Red alert 3 smanjivanje piratstva ili neki hir?

poruka: 12
|
čitano: 2.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kao što rekoh

"EA smislio novi način odgonetanja zadnjeg znaka za potpuni CD ključ RTS igre Red Alert 3.
Već je poznato kako je najnovija instalacija C&C serijala Red Alert 3 u trgovine stigla sa greškom.
Radi se o tome da je CD ključ koji se nalazi na uputstvu greškom otisnut bez zadnjeg znaka.
Dakle umjesto potpunog ključa sa 20 znakova, igra je došla sa 19 znakova gdje zadnji znak fali.
Osim zvanja telefona za podršku što je barem za naš teritorij besmisleno, EA je pametno smislio riješenje za nervozne igrače, a ono glasi:
˝Jednostavno unestite postojeći kod tj. svih 19 znakova, a da bi upotpunili CD ključ isprobavajte prvo slova od A-Z pa nakon toga brojeve od 0-9.
Nakon izvjesnog vremena ćete naići na odgovarajući znak i moći igrati igru.˝
Eto, zar najjednostavnije riješenje nije uvijek najbolje?
Mi vam za kraj želimo puno sreće i što kraće vrijem"

Za mene je ovo glup način... što to oni pokušavaju ućinit? Pa to neće sprijećiti od piratstva.

Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kao što rekoh
hahaa odlicno....svaka im cast :) veoma "pametno" :) mogli su dati samo 1 znak i reci isto...kucaj te redom :)
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan

Svasta, kupis igru bez zadnjeg slova ili brojke od cd keya. Ajd dobro je ako je broj u pitanju, ako krenes sa slovima a ono bude zadnje slovo u abecedi, ne mozes a da ne poludis. :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bravo EA-ovci...svaka vam dala...Bogataš

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš sam se sjetio kako su Bugovci dali plus OpenOfficeu 3

...iznenađujuće, jedna od osobina koje se korisnicima najviše sviđaju jest nepostojanje unosa serijskih brojeva (kod instalacije)

lol

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

serials ws misli sa 20 znakova-i misli točno!

Zamislite to, još ima varanja jel

Igra inače rula, tek tolko da se zna

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kao što rekoh
unknown kaže...

˝Jednostavno unestite postojeći kod tj. svih 19 znakova, a da bi upotpunili CD ključ isprobavajte prvo slova od A-Z pa nakon toga brojeve od 0-9.
Nakon izvjesnog vremena ćete naići na odgovarajući znak i moći igrati igru.˝

Rofl, sad vec trebamo i pogadati cd-key ....
http://izrada-igara.bloger.hr/ -> Blog o izradi igara :)
17 godina
neaktivan

Imaš već popis key-eva, pa čak i key generator među torrentima na PBu Smijeh

Kakva pogađanja, sve se zna! Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Red alert 3 smanjivanje piratstva ili neki hir

Naravno da se sve zna, ali kazem sami sebi stete jel ce jos vise ljudi doznati da se im vise isplati skidati igre sa torrenta nego kupovati polufunkcionalne orginale

17 godina
neaktivan

To se zove tiskarska greška, a nikakve veze nema s glupim idejama o antipiratskoj zaštiti. Također, desilo se samo jednom dijelu jedne serije. Većina ključeva je otisnuta kako treba, pa tako i moj.

Pogađanje se odnosi na tu posljednju znamenku jer samo ona nedostaje, a radi se o 37 kombinacija i šansa je preko 50% da ćete znamenku pogoditi u nekoliko pokušaja.

Inače, igra ne traži medij za pokretanje i radi bez greške. Napokon rekao bih nakon svih muka s Tiberium Warsom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

To se zove tiskarska greška, a nikakve veze nema s glupim idejama o antipiratskoj zaštiti. Također, desilo se samo jednom dijelu jedne serije. Većina ključeva je otisnuta kako treba, pa tako i moj.

što se tiče tiskarske greške slažem se. mislim niti oni nisu tako glupi da ne stave znamenku na cd keyu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pogađanje se odnosi na tu posljednju znamenku jer samo ona nedostaje, a radi se o 37 kombinacija i šansa je preko 50% da ćete znamenku pogoditi u nekoliko pokušaja.

Inače, igra ne traži medij za pokretanje i radi bez greške. Napokon rekao bih nakon svih muka s Tiberium Warsom.

Nisam komentirao gresku sa tiskanjem cd-keya, niti o antipiratsku zastiti za RA3,  nego konkretno EA i njihovu poruku da pogadamo zadnju znamenku.

Svugdje gdje ce se razgovarati o tome, spomenuti ce se i key generatori i sl. stvari pa ce oni koji kupuju orginale udu u svijet key generatora i crackova uvidjet ce da je bolje npr. skinuti spore sa neta nego kupiti orginal koji promjenom racunala mozes baciti u smece ili moliti na koljenima EA za oprost sto si se usudio mijenjati komponete u kompu ili ne daj Boze cak cijeli komp,  ili pak cekati da igra padne u zaborav da tvoj "orginal" ponovo bude orginal ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 21:59 (Koki007).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice