Red Orchestra:Rising Storm / Red Orchestra 2

poruka: 401
|
čitano: 89.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Ma evo sam našao neke upute, glupi problem zbog bete

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
neaktivan
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Gametrailers review, najbolji dosad.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po meni je IGN bio najrealniji.

Koristite blage riječi i jake argumente
14 godina
neaktivan

Gledao sam par multiplayer gameplay videa i moram reci da mi se mnogo svidjaju.. Svidja mi se sam tok igre i taktiziranje, mnogo mi ljepse izgleda ovakav pristup od klasicnog napucavanja, vjerovatno kupujem key ovih dana !

17 godina

ova igra nema sp jel tako?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Pregledaj prethodnu stranicu.. Ima SP ali ekipa kaze da je to uvod za MP, cisto da se nauce osnove igre.

17 godina

znaci nema kao npr u mw2 campanja, pa tko hoce mp?

17 godina
Obi Wan kaže...

SP je apsolutno sporedna stvar i nije uopće bitna. Da se mene pitalo nebi ju ni trebalo uvrstiti.

17 godina
Dodinho kaže...
Obi Wan kaže...

SP je apsolutno sporedna stvar i nije uopće bitna. Da se mene pitalo nebi ju ni trebalo uvrstiti.

ma mene ne zanima tvoje misljenje... mene zanima da li ima kampanja, i ako ima koliko traje

17 godina

RO 2 kampanja ti je mp traning ,nije ništa slićno cod 2 sp i ako baš zbog toga samo želiš igrati nemoj se uopće truditi skidati igricu

17 godina
Obi Wan kaže...
Dodinho kaže...
Obi Wan kaže...

ma mene ne zanima tvoje misljenje... mene zanima da li ima kampanja, i ako ima koliko traje

Imaš kampanju i traje dosta kratko.

17 godina
neaktivan

Novi patch (~430MiB):

- Significantly improved VOIP system
- Optimized Fallen Fighters map
- Fixed some Single Player spawn issues
- Various crash fixes for server and client
- Client performance optimizations
- Fixed Hit indications when manual bolting is turned on

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

zahvaljujem na odgovorima... definitivno ne nabavljam igru

17 godina
Obi Wan kaže...

zahvaljujem na odgovorima... definitivno ne (nabavljam) skidam igru

There I fixed it :)

17 godina

pametno mamino

13 godina
neaktivan

Da su radili nastavak u stilu cod2 izgledao bi kao red orchestra2. Osjećaj pucanja kao i sami pogodak je odličan s bilo kojim oružjem. Iako u igri nema croshaira to se nakon pola sata igre već ne osjeti. Sva oružja su izbalansirana i kao takva iskoristiva. Mape su velike i detaljne do bola.

Atmosfera u igri odlična. Community oko igre je skroman (oko 10k igrača) u usporedbi sa cod serijalom iako imaju odlično organiziran web site, turnire i klanske mečeve.

Nedostatci u igri su bugovi koji su prisutni usprkos konstatnom patchiranju od strane Tripwirea. Igra nije optimizirana najbolje i to uzrokuje ponekad dugotrajno učitavanje. 

Isto tako višak su mape s tenkovima ili mape na kojima je moguće uzeti tenk.

Inače za 135 kuna za koliko se igra može nabaviti ovo je odlična kupovina.

Btw, ako se odlučite uzeti igru prijavite se i na http://roladder.net za klansko igranje. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cimni na Steamu ak si kraj kompa četvrtak/petak/subota u večernjim satima, pa da nabacimo jednu. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Kupio, igrao, zadovoljan sam. Ima bugovitih sitnica, ali ništa strašno, ekipa je zasada ok, ali će se i to poboljšavati kako razni fanovi arkadnih pucačina budu odlazili. Gameplay je između BC2 i AA3, što je meni taman kako volim. Teška je, često se gine i treba paziti (igrati timski i sve), ali isplati se. Mala zamjerka je da ponekad nije lako razaznati suparnika od suigrača, ali to se valjda poboljšava s praksom. Prava PC pucačina, nema šta, preporučam svima! Za vas TF bolesnike, dobijete s kupnjom dvije kape, sovjetsku pilotku za heavya i osovinski šljem za soldiera. :)

Daj ti meni iskreno reci kakva je u odnosu na AA2.0? Dal se i na koji nacin kaznjava team-kill? To mi ide na jetra neopisivo. Ima li kakvih manjih mapa sa malo brzim gameplayem? Ono spawn pa znas gdje ce ekipa s druge strane, pa klasicne sacekuse i tak to, (CSAR FTW {#})... nekako sam na rubu da to ubodem, ali nikako da se i odlucim na kupnju.

