SCUM (Gamepires & Croteam)

poruka: 806
|
čitano: 292.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: SCUM (Gamepires & Croteam)
PiDzI kaže...

Ne mogu da pokrenem igru, cijelo vrijeme mi pise da trebam skinut update neki, skinem update i kad treba pokrenut igru izbaci mi error "an error occurred while updating SCUM (missing file privileges)"

pa pise da nedostaje scum.exe , a sve uredno ima, kad pokrenem igru direktno iz foldera preko ikone onda radi normalno, a preko steama nece. Radio verify integrity pise da je sve super, do cega bi moglo bit ?

bump, rijesio problem tako sto sam izbriso WinRAR.

12 godina

Meni uopce nije tesko pronaci povrca.

Evo recimo u C4 imas bihelu cestu ispod zute koja ide kao u slovo U ili V, na ssmom spoju te dvije bijele ceste imas malo selo (mislim da se zove Selca) tamo imas kupusa, luka, suncokreta, brokula, jabuka ma carstvo povrca i voca.

Za gljive znam, crvene ti dizu vitamin D a zute E.

11 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

I da, drugi put i da, jučer je kolega pronašao prvi put cigarete hahaha..

Ako su stavili pelinkovac onda su trebali staviti i benston a ne neke bezlične classics . I ne daju se inače pripaliti s upaljačem

P.S. Da idme, ali sad to treba dofurati do lonca i baze 

Ne znam, meni je početak ovdje najbolji, kad kreneš od nule, trebalo se više bazirati oko toga. Da pristup bazama i oružju bude uvjetovan količinom fame-a  a ne da se smisao igre svodi na lootanje baza. Još niti jednom nisam bio niti u prividnoj opasnosti od dehridacije, to je priličan gaf jer je dehidracija u pravilu prvo što bi te pogodilo u nečemu nalik ovome

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 13:48 (Spitfire_zg).
14 godina

ufatila me suncanica jer sam trcal sa previse opreme i sa previse odjece(ko ona baba na yt). proljev, povracanje, ma toliko me sjebalo da me je frend izljecil sa metkom u potiljak. 

zast kupanje u moru ne skida temperaturu? pozderal sam aspirina, ugljena, painkillera, vitamina ali nije pomoglo.. i sad je lik koji je pocel mrsav krepan.. mozda ima veze s tim sta sam ga hranil samo vitaminima i salom da ga sto brze udeblajm :p

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
protjeran
phnx kaže...

ufatila me suncanica jer sam trcal sa previse opreme i sa previse odjece(ko ona baba na yt). proljev, povracanje, ma toliko me sjebalo da me je frend izljecil sa metkom u potiljak. 

zast kupanje u moru ne skida temperaturu? pozderal sam aspirina, ugljena, painkillera, vitamina ali nije pomoglo.. i sad je lik koji je pocel mrsav krepan.. mozda ima veze s tim sta sam ga hranil samo vitaminima i salom da ga sto brze udeblajm :p

si mu jetru

15 godina

Lika sam kreirao sa onim sliderom u trokutu iznad centra prema gore ali ne skroz gore, da ne bude neki nabildani luđak, po mom stilu igre mi paše imati više stamine i melee. Otkad sam ušao u igru sa tim likom nisam imao problema sa gladi, dehidracijom i energijom, koplja i torba su prva stvar koju craftam, puppete uglavnom oneshotam izdaleka samo da ih ne slušam gdje mi bumbumbrm baljezgaju. Ako je moguće iza koplja odmah sastaviti sjekiru ili naći sjekiru jer zlata vrijedi za te prve sate igre. Zombije na ražanj i do Tisnog pričekao 2 frenda na ulazu u Tisno i otšli do dizalica u luci bilo zanimljivih stvari (naravno, kad se mi skupimo obavezno mrak na serveru...) i skrivali se od mechova. Poslije sam imao kalaš sa spremnikom municije i napao me zombi kojemu je metalno koplje prošlo pored glave, da se ne zezam sa tučnjavom uskočio sam kroz prozor u kuću pored mene i iz gušta mu opalio metak kroz prozor jer srećom ne znaju ući. Kad mi se skupilo 10ak zombija sa 4-5 metaka ih poskidao jer meci prolaze kroz glave i one shotaju. Svo to vrijeme nikakav problem sa hranom i gladi i žeđi, jedino mi je sodium level 1500% ali mislim da to treba izbaciti iz sebe sa pijenjem pa pišanjem pa pijenjem pa pišanjem... Kad se legne na pod zombi ne može udariti ali dok se radi animacija lijeganja ili dizanja ipak zvekne. S poda mu se ne može ništa sa melee oružjima pa ako nema neke puškice ste u pat poziciji. Tabletice koje nađem po ogledalima u kupatilu sasvim dosta za potrebe vitamina. Trošim manje kalorija jer ne sprintam svugdje i štedim staminu za bijeg ili bitku. Izludi me kad imam sve potrebno za craftati ali ne mogu jer je žuto i nema opisa što se treba poduzeti da se crafta do kraja. Znam da zamjenski materijali moraju imati 100% ali kad ispunjavam sve uvjete i neće šmeka popzdit onda.

