Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nije me dugo bilo na temi, pa da eto nešto i kažem što se tiće novijih dojmova.Dakle, definitivno, DEFINITIVNO, i decidirano.Pucanje je teško smeće, al ajde, to je samo pivotalni element igre koji cijeloj igri ne određuje krajnji dojam. (sarkazam)

Igra je festival fliperskog dodavanja i kartoniranja svakog trećeg faula, i promašivanja tj. čudesnih obrani, prošle godine nisi mogao ni sanjati gol sa dvadeset metara, a sada ulaze bez neke veće frke, dok napadi 1v1 sa golmanom unutar 16 metara uglavnom ne, stiskao ti R2, LB  ili što hoćeš.Osim na treningu gdje sve ulazi kako hoćeš, kako hoćeš.

No mislim da sam shvatio kako su u Konamiju isprogramirali šut.Najvjerovatnije ima dio koda koji simulira famozno kolo sreće, znate, onaj kotač sa drvenim prečkicama između kojih piše što si dobio kada kotač stane na graničniku koji ga lagano usporava.To je negdje to u PESu 2014-2015.Kada stisneš šut, kao da si zavrtio kolo, kada se napuni slajder šuta, pa pustiš gumb šuta, to je kao da je kolo stalo, pa šta si upiknuo na kolu, upiknuo si.Nema veze što si na crti peterca, držiš gljivu ravno prema naprijed, napunio slajder za šut 1/3, lopta i dalje odlazi metar i pol od stative, i to sa desne vanjske strane gola, ha može se takav promašaj dogoditi svakome.NOT.

I dalje tvrdim da ove godine PES po gameplayu kopira FIFU, da su barem onda i prekopirali mehaniku zabijanja ne bi mi bilo krivo, ali ovako.Crap.Sjeb@li su jedan od presudnih elemenata igre.OPET. 

PS

Napomena: Ukoliko imate problema s pisanjem poruka u Firefoxu, a koristite dodatak Ad Block Plus, isključite ga jer nije kompatibilan s editorom.

Tko kaže ? meni radi uredno.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
4 8 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Baotica kaže...

Nije me dugo bilo na temi, pa da eto nešto i kažem što se tiće novijih dojmova.Dakle, definitivno, DEFINITIVNO, i decidirano.Pucanje je teško smeće, al ajde, to je samo pivotalni element igre koji cijeloj igri ne određuje krajnji dojam. (sarkazam)

Igra je festival fliperskog dodavanja i kartoniranja svakog trećeg faula, i promašivanja tj. čudesnih obrani, prošle godine nisi mogao ni sanjati gol sa dvadeset metara, a sada ulaze bez neke veće frke, dok napadi 1v1 sa golmanom unutar 16 metara uglavnom ne, stiskao ti R2, LB  ili što hoćeš.Osim na treningu gdje sve ulazi kako hoćeš, kako hoćeš.

No mislim da sam shvatio kako su u Konamiju isprogramirali šut.Najvjerovatnije ima dio koda koji simulira famozno kolo sreće, znate, onaj kotač sa drvenim prečkicama između kojih piše što si dobio kada kotač stane na graničniku koji ga lagano usporava.To je negdje to u PESu 2014-2015.Kada stisneš šut, kao da si zavrtio kolo, kada se napuni slajder šuta, pa pustiš gumb šuta, to je kao da je kolo stalo, pa šta si upiknuo na kolu, upiknuo si.Nema veze što si na crti peterca, držiš gljivu ravno prema naprijed, napunio slajder za šut 1/3, lopta i dalje odlazi metar i pol od stative, i to sa desne vanjske strane gola, ha može se takav promašaj dogoditi svakome.NOT.

I dalje tvrdim da ove godine PES po gameplayu kopira FIFU, da su barem onda i prekopirali mehaniku zabijanja ne bi mi bilo krivo, ali ovako.Crap.Sjeb@li su jedan od presudnih elemenata igre.OPET. 

PS

Napomena: Ukoliko imate problema s pisanjem poruka u Firefoxu, a koristite dodatak Ad Block Plus, isključite ga jer nije kompatibilan s editorom.

Tko kaže ? meni radi uredno.

Definitivno se ne slažem sa tobom i sa ostalima koji ovako misle o igri.

