Nije me dugo bilo na temi, pa da eto nešto i kažem što se tiće novijih dojmova.Dakle, definitivno, DEFINITIVNO, i decidirano.Pucanje je teško smeće, al ajde, to je samo pivotalni element igre koji cijeloj igri ne određuje krajnji dojam. (sarkazam)
Igra je festival fliperskog dodavanja i kartoniranja svakog trećeg faula, i promašivanja tj. čudesnih obrani, prošle godine nisi mogao ni sanjati gol sa dvadeset metara, a sada ulaze bez neke veće frke, dok napadi 1v1 sa golmanom unutar 16 metara uglavnom ne, stiskao ti R2, LB ili što hoćeš.Osim na treningu gdje sve ulazi kako hoćeš, kako hoćeš.
No mislim da sam shvatio kako su u Konamiju isprogramirali šut.Najvjerovatnije ima dio koda koji simulira famozno kolo sreće, znate, onaj kotač sa drvenim prečkicama između kojih piše što si dobio kada kotač stane na graničniku koji ga lagano usporava.To je negdje to u PESu 2014-2015.Kada stisneš šut, kao da si zavrtio kolo, kada se napuni slajder šuta, pa pustiš gumb šuta, to je kao da je kolo stalo, pa šta si upiknuo na kolu, upiknuo si.Nema veze što si na crti peterca, držiš gljivu ravno prema naprijed, napunio slajder za šut 1/3, lopta i dalje odlazi metar i pol od stative, i to sa desne vanjske strane gola, ha može se takav promašaj dogoditi svakome.NOT.
I dalje tvrdim da ove godine PES po gameplayu kopira FIFU, da su barem onda i prekopirali mehaniku zabijanja ne bi mi bilo krivo, ali ovako.Crap.Sjeb@li su jedan od presudnih elemenata igre.OPET.
PS
Napomena: Ukoliko imate problema s pisanjem poruka u Firefoxu, a koristite dodatak Ad Block Plus, isključite ga jer nije kompatibilan s editorom.
Tko kaže ? meni radi uredno.