Problem s upravljanjem letjelicama u BF2

poruka: 5
|
čitano: 948
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Instalirao novu tipkovnicu i otad mi je upravljanje letjelicama koma (WASD + strelice). Problem je u tome što ne mogu istovremeno držati npr. steer left(A) i roll left(lijeva strelica), nego ili jedno ili drugo. Da li je netko imao sličan problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s upravljanjem letjelicama u BF2

Neke tipkovnice registriraju veci broj istovremeno pritisnutih tipki od ostalih, a taj broj (iz mog iskustva) ovisi i o tome o kojim je tipkama rijec. Mislim da ces morati mijenjati tipkovnicu ponovno.

No sa helicem je jako lagano upravljati misem (ja zapravo i preferiram letenje misem), dok ces sa avionima najbolje proci sa joystickom (probao sam i mis i tipkovnicu i oboje zajedno, to jednostavno nije to).

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
neaktivan

kupi neku razer tipkovnicu s anti-ghostingom {#} nikad vise problemi s tim... ja sam sa svojom razer arctosom prezadovoljan :D

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina

kupi najjeftiniju tipkovnicu sa ps/2 utorom i problem je rijesen. cak kad razmislim NAJJEFTINIJE ces proc usb na ps/2 adapterom!

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Hvala svima, smiješno je da sa skupljom tipkovnicom imam ovakve glupe probleme...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice