Rift - Trion Worlds

poruka: 383
|
čitano: 89.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rift spreman za izlazak, Nesigurni Rift, Rift - besplatni vikend
17 godina
neaktivan
Re: Rift - Trion Worlds
LOTROwannabe kaže...

Pozdrav ekipo!

Nije mi jasno da RIFT nema nikakav odjek kod nas. Forumi su gotovo nepostojeći! Mislim RIFT je MMO koji je nakon WOWa pokupio najveće ocjene u recenzijama (min 8.0 koliko sam vidio), a interes za njega je kod nas praktički nepostojeć?! Kak je vani ne znam ali to mi je zbilja čudno jer se radi o kvalitetnoj, zanimljivoj i ispoliranoj igri koja kupi same hvale i visoke ocjene što se nemože reć ni za jedan drugi MMO poslje WOWa. Za ove koji se žale "da nije orginalan" kažem: dajte se ljudi uozbiljite! Na kraju krajeva nema se što puno novoga izmisliti a RIFT čak i to uspjeva uvođenjem nekih inovacija. Dakle ni jedan MMO neće biti orginalan! Orginalan je bio samo WOW (a i to je upitno) i to samo zato jer je bio PRVI i do sad NAJVEĆI. Također, kažu RIFT ima iste barove, isti sistem upravljanja... Pa dobro zašto mijenjati nešto što funkcionira savršeno???Rift je igra na početku i ako mu se da šansa vjerujem da će uskoro biti savršen!

Za kraj na kojem serveru su naši ljudi a da je server PVE ako itko zna?

Hvala

Kako se nebi moglo rec ni za jedan drugi MMO da je bio dobar poslje WoW-a. Pa Guild Wars je bio odličan i još uvjek je, pogotovo sad kad dvojka dođe.

http://micromanagements.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Dado27 kaže...

Ovako, za sve koji neznaju koji server da odaberu mi smo na serveru whitefall(server je high population pvp server sto znaci da ce biti puno akcije:) )ima nas oko 15 za sad iz hrvatske mi smo prvi na serveru , ali bit ce nas još, ljudi svako malo dolaze(igra je nova) , imamo guild Nenadjebivi :) i primamo sve balkance po mogucnosti 18+ ( mi smo svi 25-37 god trenutno)  dodite rado cemo vas primiti da se zajedno zabavljamo, zajebavamo i uzivamo u sadrzaju igre. :)Posto primamo sve narodnosti sa balkana nacionalizmu nema mjesta u guildu :) Nadam se da se vidimo.

Lijep pozdrav !

Nenadjebivi? Jel ste došli iz wow-a sa Kazzaka?

14 godina
neaktivan

Hehe jesmo da sa kazzaka smo , nismo svi ali ima nas

15 godina
neaktivan
Dado27 kaže...

Hehe jesmo da sa kazzaka smo , nismo svi ali ima nas

Ja sam inače na Kazzaku u tom guildu :)

14 godina
neaktivan

Pa mi smo osnovali taj guild davnih godina na allianci kad smo poceli igrat wow pa smo ga onda kasnije prebacili na hordu. inace moji nickovi iz wowa   su bili simentalac,bljuvotina,kopile mozda me znas :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 16:47 (Dado27).
14 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Ha ha ha, sve jedan nick ljepši od drugoga. Pretpostavljam da si sad Veterinar? {#}

Btw, uključila sam se u ekipu. Server je full, dobro odabran. Jedna od većih zamjerki mi je lagg. Inače, rift je za new game vrlo dobar. Nadam se da će ga još "dojebat" pa da se nemoramo vraćat na wow, lotro ili warhammer. Nevjerojatno, prije godinu dvije nisi imao što igrati, a sad ... 

pretpostavka je majka zajeba...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

ako ste na witefallu defiant uskoro čete požalit, svi veliki gildovi pvp gildovi su tamo

edit: i oni su na guardian strani

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 18:00 (alscaul).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado27 kaže...

Pa mi smo osnovali taj guild davnih godina na allianci kad smo poceli igrat wow pa smo ga onda kasnije prebacili na hordu. inace moji nickovi iz wowa   su bili simentalac,bljuvotina,kopile mozda me znas :)

A je.bote, sad sam skužio. Pa imam te na skypu. Moji su nickovi: krasnjici, isusek, smrkalj

14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

ako ste na witefallu defiant uskoro čete požalit, svi veliki gildovi pvp gildovi su tamo

edit: i oni su na guardian strani

A jbg cuo sam ali i defianta ima puno na serveru ja mislim da je omjer 60:40, a mislim da cu gankanje podnest muski pez plakanja :)

16 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Nema vše komentara na igru? :-(

Jel ima gankanja na PVP serverima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

ma pvp ti je toliko balansiran da se nemoj uopče zamarati pvpom u ovoj igri, warrior tankovi rade više ranged dpsa od nuke magea. Mislim igra nije niti blizu wowu u pvp ili pve aspektu igre... i izgleda mi grozno, grozno, engine je noviji ali wow još uvjek bolje izgleda od ovoga lol... ja stvarno nevidim zašto bi netko prešao na ovu igru s wowa, warhammera, aiona, lineaga ili bilo čega. Morao sam se prisilit da igram igru več na lvlu 5, do lvla 10 boljela me glava od dosade.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 17:01 (alscaul).

