SCUM (Gamepires & Croteam)

poruka: 806
|
čitano: 292.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: SCUM (Gamepires & Croteam)
Friday kaže...

Sinoc sam gledao gameplay na YT. Vitamini, minerali, temperatura...? Sim hospital jbt

Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Sinoc sam gledao gameplay na YT. Vitamini, minerali, temperatura...? Sim hospital jbt

Nije tako strašno kak misliš. Navikneš se za čas

Samo djeluje u početku.
Kad se ufuraš, a ovisno koliko brzo kontaš stvari - treba ti 3-5 sati da pohvataš sve. Naravno, preduvjet je poznavanje engleskog.

Igra je zakon!
Samo da ju još malo ispoliraju (pod tim "malo" je memory leak, klipanje, postavke grafike da imaju smisla, općenito postavke su u banani jer nije da možeš puno stvari mijenjati - tipa svih kontrola).
Uglavnom, pored PUBG-a meni trenutno najprimamljivija igra 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 10:56 (sudy_freak).
12 godina

Jucer ja i frend igrali.Smjeh do suza...Skuzio sam da jako moramo paziti na vitamine.Posto moze vam sve biti zeleno,ali vitamini na low i onda vam pada health a da neznate sta jesti,da bi se oporavili.Treba dobro gledat sto se jede.I fora mi je sto mozete po grmovima sakrivat stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odigrao prvh 2h i meni je fora igra. Doduše nisam glasični gejmer sa svjoih hrpu godina i hrpom iskustva jer nekad su se davno ovakve igre radile (kompleksne i zanimljive).  Za 125 kn mislim da je glupo uopće raspravljati jel se isplati pogotovo kaj igra može bit samo bolja kako će dodavati stvari i optimizaciju. Meni na kompu sa i3 3.5Ghz, SSDom i GTX1060 3GB te 8GB RAMa i na 1920x1200 rezi igra radi već sad jako dobro uz vrlo male korekcije video settingsa.

Preporučujem svakom ko tek počinje da pogleda neki tips tricks video meni je puno pomoglo pa sam brzo imao sve kaj trebam osnovno (klopa, koplja, kamena sjekira, improvizirani ranac) a da nisam ni bio lootat neko mjesto. Još se malo patim s metabolizmom, pogotovo dio s vitaminima. Neznam koji mi vitamin fali. Pokupio sam u nekoj kući neke vitamine al na listi ih ima više ak sam dobro skužio pa kako znam koje trebam popiti? U vojnu bazu nisam ni išao jer nema smisla ići tamo samo s kopljem ili? Jel roboti su tamo. Za početak sam odabrao server s manje igrača. A kako mogu frendu reći na kojem sam serveru?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 10:27 (gnomisa).

1 0 hvala 0
12 godina

Mozes favorizirat server,pa mu mozes reci na kojem si

14 godina
neaktivan

Evo osnovno i detaljnije o metabolizmu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 11:04 (gnomisa).

1 0 hvala 0
16 godina
gnomisa kaže...

Odigrao prvh 2h i meni je fora igra. Doduše nisam glasični gejmer sa svjoih hrpu godina i hrpom iskustva jer nekad su se davno ovakve igre radile (kompleksne i zanimljive).  Za 125 kn mislim da je glupo uopće raspravljati jel se isplati pogotovo kaj igra može bit samo bolja kako će dodavati stvari i optimizaciju. Meni na kompu sa i3 3.5Ghz, SSDom i GTX1060 3GB te 8GB RAMa i na 1920x1200 rezi igra radi već sad jako dobro uz vrlo male korekcije video settingsa.

Preporučujem svakom ko tek počinje da pogleda neki tips tricks video meni je puno pomoglo pa sam brzo imao sve kaj trebam osnovno (klopa, koplja, kamena sjekira, improvizirani ranac) a da nisam ni bio lootat neko mjesto. Još se malo patim s metabolizmom, pogotovo dio s vitaminima. Neznam koji mi vitamin fali. Pokupio sam u nekoj kući neke vitamine al na listi ih ima više ak sam dobro skužio pa kako znam koje trebam popiti? U vojnu bazu nisam ni išao jer nema smisla ići tamo samo s kopljem ili? Jel roboti su tamo. Za početak sam odabrao server s manje igrača. A kako mogu frendu reći na kojem sam serveru?

ja gologuz idem u vojnu bazu,aerodrom, bunker...robote sam obiđes...bitno je da ne naides na krdo zombija

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
protjeran

Očigledno na nekom serveru bez ljudi jer s obzirom da po gradovima uopće nema loota-ekipa samo kampira po bazama i masakrira uljeze. Treba hitno baterije staviti jer je po mraku neigrivo

0 0 hvala 0
16 godina

Upozorenje: Nemojte piti vodu iz Lokvica, voda bi mogla imati čudan okus

Voda bi mogla imati okus po probavljenom Medvjedu

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Spitfire_zg kaže...