Samo zamisli da na pravoj utakmici, ne na igrici, svaki puta kada igrač dodaje igraču ovaj primi vrhunsku loptu i da svaki put kada pucaju daju gol. Rezultati bi bili ko na rukometu. Slažem se samo sa kartoniranjem jer tu su grdo zeznuli.

Igra je do sada najrealnija od svih nogometnih "simulacija" od kada znam za FIFU ili PES.

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
13 godina
Di je ovo od realnosti i simulacije... Forst touch ne postoji svaka lopta se mora stopat. Igro sa Messiem ili Lovrenom okretnost im je ista, promjene smjerova nakaradne a udarci na gol kako kaze kolega su jednostavno... Meh...

Ako je ovo najbolji gameplay ikad... Onda ja neznam gdje ste vi bili sve ovo vrijeme.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...
Di je ovo od realnosti i simulacije... Forst touch ne postoji svaka lopta se mora stopat. Igro sa Messiem ili Lovrenom okretnost im je ista, promjene smjerova nakaradne a udarci na gol kako kaze kolega su jednostavno... Meh...

Ako je ovo najbolji gameplay ikad... Onda ja neznam gdje ste vi bili sve ovo vrijeme.

A neznam koje si ti nogometne igre igrao do sada ali ta dva igrača na PES 2015 nisu ista, pa čak ni približno slična. 

Okretnost igrača u full šprintu su svima ista, ustvari nikad nisam vidio da igrač u full šprintu može bilo kaj napraviti, zato se okani R1 i koristi koji puta i ostale tipke.

13 godina
Nemoj mi drzat predavanje oko r1 i takvih noob fora. Igraci su isti... Potpuno...uopce nemas razliku da je lovren stoper od 195 a messi igrac niskog tezista... To je ocito ta revolucija koju smo cekali...
13 godina
neaktivan

PES 13 ftw ;)

I naravno FIFA 14

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
Nemoj mi drzat predavanje oko r1 i takvih noob fora. Igraci su isti... Potpuno...uopce nemas razliku da je lovren stoper od 195 a messi igrac niskog tezista... To je ocito ta revolucija koju smo cekali...

Ma naravno

17 godina
General_Woo kaže...

Igra je do sada najrealnija od svih nogometnih "simulacija" od kada znam za FIFU ili PES.

Ne znam je li se samo dobro zahebavaš ili stvarno misliš ozbiljno? Čudi me da i ove godine mali broj ljudi prepoznaje tu genijalnost i sam vrh nogometne simulacije.. ali ajde, lijepo je znati da nekim ljudima malo treba za sreću..

13 godina

Da je realna simulacija puno vise ljudi bi kupilo i uzivalo u MPu... a nebi taj genijalni Gameplay trosilo na SP gluposti... 

Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni bogami tesko udje golovi sa 20m i vise

kad igram sa frendom 1vs1 na pc

probao sam demo pesa 15 od ps4

graficki je bolji,travnjak se bas skuzi razlika sa ps3 na ps4 i pc

i gameplay je osjetno bolji,fluidniji,publika je bolja ili

bolje napravljena isto na ps4

mi smo na pc dobili v.ps3 mix

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 9:43 (igor1311).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Čudi me da i ove godine mali broj ljudi prepoznaje tu genijalnost i sam vrh nogometne simulacije.. ali ajde, lijepo je znati da nekim ljudima malo treba za sreću..

Ovaj nogmet nije za svakoga i nadam se da će tako i ostati. Za sve ostale tu je FIFA i brdo sif, if, nif itd. kartica. Da, nekima malo treba za sreću, a ekipu sa kojom uživam u dobro organiziranoj ligi, nebi mjenja ni za jedan mod u FIFI, tako da...živio ti meni moj frendu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 16:36 (billyevo).
15 godina
billyevo kaže...
movie kaže...

Čudi me da i ove godine mali broj ljudi prepoznaje tu genijalnost i sam vrh nogometne simulacije.. ali ajde, lijepo je znati da nekim ljudima malo treba za sreću..

Ovaj nogmet nije za svakoga i nadam se da će tako i ostati. Za sve ostale tu je FIFA i brdo sif, if, nif itd. kartica. Da, nekima malo treba za sreću, a ekipu sa kojom uživam u dobro organiziranoj ligi, nebi mjenja ni za jedan mod u FIFI, tako da...živio ti meni moj frendu. {#}

{#}

13 godina
billyevo kaže...
movie kaže...

Je, za svakoga je... te pro spike ne drze vodu... svatko ga moze igrat. Za 500k odabranih je PES ali za ostalih 10milja je FIFA... jer ljudi ne znaju sta je kvaliteta. KOliko vidim sad i u PESu imas kartice pa ti niti to ne drzi vodu.

15 godina
SimeKZ kaže...
billyevo kaže...
movie kaže...

Je, za svakoga je... te pro spike ne drze vodu... svatko ga moze igrat. Za 500k odabranih je PES ali za ostalih 10milja je FIFA... jer ljudi ne znaju sta je kvaliteta. KOliko vidim sad i u PESu imas kartice pa ti niti to ne drzi vodu.

Al ja te fakat ne kužim!?!  Igraš, naviknut si i voliš FIFU, OK, nitko ti niš ne veli za to. Ali FIFA i PES nisu niti slične igre i ako te nejde PES uzmi FIFU, nemoraš pljuvat po igrici i ljudima koji igraju tu igricu. Vrijeđaš me samom pojavom na ovoj temi a postovi su ti na razini klinca od 13 godina. 

Kad vidiš da se 99% forumaša ne slaže sa tobom sada ti i "kartice" smetaju. 

Vidim aktivan si u FIFA temi a i tu ti ne paše dosta toga, THE Crew ti ne valja... dalje nisam niti gledao... Mislim da bi ti trebao dobit na lotu i tražit EA Sports i KONAMI da slože jednu igricu za tebe i, molim te, reci im da naprave sve klubove da izgledaju, funkcioniraju ko BARCELONA.

CHEARS! {#} {#} {#} 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
billyevo kaže...
movie kaže...

Ma ljudi pricajte vi sto god hocete,ali meni fali fifa jednostavno..Ovaj Pes previse kida zivce i dosadi ponekad..S fifom imas te lude packove,fut koji je predobar mod,bolji career mode..Ma vecina je bolja,ali nazalost neama dobar komp za fifu tako da sam suzdrzan uz pes..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
billyevo kaže...

Mislim da se konami ne bi s tobom složio. Oni bi htjeli nogomet za svakoga jer je to jedina formula uspjeha i opstanka na tržištu. Nogomet za vas desetoricu nema budućnoati ma kako ti uživao u njemu.

14 godina
neaktivan

izasao update v.1.02 za pes

pa ako neko nezna slucajno

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
General woo.. Pricas gluposti... The crew mi je odlican. Treba znat citat. PES kupim... Ocekujem kvalitetan mp i solidan gameplay a dobijem disconnect i igrace ko tankere. Igram fifu i pes, znam razlike pa ih mogu i komentirat.. A ovdje 3 osobe brane pes... Nema tih10 ovdje.. 5 nas je samo kupilo igru.
17 godina
SimeKZ kaže...
 5 nas je samo kupilo igru.

Pa kad igra nije za svakoga.

15 godina

Prodajni rezultati vam i nisu neki argument. Mislim da se FIFA prodavala u više primjeraka čak i u vremenu PES-a 6, kad je PES bio apsolutni kralj nogometnih igara, a FIFA je u to vrijeme bila smeće. EA troši puno više na marketing i slične stvari, broj prodanih primjeraka ne treba shvaćati zdravo za gotovo kad uspoređujete kvalitetu igara pa davati broj prodanih primjeraka u toj raspravi.

Call of Duty su reciklirali svake godine, gotovo ista igra bez neke posebne kvalitete, a po prodajnim rezultatima bi rekao da je igra stoljeća. FIFA će uvijek biti prodavanija od PES-a, što ne znači nužno da je i baš toliko bolja koliko prodajni rezultati sugeriraju. Jednostvano FIFA postaje reciklaža koja živi od FUT-a, ali kvaliteta gameplaya kao da pada iz godine u godinu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

U tijeku su prijave za novu ligu. Igra se na PS4 sa full manual postavkama. Svi zainteresirani neka mi se jave privatnom porukom.

PSN ID: Soja2706
17 godina
antimadridista kaže...

Prodajni rezultati vam i nisu neki argument. Mislim da se FIFA prodavala u više primjeraka čak i u vremenu PES-a 6, kad je PES bio apsolutni kralj nogometnih igara, a FIFA je u to vrijeme bila smeće. EA troši puno više na marketing i slične stvari, broj prodanih primjeraka ne treba shvaćati zdravo za gotovo kad uspoređujete kvalitetu igara pa davati broj prodanih primjeraka u toj raspravi.