0 0 hvala 0
17 godina

Uspoređivati trenutni wow i rift je smijesno.. Wow se razvija vec 6 godina i normalno je da je u pvp-u i u pve-u puno razvijeniji.. Isto tako smijesno je pricati o nekom balansu klasa, a igra je tek izasla. I wow kad je izasao bio je bugovit, nebalasiran, ali ekipa je strpljivo cekala da se te stvari poprave tako da mislim da i ovoj igri dati priliku

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 17:46 (AlterEgo).
15 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Meni se igra poprilicno svidjela; nije mi jasno sto ti se vizualno ne svida u igri, to sto oprema izgleda normalnije i prirodnije (WAR stil) ili sto nije tako saren kao wow?

Pve mi je 10x puta bolji od WOWa, cesto se uhvatim da ne moram manijakalno questat za bi dignuo lvl, svako malo ima neki rift, invazija ili skocim do WFa ili instance.

Na wowu sam se morao prisiljavati da igram do max lvl-a zato sto nije postojalo nista sto tamo mozes raditi prije toga a igro sam taj wow jos u doba kad su hunteri bili najvece govno :/

Je super je ta kataklizma, gomila cut scena i slicno, ali opet trcis ko' kreten sam da dodes na taj max lvl. Ovdje fakat uzivam.....igrajuci.

Balans... ima svojih problema ali pretjerus malo. Jb... kao cleric sam u jednoj situaciji imao na sebi roguea, warra i healao sam bez previse problema, u iducoj situaciji taj isti warr me je iskontrolirao da sam jedva bacio 1 heal. Strasno se vidi razlika znas li igrati ili samo stisces tipke.

Ovo sa warr range nuke (i nije tank izmedu ostalog) funkcionira kako tako u 1. tieru i kotroliranim uvjetima kasnije nema smisla osim u questanju i to 1 na 1.

Ne bi odgovarao, al' si me bas nanervirao, tebe je netko nasapunjao i sad si ljut i igra je zak...c.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

ma pvp ti je toliko balansiran da se nemoj uopče zamarati pvpom u ovoj igri, warrior tankovi rade više ranged dpsa od nuke magea. Mislim igra nije niti blizu wowu u pvp ili pve aspektu igre... i izgleda mi grozno, grozno, engine je noviji ali wow još uvjek bolje izgleda od ovoga lol... ja stvarno nevidim zašto bi netko prešao na ovu igru s wowa, warhammera, aiona, lineaga ili bilo čega. Morao sam se prisilit da igram igru več na lvlu 5, do lvla 10 boljela me glava od dosade.

Ja nisam od onih koji komentira, ja sam od onih koji suti i igra , ali na ovo sa moro bacit komentar.

Zbilja neznam kako te mogla zabolit glava od dosade u igri koja je puna dinamicnih evenata i svako malo se otvaraju riftovi koji salju invazije na sva mjesta i npc e, itd idt.. a u wow u ti nije dosadno lvl iranje koje nema bas nista u sebi osim dosadnih questova ubi 20 ovog sak

upi 15 onog bez bas ikakve akcije i icega.(u wow u su zone puste bez nekih evenata a ovdje se stalno nesta dogada).

Sto se tice grafike neznam na kojim si postavkama igro ali na ultra i na jos vecim postavkama rift izgleda neusporedivo bolje od wow a, ima grafiku koja je kvalitete novih singleplayera a ne mmo a, dosta podsjeca na oblivion po teksturama i svjetlima. ali u glavnom mi grafika nije toliko bitna ako je igra igriva ko rift.

Sto se tice pve a prva dva dungeona su puno teza nego svi dungeoni u wow u do hc a a i zanimljiviji su nego u wow u (ali princip dungeona i bossovi su isti kao i u wow u taktike itd.)

A za pvp si u pravu normalno da je neizbalansiran kad je igra tek izasla i ima 32 speca plus preko 100 kombinacija tih specova a ni wow nakon 6 godina nije jos izbalansiran.

A sto se tice Aiona i lineage neznam zasto te korejske grinderske igre uopce stavio kao usporedbu sa riftom jel nisu toga vrijedne.

Warhammer je je bio dobar ali mu je puno toga falilo pa nije uspio.

A sto se tice wowa tu nemam sta pricat wow je wow odlicna igra:) ali nevidim razloga zasto nebi igro rift nakon wow a koji je u dosta aspekata napredniji samo je nov pa jos nije tolko velik ko wow . I vise jednostavno nemogu igrat wow nakon tolko godina igranja posto vise nema nista novo u wow u sve se vrti oko istog. poslje tbc a wow vise jednostavno nije jednako dobra igra.

Vjerovatno ce i rift dosadit i pocet bit repetitivan ali cu se opet uzivat u dobroj igri 1,2 ili 3 god nista drugo ni ne ocekujem:)

Pozdrav svima :)

14 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

za ova 2 komentara ispred, fail. Prvi veliš da u riftu možeš questat, radit pvp ili dungeone , aha znaći to se nemože u wowu za vrijeme levelanja? I što se tiće dungeona, prvi je teži od wow heroica? daj molim te faceroller-u, čitao sam na rift forumu da nisu niti trunku teži(i skoro svi se slažu) od običnog lvl 15 deadminesa u wowu(nisam probao jer sam levelao do oko lvla 10 i jednostavno nemogu više igrat). Grafika, vidi se  da je noviji engine i igrao sam na ultra, ali jednostavno mi neizgleda dobro. Okoliš je sa  poprilično malo detalja, većinom prazna polja trave i td... i vidio sam dosta kockastih tekstura sveposuda. Jednostavno nije toliko polishano. I pvp nevjerujem da će ikad biti balansiran. Oke, ima 32 duše, koji su ko u wowu talenti (ako zbrojiš sve u wowu ima 30), ali problem je u tome da se mogu odabrati 3 od 8 duša sveukupno po klasi. Previše kombinacija i uvjek će biti neki specovi koji su totalno useless u pvpu i koji će biti overpowered.

{#}

Nepostoje mmo-i za mene sve dokad ne izađe novi guild wars. Po videima koje su izdali igrica izgleda ko pravi wow killer, uopće nema teksutalnih questova i čak se može dodgat i slićno, ali najbolje odvojio se od tradicionalnih tank-healer-dps stila klasa, oh i netreba se plaćati mjesečno, kupiš jednom i igraš koliko hoćeš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Svaka čast na prethodna 2 maila! Ja sam nabrijan na RIFT od kad sam prvi put vidio tu igru! Kupio sam je prije par dana al još nisma stigao početi pa dajte mi predložite PVP iuli PVE server? Gdje ima više naših? I gdje je bolje?

Nekak naginjem na PVE jer mi se neda ko u WOW da ja lijepo qvetam i onda dođe neki idiot 50 lvl veći i počen se iživljavat a meni ne preostane niš drugo nego da ugasim igru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Svaka čast na prethodna 2 maila! Ja sam nabrijan na RIFT od kad sam prvi put vidio tu igru! Kupio sam je prije par dana al još nisma stigao početi pa dajte mi predložite PVP iuli PVE server? Gdje ima više naših? I gdje je bolje?

Nekak naginjem na PVE jer mi se neda ko u WOW da ja lijepo qvetam i onda dođe neki idiot 50 lvl veći i počen se iživljavat a meni ne preostane niš drugo nego da ugasim igru.

naši su ti na witefall serveru ako se nevaram, a taj server je pun najboljih pvp gildova na guardian strani, a ovi su defiant. Tako da zaboravi ako hočeš pobjede u warfrontima, što se tiće gankanja neznam, prestao igrat na lvlu 10.

16 godina
neaktivan

PVP mi nikad nije bio previše napet. A opet htio bi s našima igrat. Izgleda da onda nisu baš izabrali najbolji server...

14 godina
neaktivan

DA nasi su na serveru pvp whitefall imamo guild kao sto sam napiso na nekoj prije stranici ,svi koji su na serveru  su se slozili da je server dobro izabran zbog high populacije i dobre aukcije i ekonomije, guardian strana jesu malo jaci ali se moze dobit bg bez problema, evo upravo smo pobjedili jedan pogotovo kad idemo kao guild.

Pusti ove lvl e 10 sta pljuju po igri sa losim i pretjerano neracionalnim argumentima , a nisu je ni probali rift je zbilja kvalitetna i teska igra kakvu sam ceko dugo vremena, napokon dobro osvjezenje nakon wow a.

Da su dungeoni laksi od wow a nebi se slozio posto sam vec odtanko nekoliko, i nisam reko da su tezi od hc a vec da su normal dungeoni u riftu tezi od normal dungeona u wow u.To znam posto tankam u wow u vec 2 god a sad tankam i ovdje:)

Dead mines moze tankat arms warrior ili retri paladin a ovdje full tank gine jel je jednostavno teze , a da nepricam o zadnjem bossu u drugom po redu dungeonu kojeg smo ubijali duze od bossa u wow u na hc modu.

Uglavnom ako ti se igra rift igraj ga nemoj slusat ljude koji pljuju po igri iz ciste objesti jel neznaju sta bi drugo radili.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 11:18 (Dado27).
16 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Ok! Vjerojatno se danas uključiujem! :-) Jel mogu odmah u guild? Koga da kontaktiram?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozes kontaktirat Veterinar,Pica,Asterran,Kojot,Vuco,Piromanijak,Mali,Anall to su neki od nickova , ako ne uspijes odmah onda probaj kasnije jel vecina ljudi u guildu rade do 16:00

16 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Isto ko i ja. Ajd bar neće bit klinaca i kukanja. :-)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za sad nema klinaca prosjek godina je 29-30 a najmladi clan je ja mislim 26 :)

15 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

"nisam probao jer sam levelao do oko lvla 10"; sta reci nakon ovog? stvarno si iskusan u pve i pvp-u, nema sta.

"daj molim te faceroller-u"; ...

"Oke, ima 32 duše, koji su ko u wowu talenti (ako zbrojiš sve u wowu ima 30), ali problem je u tome da se mogu odabrati 3 od 8 duša sveukupno po klasi. Previše kombinacija i uvjek će biti neki specovi koji su totalno useless u pvpu i koji će biti overpowered.";  Bas zbog toliko kombinacija i je igra zabavna i vecina funkcionira i moze sa njima ubiti/healati/kontrolirati....Naravno da svi spekovi ne ce funkcionirati jednako dobro u pvp-u i pve-u, ne vidim sto je tu fail?

"Grafika, vidi se  da je noviji engine i igrao sam na ultra, ali jednostavno mi neizgleda dobro. Okoliš je sa  poprilično malo detalja, većinom prazna polja trave i td... i vidio sam dosta kockastih tekstura sveposuda. Jednostavno nije toliko polishano."; dal' si uopce pokusao igrati igru nakon bete?

"čitao sam na rift forumu da nisu niti trunku teži(i skoro svi se slažu) od običnog lvl 15 deadminesa u wowu"; citat molim te

Dungeoni su puno zahtjevniji (ako ih ne igras sa 10lvl vecim karakterom, pa i tad se moze vajpat) i treba ti funkcionalna grupa. Neki su dizajnirani da bi trebao imati jednu od suport klasa u grupi.

Da prostis, se..s bez veze.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo mali update o riftu dok ga igramo, sad smo lvl 30 + (ja sam 33) i jucer smo prosli trecu instancu u igri za lvl 30+ i jako me ugodno izneneadilo to sto je jedan boss imo taktiku kao raidovi u wow u sa vise fazi 2 adda na kojima se moramo izmjenjivat i pozeljno je imat nekoga ko off hila ili tanka ili kita jednog adda.Jedan add radi cleave na svima a drugi randomski charga na sve itd itd .(a to je samo normal instanca za lvl 30 :) )

Reko idem ovo postat ako nekog zanima kakav je pve u riftu i dali je lagan ili tezak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 9:40 (Dado27).
16 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Ljudi kakvi su to RP serveri? Koa je razlika između PVP, PVE i RP servera. PVP i PVE znam što su al RP...

0 0 hvala 0
17 godina
Role Play serveri.. Ako pitaš nekoga odakle si nece ti reci npr Belgija nego Silverwood
16 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Jel bi mi mogao netko poslati kod na pm za ovu akciju koja traje od 1.4. do 4..4. ?

Hvala{#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rift - Trion Worlds

Pozz, igrala sam s našim dečkima {#} na whitefall serveru, fakat su ok, samo ja fakat ne preferiram pvp pa sam odustala nakon 20 lvl. Vratila sam se na pve server Icewatch gdje je jedan naš dečko pa se druzimo, a i u gildi smo gdje su sve 50-tke i ide se vec u expert instance. Moj dragi je igrao ovaj vikend samnom na trial weekend accu-u pa nam se dopalo, al smo malo u pesparici, pa ako netko ima acc ,pls nek me kontaktira na pm. Zahvaljujem!

pretpostavka je majka zajeba...

0 0 hvala 0
17 godina
I ekipa kako ide? Dali tko mozda već raida?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rift spreman za izlazak, Nesigurni Rift, Rift - besplatni vikend
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice