- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poanta noob friendly posta, je što točno?
Sve je moguće što se tog videa tiče, ali ostaje činjenica da je objavljen na twitteru same igre s ciljem da se pokaže napredak. Sigurno nisu to postavili da ih se ismijava, ali očito su nesposobni prepoznati čak i tako nešto.
Ma nije ništa to oficijelno. Pratim i KONAMI i PES na fejsu, i jedino što je oficijelno je da će biti na gamescomu i da će tu prikazati igru. Ovaj Bhatti ti je više ko neki PES leaker
Jer ovo sigurno nije snimljeno na Gamescomu, jer isti nije još ni počeo. Vjerovatno je snimio gdje testiraju i isprobavaju različite stvari... Ipak da je to neki nerješiv problem bio bi na svakom videu.
Poanta noob friendly posta, je što točno?
Da su FIFA i PES za njubare, tko hoće simulaciju i realnost neka ide na igralište
Bilo je rasprave oko proklizavanja, a ja se pitam zašto Ozil nije na ovom clipu proklizao? Evo dokaza da može doći do proklizavanja (slučaj Neymar), a i ne mora (slučaj Ozil).
zato jer ovo nije animacija udarca, nego stopanja i fintiranja. Sasvim druga animacija, koja je ocito bolje odradena. Mada se opet vidi nagli prekid animacije kad ustopa loptu i krece prema naprijed. To je ono sta pricam, nema fluidnosti, sve je nesto start/stop pokreti.
Sve je moguće što se tog videa tiče, ali ostaje činjenica da je objavljen na twitteru same igre s ciljem da se pokaže napredak. Sigurno nisu to postavili da ih se ismijava, ali očito su nesposobni prepoznati čak i tako nešto.
Ma nije ništa to oficijelno. Pratim i KONAMI i PES na fejsu, i jedino što je oficijelno je da će biti na gamescomu i da će tu prikazati igru. Ovaj Bhatti ti je više ko neki PES leaker
Jer ovo sigurno nije snimljeno na Gamescomu, jer isti nije još ni počeo. Vjerovatno je snimio gdje testiraju i isprobavaju različite stvari... Ipak da je to neki nerješiv problem bio bi na svakom videu.
European PES Community Manager Adam Bhatti - Ma on je nitko i nista.
Kakve veze jel snimljeno na Gamescomu ili nije. Igra izlazi za mjesec dana i tu se nema sta mjenjat. Isprobavaju oni kako se dolazi do bankrota i ugasiti jednu od najjacih igara ikad.
Net code plus dobar matchmaking sistem je jos sto treba pesu
Plus novi online modovi i ljudi koji ce zapravo kupit to.
Konami claim big features of #PES2015 will be: 'responsiveness', 'intricate play', new goalkeeper and shooting systems, as well as PES ID.
Vidli smo da nista od ovog nema osim PES ID.
Evo i malo o licencama, znači još dosta dugo ih Konami neće vidjeti.
http://www.peseditblog.com/2014/08/bundesliga-premier-league-ea-exclusive.html
Nema veze, ima ekipe koja to radi za njih... i to free of charge. Plikosa, Olembe i kyboar su dalje u akciji.
Saznat cemo uskoro kako stvari stoje
Gdje si to vidio ako ljudi još nisu ni izbacili gameplay video? Ja tek očekujem ovih dana na Gamesconu gameplay prikaz.
Gdje si to vidio ako ljudi još nisu ni izbacili gameplay video? Ja tek očekujem ovih dana na Gamesconu gameplay prikaz.
Kratki videi sa twittera su dovoljno informacija. POnasanje igraca je ostalo po starom kao i pokreti. Sve se vidi, samo treba bit objektivan.
Došao je i taj dan. Možemo očekivati puno gameplaya u narednih par dana, nove informacije i možda trailer.
Kratki videi sa twittera su dovoljno informacija. POnasanje igraca je ostalo po starom kao i pokreti. Sve se vidi, samo treba bit objektivan.
Meni to nije uopće dovoljno informacija. Naravno da kada gledaš s kamere koja je postavljena previše blizu igraču da će animacije biti nerealistične ali kada gledaš sa wide kamerom (s kojom svi igraju) to sve izgleda super. Nije to samo slučaj kod PES-a, i kod Fife je isto.
#PES2015 will be released on November 13 for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 and PC. Demo out on September 17. Mario Götze will be cover star

Moram priznati da sam u šoku, ali nema veze, samo da dobijemo zaokružen proizvod.
Kasno ove godine,tek 13.11
Ovo izgleda kao korak u pravom smjeru ako će se tih dodatnih mjesec dva razvoja osjetiti u igri. Nakon dema ću odlučiti isplati li se čekati. Ali ako opet igra bude na pola dovršena, onda stvarno...
Prvi gameplay. Stavite u HD, slika je odlična :)
http://www.gamersyde.com/hqstream_pes_2015_gc_showfloor_gameplay_1-32739_en.html
Koliko vidim, ostao je bug iz 2014. U par situacija kad tapne više puta r1 nemožeš ga zaustaviti makar igrač te blokira ili ide na tebe, to je bio dosta veliki problem u 2014, barem meni.
1:43-1:47 se nalazi ta situacija.
Bolje u odnosu na 14, ali ovo je bas sitno sitno i nedovoljno. Neka dodavanja mi djeluju potpuno nerealno, kad igrac pruzi loptu naprijed, a lopta ide skoro pod 90 stepeni, cini se da opet ne postoji kvalitetan volej sut, i da je pretesko osutati ga iz prve. AI saigraca je ocajan, ali je cini se bar AI golmana bolji.
ljudi te sitnice ce rjesit kroz updejtove
nadam se :(
kolko cujembice tj ili dvotjedni updejtovi
i opet ne vidim da mozes gol sa 20 do 35m dati
i one tockice na freei corner kicks su u banani
trebali su ostavit to ko u pes 13 ili fifi 14
Sve u svemu cini mi mi se da je puno bolje od pes-a 2014..
Jedva cekam demo verziju pa da vidim sta ce biti.....