Pa nije baš tako. U doba najveće slave pes se prodavao u gotovo 7 milja komada a fifa u danima najveće tuge pala je na gotovo 2 milje. Jedno vrijeme su bili tu negdje po prodaji a onda se sve počelo okretati s izlaskom fife 10 da bi kulminacija nastala izlaskom fife12 i taj trend se održava i danas. Recimo prošle godine je taj omjer bio gotovo 15/1 u korist fife i ne možeš reći da je jedini razlog marketing. On može imati utjecaj kad na tržištu imamo dva podjednaka proizvoda pa jedna strana malo više uloži u marketing i to joj se vrati. No omjer 15/1 je poražavajući i marketing nema previše utjecaja na njega. Ove godine omjer je 11/1. Fifa se vrti oko 11 milja a pes ganja prelazak čarobne granice od milju. U zadnjih par godina pes bilježi konstantan pad prodaje i valjda se netko zapitao, zašto k vragu?

Što se kvalitete gameplaya tiče, nikad svi nećemo biti zadovoljni. Nemoguće je to postići. Meni je ovogodišnja fifa totalno promašena što se balansa igre tiče a prisutni su neki nazovimo ih bugovi koji su opet nekim drugim igračima prednost. Nakon niza godina posrtanja i traženja pes opet ima temelj, ali samo temelj koji pametno treba nadograđivati sljedećih godina. Napredak je vidan ali ne opet toliki da bi rekao da je to to.

Ove godine nisam oduševljen niti jednim nogometom ali kako si rekao, fut je to što me drži da tu i tamo odigram koju tekmu ma kako frustrirajuć bio.

Prodajni rezultati moraju biti neki argument jer bez prodaje nema ni budžeta a bez budžeta nema niti kvalitetne igre. Koja budala će ulagati novac u nešto što ne stvara novac? Mislim da ove godine konamiu pod hitno trebaju prodajni rezultati. Uložili su određena sredstva i napor te bi im povratna informacija u vidu prodaje sasvim sigurno dobro došla da vide da su na dobrom putu. Ovako, prošli pes smeće i ovaj kao dobar a rezultati prodaje isti.

To je katastrofa za serijal i njegovu budućnost. Tim više jer fifa i dalje gazi. Mislim da će sljedeća godina i jednima i drugima biti presudna. Ea sport će vidjeti je li može zadržati ovakvu prodaju bez obzira što većina nije zadovoljna ovogodišnjom igrom te i dalje ljudima prodavati muda pod bubrege a konami će vidjeti jesu li igrači prepoznali i honorirali njihove napore. Kvaliteta prije ili kasnije ispliva na površinu baš kao što i neko vrijeme možeš varati neke ljude ali svo vrijeme ne možeš varati sve ljude i to bi u ea sportsu trebali imati na umu.

10 godina
neaktivan
zna li koima li kakav patch da je kompaktibilan sa data pack 2.0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam da li mi se cini ili mi je do kompa ali posle ovog update-a 1.2 nekako kao da su igraci malo responzivniji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
billyevo kaže...
movie kaže...

upravo tako...ova PES6 liga sto nas 24 igra,nebi mjenjao za nikakav drugi online ili offline nogomet...

16 godina
Video br. 1:
Video 2:
PSN ID: Soja2706
13 godina

Igrac umjesto da uzme loptu on preskoci preko nje, ili se prosece ispred nje :D komedija.

Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
soja kaže...
Video br. 1:
Video 2:

Nakon ovih filmića tko dobije želju igrati ovu igru? Zašto kod oba gola protivnički igrači stoje sami na 16m te neometano primaju i zabijaju. Gdje su stoperi?

Zašto igrač rola loptu, valja sam sebe a protivnik ga samo promatra bez želje da oduzme loptu? Može pojašnjenje ...

13 godina
neaktivan

Ovaj drugi filmić, pa koliko sam takvih golova zabio, još ak imate Ibru pa se možete u 16-ercu gurat, nezaustavljivi ste.. :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Vrlo jednostvano. Protivnik igra lošu obranu. Još ak je AI postavljen na professional ili niže dobije se ovo.Izgleda loše al još je uvijek bolje od onog Ibre kaj sam imao priliku podgledati u FIFA temi. Vjerjem da je i ondje ovakav spelt okolnosti jer izgleda očajno. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice