Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 160.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Rust- MMO

taman d3vil i ja komentiramo kako ce dadi medo doc u posjetu kad ono 30min later dado u zagrljaju..

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Rust- MMO
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neznalica90 kaže...

taman d3vil i ja komentiramo kako ce dadi medo doc u posjetu kad ono 30min later dado u zagrljaju..

LoL

Jeste mu spasili gear?

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Uh djeco, tenzije rastu! Cika Bastardo nastancao 6 onih malih semi-automatic puskica i jedno 600 5.56 metkica. E sad ... farmat burad ... da padne jos kalas ili dva i bolt ili dva i vec ce se lakse disati.

Onaj 4x scop takodjer ne bi bio na odmet! Dakle veceras smo u punom sastavu? Mogli bi otici posjetiti susjede!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Mogli bi otici posjetiti susjede!

A red je da se ide punih ruku

Freak Show Inc.
13 godina
Rust- MMO

a spasio sam mu gear sta cu od nesrece.

sinoc sam ostao zadnji farmat resurse do 3 ujutro i bilo je gadno.  dosao je squad 7-8 francuza full armor naoruzani do zuba. Prvo su njuskali oko glavne baze i pucali na turet, onda su se snajpali s adminima na brdu 20 min da bi na kraju njuskali oko ville zagi i trazili weak spot za c4.

na kraju sam pikaboo taktikom otvorio vrata sabio prvoga strijelom  oci i uteko unutra. U chat su pisali nesto tipa koliko im c4 treba za uc i na srecu spawnao se heli ubio im 2pa su se razbjezali. Bit ce danas opako.. Brzo sam gotov s poslom pa trcim doma za komp. Dugo nisam zagrizao za neku igru ovako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Francuzi su definitivno napravili svoju zadacu. Saletovi su poroci poznati i upravo na tu kartu udaraju francuzi ... Takticko zbunjivanje naseg generala ... Postavili su hrpu ovakvih znakova oko baze u nadi da ce nam bacit generala u nedoumicu! GENERALE BUDI JAK!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neznalica90 kaže...

sinoc sam ostao zadnji farmat resurse do 3 ujutro i bilo je gadno.  dosao je squad 7-8 francuza full armor naoruzani do zuba. Prvo su njuskali oko glavne baze i pucali na turet, onda su se snajpali s adminima na brdu 20 min da bi na kraju njuskali oko ville zagi i trazili weak spot za c4.

na kraju sam pikaboo taktikom otvorio vrata sabio prvoga strijelom  oci i uteko unutra. U chat su pisali nesto tipa koliko im c4 treba za uc i na srecu spawnao se heli ubio im 2pa su se razbjezali. Bit ce danas opako.. Brzo sam gotov s poslom pa trcim doma za komp. Dugo nisam zagrizao za neku igru ovako.

Poslije posla idem u nabavku da imam kaj jesti prek vikenda, doma sam najkasnije u 15:00 i online sam u 15:00 :)

Danas idem na level 21 da podebljamo vrata i ako treba mogu napravit baruta, municije te robe koje fali jer sam isto level 18.

12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Poslije posla idem u nabavku da imam kaj jesti prek vikenda, doma sam najkasnije u 15:00 i online sam u 15:00 :)

Danas idem na level 21 da podebljamo vrata i ako treba mogu napravit baruta, municije te robe koje fali jer sam isto level 18.

A gle ... imamo 500-600 metaka ... ali nam fali ak-47 i bolt. Sve to sto imamo je dobro na med i close range ali nas ovi sa brda prcaju boltom iz daljine ...

Pofarmaj svu burad cim dodjes, pa onda idi u bazu craftat pa nakon 2-3h opet pofarmat burad ...

12 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

a cim ovi francuzi mogu u tom broju biti online u 3 ujutro odmah je jasno da je rijec o nekim klincima ...

poslat cemo im teta Djanu!

17 godina
Imam vrecu gore kod sfere pa mogu pogledat kaj ima i produzit na kolodvor. Na kolodvoru uvijek ubodem thompsona pa mozda uleti nesto bolje. Budem odma jednu vrecu stavio kod pruge.
16 godina
neznalica90 kaže...

O jbmti, cuvajte mi stvari....kad se vratim sve cu medvjede zaklat

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
neaktivan
Nema toga sta ce mene smest od redanja headara. Os francuze os nase..bastardo najbolje zna :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

da, mene si roknuo jedno 4-5x ... o jebem te robijo ... te sam lopov, te me ubijaju ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ko ti je kriv kad trcis na mene s puskom. Sljedeci put se deri "GENERALE, GENERALE TO SAM JA" i sve ce bit u redu. Znas da sam u ekstazi kad meci letaju oko mene..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I da. Sljedeci koji optuzi casnika za kradu ceka ga smrtna kazna.. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Veceras treba raspizdit medvjeda i navuc ga u hemp garden! Vrijeme je da si nabavimo ljubimca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

U 2.5 godine 11 stranica u temi. Otkako sam ja stigao - postovi frcaju ko ugljen iz furnacea :)

Nema nam Oreskovica u temi. Oreskovicu jesi ziv jbt?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne laskaj si tolko :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bastardo kaže...

Veceras treba raspizdit medvjeda i navuc ga u hemp garden! Vrijeme je da si nabavimo ljubimca.

Je moguce zarobit zivotinju da nutra ostane i ne glitcha van kroz ogradu?

12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ne laskaj si tolko :P

Ne laskam si nego tvrdim da sam lajav!

14 godina
neaktivan
Newman mislim da ne, al treba probat.

Bastardo problem je i tome kaj je vama trebalo tri godine da otkrijete rust xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...

Bolje ikad nego nikad :)

Za raspoznavanje skupimo svi neku paricu i kupimo koji custom odjevni predmet i uvijek se svi jednako oblacimo. Tako ce broj samoubojstava iz zasjede pasti drasticno .)

Uvijek je i aktulano "skači" da vidim jesi to ti preko TS.a :)

live and let live
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 11:53 (smiglcro).
17 godina
Brijem da se najbolje vidi medic helmet ali kasnije kad dobijemo jaci helmet za koji nema skin ovaj kupljen nema smisla.

Po meni je najbolje igrat samo sa luk i strijelom gol da nemas kaj izgubit a iza u daljini nek bude spimpan sniper koji pokriva te se ne izlaze opasnosti.
17 godina
Sale_ds kaže...

Pretpostaljam da je prije tri godine igra bila smece isto ko DayZ i tek sad bude gust igrat kad nema ili je malo bugova.

Ovak kak je sad situacija je igra solidna, igriva i zabavna. Nadam se daljnjem razvoju i brdu contenta da imamo kaj radit u buducnosti.

12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Aj ne kenjaj ... svi ovdje prisutni smo se pridruzili dok je igra bila jos u alpha fazi, a svi znamo da alpha ne traje dugo!

16 godina
smiglcro kaže...
Sale_ds kaže...

Za raspoznavanje skupimo svi neku paricu i kupimo koji custom odjevni predmet i uvijek se svi jednako oblacimo. Tako ce broj samoubojstava iz zasjede pasti drasticno .)

ja sam kupio cijeli snow skin , za jaknu hlace kapu....pa ak napadamo sa planina di je snijeg totalno se stopimo sa prirodom haha

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
smiglcro kaže...
Sale_ds kaže...

ja sam kupio cijeli snow skin , za jaknu hlace kapu....pa ak napadamo sa planina di je snijeg totalno se stopimo sa prirodom haha

Dobro ce doci s obzirom da nam je baza u pustinji :)

Onom gore sa bolticom i optikom ima da se bradavice ukrute od srece kad svi izadjemo full bijeli jbt

14 godina
neaktivan
Imam ja vec skinova, dva za hoodice, dva za hlace, jedan za majcu, bolt..a planiram uzet i za ak i pump action. Medic kantu furaju francuzeki, uzel sam jednom nakon kaj sam mu je probusio. I mislim da im je to po novom jer nisu prije imali. Kupil bum ja onu narandastu i to je to. Bumo svetlili u mraku al ko ga jebe. E al tad ak me netko zaljepi vracam istom mjerom al kamenom lol.

Sljedeci wipe bi mozda i bilo pametno otic u snow biom, al to nije za pice hmm hmm :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Rust- MMO

evo slija sinoc kad ste me ostavili samog 2-3 farming runa pa nek se vidi ko radi a ko cacka jaja po forumu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice