u pod ^^ Prilicno sam siguran da to nije dovoljno dobar razlog da me zadrzi i jos k tome nemas kontrolu gdje da sletis nego samo gledas gdje padas :P
Dosta srozano za konzole, a taj konzolaski efekt kod fps-a ne volim niti cu ikada voljeti.
Ne kuzim koja je poanta ovog naslova? multiplayer!? ako da wtf ne moze konkurirat niti jednoj trenutnoj vani. Cod 2 mi je zabavniji od ovog, ma sta cod 2 RTCW ^^
Singleplayer sigurno nije jer prica je bzvz i koliko sam uspio skuziti full kratak :S
ja sam sada odigral,igram od 8 ujutro,znaci da je malo kratka,ali znam da je radena za multi :D ali ja nazalost nemam org DVD,"posudio" sam od nekog
i nemogu onda multi
ali sve u svemu igra je zakon 
Evo poceo sam igrat Section 8 pa da vam bacim dva screenshota:
Meni je vec dosadila,vidit ces s vremenom "Idi tam unisti ovo,idi vamo ubi ove,idi tamo i sa tenkom ubi ove" i tak uvijek,sam nes ubijas i tak svaka misija...
Ma SP je dosadan .
To je MP igra .