Rijec je o pucacini iz prvog lica, mene privukla jos davno te sam vidio da je u early acessu, pogledao malo na twitchu i rekao ajde da probam, dao sam tih 20 eura za nesto novo drugacije - takvo je misljenje bilo prije same igre
Ovdje sam odigrao nekih sat i pol i zapravo najbitnije je drugi dio igre kad sam konacno uspio poriktat graficke postavke i na zadnju minutu dvije imate sve receno u kratkim crtama : https://www.twitch.tv/mnik987
Nisam znao iskreno u sta se upustam osim sto volim napucavanje i Dinosaure pa reko ne moze biti lose...
Po meni igra u ovakvom stanju ne vrijedi tih 20 eura...
1. HW zahtjevnost u odnosu na ono sto dobis, 1080ti morao sam spustiti na neke medium detalje da to bude pristojno 60+ frejmova, doduse stremao sam ali to apsolutno nema veze.
2. Sami meni se odmah na prvu kada idete kroz njega vidi da je raden iskljucivo za konzolu to sam sam zakljucio jer jednostavno neda ti da npr rokenes escape dok si na npr 4 tabu i neke osnovne sheme ne sljakaju... vise je za precizno navigiranje kroz meni.
3. Samo pucanje mi je lose npr. Pistolj skoro pa uopce nema recoil, sniper u zoomu dobije ultra sens umjesto da se smanji
4. Grind sistem mi se ovako cini poprilicno naporan a same misije lose izvedene...
5. Upgrejd oruzja postoji ali je neka osnovna shema, ima i tab za skinove oruzja ali je nefunkcionalan
6 Multiplayer mod kada gleda kako se krece npr neprijatelj je skroz neprirodan, nebobican bug kod rejoina ili poziva mape
Pozitivno:
1. Atmosfera i glazba u pozadini
2. Granade Launcher :)
3. Likovi
4. Svida mi se kada npr napravis reload ne mozes trcat, kada se healas usporis se .... zabavan dio
4/10 u trenutnom stanju...
kada bih birao izmedu Serious Sama i ovog SS bi bio bolji izbor...a ima mozda nekoliko naslova koji pobrisu pod s ovim...
igra dakako ima potencijal da bude cista desetka ali treba dosta peglanja...