Pozdrav ekipo!
Nije mi jasno da RIFT nema nikakav odjek kod nas. Forumi su gotovo nepostojeći! Mislim RIFT je MMO koji je nakon WOWa pokupio najveće ocjene u recenzijama (min 8.0 koliko sam vidio), a interes za njega je kod nas praktički nepostojeć?! Kak je vani ne znam ali to mi je zbilja čudno jer se radi o kvalitetnoj, zanimljivoj i ispoliranoj igri koja kupi same hvale i visoke ocjene što se nemože reć ni za jedan drugi MMO poslje WOWa. Za ove koji se žale "da nije orginalan" kažem: dajte se ljudi uozbiljite! Na kraju krajeva nema se što puno novoga izmisliti a RIFT čak i to uspjeva uvođenjem nekih inovacija. Dakle ni jedan MMO neće biti orginalan! Orginalan je bio samo WOW (a i to je upitno) i to samo zato jer je bio PRVI i do sad NAJVEĆI. Također, kažu RIFT ima iste barove, isti sistem upravljanja... Pa dobro zašto mijenjati nešto što funkcionira savršeno???Rift je igra na početku i ako mu se da šansa vjerujem da će uskoro biti savršen!
Za kraj na kojem serveru su naši ljudi a da je server PVE ako itko zna?
Hvala
Kako se nebi moglo rec ni za jedan drugi MMO da je bio dobar poslje WoW-a. Pa Guild Wars je bio odličan i još uvjek je, pogotovo sad kad dvojka dođe.