Pozdrav. Imam i5 6500, gtx 1060, 16 gb rama. Inace runnam RL na solidnih 150 FPSa. I tak', isao sam danas igrati i gledam, steka jako. bilo je 40 FPSa maksimalno. Probao sam na fullscreen/windowed/borderless, nista. Pogledao sam FPS limit, settan je na 180, kao i uvijek. smanjenje graphics settingsa na performance (low) ne pomaze. Ni jedna komponenta u Task Manageru nema problema. Probao sam deinstalirati i instalirati igricu, nista.
Znate li neki fix, sto bi moglo biti ili nesto trece? Zahvaljujem sa svakom pomoci unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini Afterburner ili HWMonitor pa vidi temperature, ali sumnjam da se u jednom danu toliko pogoršalo zbog temperatura. Ako su temperature normalne možda novi driver za grafu nešto zeza, pa probaj skinut stariju verziju.
Skini Afterburner ili HWMonitor pa vidi temperature, ali sumnjam da se u jednom danu toliko pogoršalo zbog temperatura. Ako su temperature normalne možda novi driver za grafu nešto zeza, pa probaj skinut stariju verziju.
Pozdrav!
Zaboravio sam reći da je to samo na Rocket League-u, sve ostale igrice rade najnormalnije
Ja bi prije rekao da igru siluju sa patchevima i fokusom na loot boxeve (tj sad po novom rocket pass), dok manji fokus otpada na kvalitetu servera i optimizaciju same igre.
Igram igru od prvog dana kako je izašla, sve postavke su bile maksimizirane na najjače i bio je pravi eye candy. Sad sam ju skratio na "performance", skresao neke finoće tipa ambient occlusion, blur, antialiasing, jer nakon samo godinu i pol sam počeo osjećat stuttering, fps dropove i server lagove. Ping ispod 40, ali uredno me rubberbanda na trenutke, uredno mi dropa fps da me baš ko za k**c sje8e u obrani il pucanju.
Nema šta nisam probao da izliječim - reinstaliravao nemali broj puta, provjeravao file cache integrity, vraćao stare drivere, gasio dvije jezgre na cpu, prošao kilometre foruma, ali bezuspješno.
Prošle godine su mi resetirali statse nakon što sam nakupio impresivnih brojki, izvrijeđao sam ih preko FB-a, tražio riješenje da si vratim to, a oni mi poslali generičku poruku da isključim / uključim steam cloud.
Odustao sam od kompetitivne igre radi problema sa serverima, tu i tamo se priključim na casual pa opletem par mečeva dok ne krene trzat.
Ako naletiš na kakvo riješenje, prosvjetli me
Pozdrav ljudi, evo update.
Problem je u tome sto je GPU Usage jako nizak, oko 20%
Zna li netko fix za to? Cilj mi je povecati GPU Usage, prilicno sam siguran da bi to popravilo sve skupa
Zna li netko fix za to? Cilj mi je povecati GPU Usage, prilicno sam siguran da bi to popravilo sve skupa
ok a cpu usage?
Na tvojemu bih mjestu za probleme s performansom kontaktirala s Vlastom Delimar. Mislim da je ona stručnija od internetskih aktivista.