Ne znam kako zapalit cigaru a imam i zippo i 18/20 cigara... Sjedim i cuclam pelinkovac a ne moš zapalit...

1 0 hvala 0
14 godina

Mislim da su cigarete dodanje u zadnjem patchu i da trenutno ne služe ničem.

(Bilo je govora da ce negdje tijekom EA implementirat safe zone u kojem ce se moci trgovat i da ce valuta bit cigare, kao i u stvarnim zatvorima.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igri žešće fali official wiki da se objasne svi detalji metabolizma i što na što utječe, ali trenutno mi se čini da je sve to zbugano i/ili pola toga nema ni utjecaja pa wiki nema ni smisla dok se ne sredi.

Nutrijenti su mi random na nuli pa narastu a nije jasno zašto ni logično. Npr. Protein defficiency na 0% ubijem se mesine više puta sve se probavi, proteini i dalje 0%.

Energy isto kao da nema pravila 0% pa 100%...

Prioritet je po meni net code jer je ovako PvP neigriv, a nakon toga dosta dosta najavljenog contenta i fixeva treba implementirati. Super je šta su temelji odlični i igra ima ogroman potencijal pa da vidimo kako će teči ovaj Early Access.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 15:01 (zv'jer2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
zv'jer2 kaže...

Igri žešće fali official wiki da se objasne svi detalji metabolizma i što na što utječe, ali trenutno mi se čini da je sve to zbugano i/ili pola toga nema ni utjecaja pa wiki nema ni smisla dok se ne sredi.

Nutrijenti su mi random na nuli pa narastu a nije jasno zašto ni logično. Npr. Protein defficiency na 0% ubijem se mesine više puta sve se probavi, proteini i dalje 0%.

Energy isto kao da nema pravila 0% pa 100%...

Prioritet je po meni net code jer je ovako PvP neigriv, a nakon toga dosta dosta najavljenog contenta i fixeva treba implementirati. Super je šta su temelji odlični i igra ima ogroman potencijal pa da vidimo kako će teči ovaj Early Access.

Energy je bar jednostavan i nije bugovit. Barem ovako, kako trenutno izgleda.
Da treba improvementa, treba, ali funkcionira na principu da ako ti je Calorie balance pozitivan, energija je 100%.
Simple as that.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
13 godina
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
sudy_freak kaže...

Da treba improvementa, treba, ali funkcionira na principu da ako ti je Calorie balance pozitivan, energija je 100%.
Simple as that.

Jesi možda skužio koja je razlika između calory balanca na krugovima gore i pismeno odmah ispod toga  (razlicite su vrijednosti)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
7 godina
protjeran

Ovdje imate popust na scum-u https://www.palicbuy.eu/proizvod/scum/ i moguće je uzeti preko paysafecard

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 18:52 (ivannn222222222).

2 0 hvala 2
13 godina

Jesu li oni robote u zadnjem patchu pojacali, vec 3 puta za redom crkavam od njih. Cini mi se da te sada slijede kada te primjete te da su dosta precizniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesu, bolji su roboti i neka su.

Nego, jučerašnja me situacija podsjetila na nešto iz DayZ-a. Nakon što sam sredio sve kaj trebam da preživim van naselja (i složio shelter) odem ja do prve military baze. I naravno tamo naletim na full gearanog lika (englez neki). Ja od "oružja" imam dva drvena koplja, kuhinjski nož i kamenu sjekiru. Nije me ubio već me pitao jel imam kakvo vatreno oružje. Velim nemam i ne tražim frku već idem prema bazi. Kaže on sretan put i oprezno jel vidio je još jednog gearanog lika. Eto. To je bilo nepisano pravilo kojeg su se ljudi držali (bar neko vrijeme) i u DayZ-u. Ako si gearan ko đubre i vidiš lika koji nema neku opremu nit orujhe onda ga puštaš. Jasno, držiš siguran razmak i držiš ga na oku. To je baš ok i ne vidim razlog zakaj bi ubio nekog kog nemrem niti lootat. To nem smisla. A čovjeka zajebeš.

6 0 hvala 0
13 godina
ivanzu kaže...

Jesu li oni robote u zadnjem patchu pojacali, vec 3 puta za redom crkavam od njih. Cini mi se da te sada slijede kada te primjete te da su dosta precizniji.

Da, bilo je u patch notes u smislu "robots miss much more rarely"

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
13 godina
gnomisa kaže...

ne vidim razlog zakaj bi ubio nekog kog nemrem niti lootat. To nem smisla. A čovjeka zajebeš.

some men just want to watch the world burn... mislim da je nekima (vecini?) to glavni razlog za igranje :P

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
sudy_freak kaže...
zv'jer2 kaže...
...

Simple as that.

Budem popratio idući put kad ću igrat.. Čini mi se kao da nije bilo baš tako, ali moguće da sam zabrijao. Ako je 0% ili 100% mogli su onda staviti rađe neki 0/1 modifier, ovako zbunjuje.

S proteinima mi i dalje ništa nije jasno...

Welcome my son...
14 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
gnomisa kaže...

ne vidim razlog zakaj bi ubio nekog kog nemrem niti lootat. To nem smisla. A čovjeka zajebeš.

some men just want to watch the world burn... mislim da je nekima (vecini?) to glavni razlog za igranje :P

Ako je nekom u ovoj igri to glavni razlog zakaj igraju ovu igru onda igraju krivu igru.....IMHO

12 godina
Minneyar kaže...
gnomisa kaže...

To je uvijek bio krivi način igranja survival igara i stvar koja je kvarila igru. 
U SCUM-u su tu čak i uveli nešto, ako si gearan i ubiješ friškog igrača koji tek kreće gubiš fame bodove.

15 godina
sudy_freak kaže...

Simple as that.

Hm,nebi rekal. Imam 1000 kalorija u plusu,nisam ozljeđen,bolestan,otrovan ili slično i imam 18 posto energije. Od vitamina sve u žutom i zelenom osim b12 koji je u crvenom i jako tesko m ije doci nazad na 100

14 godina
izvone kaže...
sudy_freak kaže...

Simple as that.

Hm,nebi rekal. Imam 1000 kalorija u plusu,nisam ozljeđen,bolestan,otrovan ili slično i imam 18 posto energije. Od vitamina sve u žutom i zelenom osim b12 koji je u crvenom i jako tesko m ije doci nazad na 100

Ima video na prethodnoj stranici koji detaljno objašnjava općenito metabolizam + moju konstataciju.
Ja nemam problema s energijom a ni moja ekipa jer se ponašam prema njima kao strogi trener.
Pazim što jedu, koliko i kako trče, što imaju na sebi po kakvom vremenu i dobri smo 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
Minneyar kaže...
gnomisa kaže...

To je uvijek bio krivi način igranja survival igara i stvar koja je kvarila igru. 
U SCUM-u su tu čak i uveli nešto, ako si gearan i ubiješ friškog igrača koji tek kreće gubiš fame bodove.

Naravno da je krivi. Koji je tu challenge i koji dobitak? Dobro je da su to napravili sa fameom.

15 godina
neaktivan

Jos ima slobodnih slotova na serveru Kurilovec, ip : 54.37.88.79:28202

Svi su dobrodosli :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam dosel sa svojima igrat. Kolko je ljudi uopce online? Ne nalazi server u browseru pa prek ip'a ulazim. I reci baćurinu da se nacrta na serveru, imam .22 s njegovim imenom xD.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
11 godina
sudy_freak kaže...

Ima video na prethodnoj stranici koji detaljno objašnjava općenito metabolizam + moju konstataciju.
Ja nemam problema s energijom a ni moja ekipa jer se ponašam prema njima kao strogi trener.
Pazim što jedu, koliko i kako trče, što imaju na sebi po kakvom vremenu i dobri smo 

Vidi kako ce ti to onda ici pa ako budes dobar i pomognes ekipi prebaci to u stvarni zivot...otvoris instagram profil @fitneshealtkitazdravzivot objavljivas slike piletine,proteina,tegova,nekakvih trava i pocnes se bavit s tim.Postanes popularan itd...vidis da je to moderno danas.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2018 13:57 (hrka11).
15 godina
neaktivan

Prekjucer navecer nas je bilo 26 aktivnih, 31 slot je pun. a skupljamo se pomalo. Budem jos po ostalim forumima pozvao ekipe

14 godina
neaktivan

Prvi spawn na eu officialu. Prije 3 dana. Odspojim se nakon 2h i probam se spojit dan poslije. Error. Krenem ponovo na drugom official serveru jucer..gearam se ko budala i danas connection timeout. Jel to propala stvar radi bete ili ima neki fix?

EDIT: Nece me bacit ni u Kurilovec prek IPa. Veli kriva verzija a sad je bio update. Možda serveri kasne sa updejtom pa me zato neće spojit na server od jučer i na ovaj naš....jel koliko vidim niti jedan nije na novoj verziji koja je updejtana prek steama. Kasni se sa tim...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2018 19:14 (gnomisa).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kako bi po vama bilo da ubace base building u igru?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lucky666 kaže...

Kako bi po vama bilo da ubace base building u igru?

Imaš u njihovom roadmapu, planiraju da se može napraviti neka baza/utvrda...

Nego, sad su server iupdejtani ali meni i dalje šalje poruku "connection timeout" kad stisnem continue..dakle sad ako ćeš nastavljati igrati drugi dan (od tamo di si stao) ništa od toga..ide se ispočetka...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2018 22:02 (gnomisa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice