Pozdrav ekipo!
Nije mi jasno da RIFT nema nikakav odjek kod nas. Forumi su gotovo nepostojeći! Mislim RIFT je MMO koji je nakon WOWa pokupio najveće ocjene u recenzijama (min 8.0 koliko sam vidio), a interes za njega je kod nas praktički nepostojeć?! Kak je vani ne znam ali to mi je zbilja čudno jer se radi o kvalitetnoj, zanimljivoj i ispoliranoj igri koja kupi same hvale i visoke ocjene što se nemože reć ni za jedan drugi MMO poslje WOWa. Za ove koji se žale "da nije orginalan" kažem: dajte se ljudi uozbiljite! Na kraju krajeva nema se što puno novoga izmisliti a RIFT čak i to uspjeva uvođenjem nekih inovacija. Dakle ni jedan MMO neće biti orginalan! Orginalan je bio samo WOW (a i to je upitno) i to samo zato jer je bio PRVI i do sad NAJVEĆI. Također, kažu RIFT ima iste barove, isti sistem upravljanja... Pa dobro zašto mijenjati nešto što funkcionira savršeno???Rift je igra na početku i ako mu se da šansa vjerujem da će uskoro biti savršen!
Za kraj na kojem serveru su naši ljudi a da je server PVE ako itko zna?
Hvala
Kako se nebi moglo rec ni za jedan drugi MMO da je bio dobar poslje WoW-a. Pa Guild Wars je bio odličan i još uvjek je, pogotovo sad kad dvojka dođe.

na whitefall serveru, fakat su ok, samo ja fakat ne preferiram pvp pa sam odustala nakon 20 lvl. Vratila sam se na pve server Icewatch gdje je jedan naš dečko pa se druzimo, a i u gildi smo gdje su sve 50-tke i ide se vec u expert instance. Moj dragi je igrao ovaj vikend samnom na trial weekend accu-u pa nam se dopalo, al smo malo u pesparici, pa ako netko ima acc ,pls nek me kontaktira na pm. Zahvaljujem!