Očigledno na nekom serveru bez ljudi jer s obzirom da po gradovima uopće nema loota-ekipa samo kampira po bazama i masakrira uljeze. Treba hitno baterije staviti jer je po mraku neigrivo

Ja sam u gradu nasao kar98 i hunter 55...al je rijeđi loot....ja igram na officialu i navece bude pun server i dalje bez jbmti baze uspijem bez iceg lootat...Jucer sam naletio na lika u bunkeru kempa ko pravi al kak sam tamo lootao odma  sam nabavio pumparicu pa je primio hs...

10 godina

ako ja i brat uskočimo u isti server, jel ima nekog načina da nas se baci negdje blizu ili skupa? jer ako nas baci na dva kraja mape nećemo se nikad pronaći

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cansee kaže...

ako ja i brat uskočimo u isti server, jel ima nekog načina da nas se baci negdje blizu ili skupa? jer ako nas baci na dva kraja mape nećemo se nikad pronaći

Ne random je..ak te baci blizu baci, meni se na svu srecu desilo da smo se pojavili blizu ja i kolega, al drugi kolega je bio u pm....mozes se ubijat al gubis fame-ove ili trcat preko mape....kasnije kad nakupis fame-ova mozes se spawnat na kolegu/brata

14 godina
neaktivan

One crvene točkice na mapi su military baze i slične? Navodno ima i skrivenih odn. kojih nema na mapi. Jel ima negdje mapa na netu ali sa tim lokacijama?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 13:20 (gnomisa).

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
gnomisa kaže...

One crvene točkice na mapi su military baze i slične? Navodno ima i skrivenih odn. kojih nema na mapi. Jel ima negdje mapa na netu ali sa tim lokacijama?

Ima,  google.com

14 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
gnomisa kaže...

Ima,  google.com

Funny guy. Sjetio sam se gugla ali mislio sam full res mapu a ne neko govno. Ipak evo ti od tvog frenda gugla mala mapica.

https://i.redditmedia.com/LxZMfRoo1m3-7NVn62-OvdLxjsN-SpHmyPjqKSqtAnE.jpg?fit=crop&crop=faces%2Centropy&arh=2&w=960&s=71ab8124aedbb03364f6f5ede0f80a6e

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 13:26 (gnomisa).
14 godina

New Scum patch

link

Ali trenutno su serveri svi down jer su pushali krivu verziju na steam klijentima, a serveri su dobili drugu verziju.

Version missmatch!

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
gnomisa kaže...
sexytoiletpaper kaže...
gnomisa kaže...

Ima,  google.com

Funny guy. Sjetio sam se gugla ali mislio sam full res mapu a ne neko govno. Ipak evo ti od tvog frenda gugla mala mapica.

https://i.redditmedia.com/LxZMfRoo1m3-7NVn62-OvdLxjsN-SpHmyPjqKSqtAnE.jpg?fit=crop&crop=faces%2Centropy&arh=2&w=960&s=71ab8124aedbb03364f6f5ede0f80a6e

Evo micko kad ne znas guglat ko pravo smece (scum) :P

https://scummap.org/

11 godina
protjeran

Zombiji ti ne mogu ništa dok ležiš, pa je dobar način za gomilanje fame-a-legnuti usred grada i rokati ih sačmaricom. Treba to srediti

0 0 hvala 0
12 godina
gnomisa kaže...

Evo osnovno i detaljnije o metabolizmu.

Solidan tutorial.I ako mislim da bi bilo dobro npr ako ti sodium je nizak,da mozes npr vidit koja hrana ima sodiuma u sebi.Znaci kada ti treba npr B12 i neznas koja hrana sadrzi taj vitamin,mozes pogledat u hranu/inspect i da pise koje vitamine sadrzi.Mislim da bi tako bilo malo lakse da se nauci koja hrana koji vitamin/mineral sadrzi.Ovako jedes sve i svasta i sve raste,osim onog sto ti fali.I covjek umre...

16 godina
Spitfire_zg kaže...

Zombiji ti ne mogu ništa dok ležiš, pa je dobar način za gomilanje fame-a-legnuti usred grada i rokati ih sačmaricom. Treba to srediti

pa mislim da ne možeš ni ti udariti nekog na podu. Našao sam neki dan kokoš, ganjao je i udarao oko nje. Ništa. Onda sam bacio koplje i roknuo je iz prve i to kad je zig zagala.

16 godina

Uletavam kao padobranac.

Malo sam gledao po YT i svida mi se.

Zanima me sta kada se izade iz igre i kasnije ude, gologuzi opet? Ima li kraja survival-u osim kada te ube? PUBG mi je zanimljiv jer traje odredeno vrijeme pa je dinamican dok kod ove igre iz videa nisam vidio ima li kraja itd..

BTW nasao sam jednom golfa dvojku u garazi

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nisi gologuz ostaje ti sva oprema dok ne zagines.Cak imas mogucnost da je povratis ako ti nitko ne loota opremu
AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 19:19 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Prvi par sati nisam primjetio desync ali sada ga ima stvarno pun k. i PVP je zbog toga prakticki bezveze. Udem u kucu lik me izbode tako sto stalno nestaje pa se pojavljuje, to treba pod hitno popraviti. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 20:52 (ivanzu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danas sam gledao kako sa snajperom ubija likove u hangaru jer se nisu teksture ocitale...
...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

uletih malo na brzinu nadam se da cu moci malo detaljne pregledati ali na prvu imam nevjerovatan dojam dejavu od dayz :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel zna netko kako se skida sodium? To raste kao blesavo... Neki bug ili što?
Skužio sam da šećer i slatko pomaže ali mi to sodium podere nabrazaka, recimo bio sam spičio kilu šećera, otišao šećer na 400%, i spao u roku dok si rekao keks na 0% a Sodium se nešto malo spustio od toga...

0 0 hvala 0
14 godina
ibme74 kaže...

Skužio sam da šećer i slatko pomaže ali mi to sodium podere nabrazaka, recimo bio sam spičio kilu šećera, otišao šećer na 400%, i spao u roku dok si rekao keks na 0% a Sodium se nešto malo spustio od toga...

Bug, nemoguće da toliko unosiš natrija..
Meni je na jednom serveru preko 25k%, tako da, vjerujem da je bug jer sam stvarno već dobro pohvatao cijeli taj sustav metabolizma.

I da, ako imate problem s vitaminom D, jedite gljive s psihodeličnim efektom, tamno narančaste boje, klobuk onako nepravilnog oblika.
Vrlo lako ih je naći po šumama.

I da, drugi put i da, jučer je kolega pronašao prvi put cigarete hahaha..

10 godina
sudy_freak kaže...
ibme74 kaže...

Meni je na jednom serveru preko 25k%, tako da, vjerujem da je bug jer sam stvarno već dobro pohvatao cijeli taj sustav metabolizma.

I da, ako imate problem s vitaminom D, jedite gljive s psihodeličnim efektom, tamno narančaste boje, klobuk onako nepravilnog oblika.

ja nisam pronašao još ni jednu gljivu, al nisam ih baš ni tražio, nagađam da bude po šumama, uz drveća il tako nešto?

14 godina
Cansee kaže...
sudy_freak kaže...
ibme74 kaže...

ja nisam pronašao još ni jednu gljivu, al nisam ih baš ni tražio, nagađam da bude po šumama, uz drveća il tako nešto?

Tako je. Vrlo jednostavno ih je naći po šumama, na sjenovitim dijelovima.
Ima ih više od 5 vrsta, možda i više. Ne znam točan broj.

10 godina

nagađam da bi se mogao i otrovati onda :D

al kolko sam vidio trenutno nema nekakvih bolesti, svejedno je jel jedeš sirovo ili pečeno meso jel? pitam najviše da znam jel mi se isplati trenutno vucarati sve lijekove koje nađem, vitamine ponesem, nagađam da je pametno pokupiti i aktivni ugljen ako imaš proljev, ali penicilin i aspirin ne znam jel ima smisla nosat okolo

11 godina
protjeran
ibme74 kaže...

Imaš za pronaći sol a ima i recepata s njim. Nisam još isprobao jer mi u pravilu fali onog što bi trebalo biti najlakše pronaći-6 komada nekog povrća. I to mi je jedna od najvećih zamjerki u igri: lakše je pronaći mp5 nego 5 glavica kupusa ili gljiva!? Jednostavno ima previše baza i oružja pa umjesto da ovo bude hardcore survival, pretvara se se u osrednji pvp. Trebalo bi izbaciti pola tih baza, drastično smanjiti loot u njima i posve maknuti hranu u i naokolo njih pa da igrač bira: oružje ili hrana. I da, trebalo je staviti objašnjenje koja hrana za koje nutrijente. Ja sam na nuli i s vlaknima, šećerom i soli i pojma nemam što trebam tražiti i jesti

P.S. Aha, naknadno sam vidio da ti imaš višak soli, zanemari onda

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 11:03 (Spitfire_zg).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice