Kojoj propasti?
Pa nikad nije bila aktivnija nego sad.
Cheatera ima kao i u svakoj MP igri, samo su kratkog vijeka, što je odlično.
Barem jednom mjesečno dobim "free elo", nakon što je cheater iz protivničkog tima popio ban, što znači da im sustav šljaka.
Novi operateri su kako kad, nekad pogodak, nekad promašaj.
Oružja su balansirana do jaja, popeglali su sve kaj se popeglati da.
Nikad nije bila aktivnija nego sad? Odkud taj podatak? Pogledaj malo chartove, prije 2 godine, godinu i pol 2x skoro 3x vise igraca je igralo.
Oruzja balansirana do jaja? Vecina da al sta je s LMG-ovima, desni klik i lijevi klik pola minute bez prestanka bez imalo trzanja, mislim da to nije balansirano. Razumijem ja da bude meta al pajdo oni nisu takli ni jedan LMG, dok su r4c i ostale nefali, nisam protiv većeg recoila dapače ali jebiga ovo je stvarno glupo.
Čiteri dobivaju ban istaina, i naravno da će ih bit to je neizbježno malo su to popravili istina.
Usrali su s melusi, aruni i ostalima di moras potrosit cijeli utility u obliku flesica smoka bombica, da uopce mozes uci u site i onda kad treba zadnji push napravit imas goli penis u ruci, tada sam zapravo i prestao igrati, no to su sada malo popravili iako i dalje def ima dosta utilitija.
Igram igricu od pocetka i niko sretniji da ova igrica opet ozivi i da malo poprave tekuce probleme, ali poznavajuci ubisoft to je ista prica, korak unaprijed, 3 unazad.