Brutal Truth \m/

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav svim igračima. Uzeo sam jučer igru tako da sam potpuno nov u RO serijalu jer nisam igrao 1. Igra mi se čini ok, ali:

Zašto mi je ping na svim serverima velik? U server browseru mi najmanji bude 75, ali taj server je obično prazan. Sljedeći koji je donekle pun je s pingom 90, ajde spojim se na njega kad ping u igri još gori - oko 110-120.

Jednostavno ne mogu naći neki server s igračima gdje mi je ping u granicama normale. Jel radim nešto pogrešno ili?

Moj Steam account pa me slobodno dodajte:

http://steamcommunity.com/id/kvarisa/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:45 (mjaut).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nesto nije u redu sa statsima, bio sam dosao do 15 lvl-a, i sad odjednom boom na 94 {#}

imam 7400 killova {#} s aimbotom nebi toliko napravio

valjda ce se vratit na staro

btw. ako se nekom crasha na 32 bitnom win-u i grafom od 1 Gb nek proba smanjit texture i iskljucit AA, mozda pomogne (i novi cod-ovi boluju od tog neceg valjda memorija zeza)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 18:22 (Toni2000).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naručio igru

See you in battlefield, Soldier! {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Kako radi mikrofon komunikacija? Jel me čuje cijeli tim ili samo squad? i gdje se podešava tipka?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Kako radi mikrofon komunikacija? Jel me čuje cijeli tim ili samo squad? i gdje se podešava tipka?

Mislim da imaš na izbor par kanala. Da te čuju svi, samo tvoj tim, samo tvoj squad i sl. Provjeri kontrole.

16 godina

bok svima ...nemam vremena za igranje pa ak je netko zainteresiran prodajem tu igru ( steam acc... gore je red orchestra 2 heroes of stalingrad i Orange box ) ako je netko zainteresiran nek se javi na teran654@net.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Teran kaže...

bok svima ...nemam vremena za igranje pa ak je netko zainteresiran prodajem tu igru ( steam acc... gore je red orchestra 2 heroes of stalingrad i Orange box ) ako je netko zainteresiran nek se javi na teran654@net.hr

Koliko ?

16 godina
anabolicaa kaže...
Teran kaže...

Koliko ?

250 kuna

17 godina

Moram priznati da me ugodno iznenadila recenzija u BUG-u

Igra je dobila genijalnih 90%

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Također, očekivao sam oko 80.

EDIT

BTW. post s RO2 Steam grupe:

Large Update Coming This Week
posted by [TW]Yoshiro @ 10:23PM on October 03, 2011

Hey guys,

It has been a few days since I last had a chance to talk with you. While I was out of town at a wedding, the team has been hard at work bringing you another update for RO 2. This will be a large update (several gigs in size) due to the art/level changes that have gone into it dealing with performance and graphical improvements (which will cause some areas on the maps as well as weapons/characters in some situations to look significantly better when not in the primary light source).

We've also been actively running the stand alone beta build of the game to identify and fix stats and achievement issues. If all goes well we believe we will have this wrapped up soon.

So in summary here is what you can expect:
1) Graphical Improvements in some lighting conditions
2) Improved performance in nearly every map
3) Stats/achievements systems fixed
4) Fix of the sound loss on map change (again... this time with feeling)
5) Several minor performance enhancements in code

At the same time we will likely roll out our next update of the SDK for those who have it, fixing a few more issues (the highlight being Play In Editor).

The timing of when this update rolls out largely depends on how our testing of the stats system goes in the beta build. When we push out the next update for it, we would appreciate your help hammering at it. See you on the front!

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 23:12 (ZC_Someone).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ak ništa drugo bili su pošteni i najavili su:

...the team has been hard at work bringing you another update for RO 2. This will be a large update (several gigs in size) due to the art/level changes...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 19:15 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma samo nek rade dečki, iako bi po meni bolje bilo da izdaju manje patcheve po 40-50mb svaki dan-dve nego odjednom 3.5GB, ali nema veze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice