- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

taman d3vil i ja komentiramo kako ce dadi medo doc u posjetu kad ono 30min later dado u zagrljaju..
LoL
Jeste mu spasili gear?
Uh djeco, tenzije rastu! Cika Bastardo nastancao 6 onih malih semi-automatic puskica i jedno 600 5.56 metkica. E sad ... farmat burad ... da padne jos kalas ili dva i bolt ili dva i vec ce se lakse disati.
Onaj 4x scop takodjer ne bi bio na odmet! Dakle veceras smo u punom sastavu? Mogli bi otici posjetiti susjede!
Mogli bi otici posjetiti susjede!
A red je da se ide punih ruku
a spasio sam mu gear sta cu od nesrece.
sinoc sam ostao zadnji farmat resurse do 3 ujutro i bilo je gadno. dosao je squad 7-8 francuza full armor naoruzani do zuba. Prvo su njuskali oko glavne baze i pucali na turet, onda su se snajpali s adminima na brdu 20 min da bi na kraju njuskali oko ville zagi i trazili weak spot za c4.
na kraju sam pikaboo taktikom otvorio vrata sabio prvoga strijelom oci i uteko unutra. U chat su pisali nesto tipa koliko im c4 treba za uc i na srecu spawnao se heli ubio im 2pa su se razbjezali. Bit ce danas opako.. Brzo sam gotov s poslom pa trcim doma za komp. Dugo nisam zagrizao za neku igru ovako.

sinoc sam ostao zadnji farmat resurse do 3 ujutro i bilo je gadno. dosao je squad 7-8 francuza full armor naoruzani do zuba. Prvo su njuskali oko glavne baze i pucali na turet, onda su se snajpali s adminima na brdu 20 min da bi na kraju njuskali oko ville zagi i trazili weak spot za c4.
na kraju sam pikaboo taktikom otvorio vrata sabio prvoga strijelom oci i uteko unutra. U chat su pisali nesto tipa koliko im c4 treba za uc i na srecu spawnao se heli ubio im 2pa su se razbjezali. Bit ce danas opako.. Brzo sam gotov s poslom pa trcim doma za komp. Dugo nisam zagrizao za neku igru ovako.
Poslije posla idem u nabavku da imam kaj jesti prek vikenda, doma sam najkasnije u 15:00 i online sam u 15:00 :)
Danas idem na level 21 da podebljamo vrata i ako treba mogu napravit baruta, municije te robe koje fali jer sam isto level 18.
Poslije posla idem u nabavku da imam kaj jesti prek vikenda, doma sam najkasnije u 15:00 i online sam u 15:00 :)
Danas idem na level 21 da podebljamo vrata i ako treba mogu napravit baruta, municije te robe koje fali jer sam isto level 18.
A gle ... imamo 500-600 metaka ... ali nam fali ak-47 i bolt. Sve to sto imamo je dobro na med i close range ali nas ovi sa brda prcaju boltom iz daljine ...
Pofarmaj svu burad cim dodjes, pa onda idi u bazu craftat pa nakon 2-3h opet pofarmat burad ...
a cim ovi francuzi mogu u tom broju biti online u 3 ujutro odmah je jasno da je rijec o nekim klincima ...
poslat cemo im teta Djanu!
taman d3vil i ja komentiramo kako ce dadi medo doc u posjetu kad ono 30min later dado u zagrljaju..
O jbmti, cuvajte mi stvari....kad se vratim sve cu medvjede zaklat

da, mene si roknuo jedno 4-5x ... o jebem te robijo ... te sam lopov, te me ubijaju ...

Veceras treba raspizdit medvjeda i navuc ga u hemp garden! Vrijeme je da si nabavimo ljubimca.
U 2.5 godine 11 stranica u temi. Otkako sam ja stigao - postovi frcaju ko ugljen iz furnacea :)
Nema nam Oreskovica u temi. Oreskovicu jesi ziv jbt?

Veceras treba raspizdit medvjeda i navuc ga u hemp garden! Vrijeme je da si nabavimo ljubimca.
Je moguce zarobit zivotinju da nutra ostane i ne glitcha van kroz ogradu?
Ne laskam si nego tvrdim da sam lajav!
Bastardo problem je i tome kaj je vama trebalo tri godine da otkrijete rust xD

Bolje ikad nego nikad :)
Za raspoznavanje skupimo svi neku paricu i kupimo koji custom odjevni predmet i uvijek se svi jednako oblacimo. Tako ce broj samoubojstava iz zasjede pasti drasticno .)
Uvijek je i aktulano "skači" da vidim jesi to ti preko TS.a :)
Po meni je najbolje igrat samo sa luk i strijelom gol da nemas kaj izgubit a iza u daljini nek bude spimpan sniper koji pokriva te se ne izlaze opasnosti.
Pretpostaljam da je prije tri godine igra bila smece isto ko DayZ i tek sad bude gust igrat kad nema ili je malo bugova.
Ovak kak je sad situacija je igra solidna, igriva i zabavna. Nadam se daljnjem razvoju i brdu contenta da imamo kaj radit u buducnosti.
Aj ne kenjaj ... svi ovdje prisutni smo se pridruzili dok je igra bila jos u alpha fazi, a svi znamo da alpha ne traje dugo!
Za raspoznavanje skupimo svi neku paricu i kupimo koji custom odjevni predmet i uvijek se svi jednako oblacimo. Tako ce broj samoubojstava iz zasjede pasti drasticno .)
ja sam kupio cijeli snow skin , za jaknu hlace kapu....pa ak napadamo sa planina di je snijeg totalno se stopimo sa prirodom haha
ja sam kupio cijeli snow skin , za jaknu hlace kapu....pa ak napadamo sa planina di je snijeg totalno se stopimo sa prirodom haha
Dobro ce doci s obzirom da nam je baza u pustinji :)
Onom gore sa bolticom i optikom ima da se bradavice ukrute od srece kad svi izadjemo full bijeli jbt
Sljedeci wipe bi mozda i bilo pametno otic u snow biom, al to nije za pice hmm hmm :P