Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 780.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

Ovako SKINUTI Pesedit patc 2.0 + fix 2.0.1 i onaj dole drugi fix zadji FIX for faceserver :)

Pobrisati sve sto imas ponovo instaliraj PES i nemoj krekati samo instaliraj prvo patc 2.0 zatim fix 2.0.1 i Ovaj FIX for faceserver kopiraj onda tamo i zamjeni dje ti pise u PES 2013/kitserver13' folder i uzivaj :)

http://pes2008editing.blogspot.com/2012/10/peseditcom-2013-patch-20-coming-soon.html?sel13

14 godina
neaktivan

Koji vrag je ovo: "error applying transforms. verify that the specified transform paths are valid" Izbacuje mi ovo kad idem instalirat pes 2013. Imao sam blackbox izdanje, pa ga izbrisao, sasd stavljam proper reloaded.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa jel moze bit taj pes retardiraniji?  pa svake godine jedno te isto sa debilnim sudjenjem u korist protivnika? jesul oni u konamiju glupi samo ili kaj? neznam brisem ga sa diska jebe.og jel je nogomet ziva sprdacina

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 20:14 (=xfact=).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sve više mračim na MLO

igram competition i uspio sam odigrati 2 utakmice jer su mi 4 tekem otkazane radi protivnika koji lagga igru i onda se DC.... -____-"

0 0 hvala 0
15 godina

pa jesam li ja jedini baksuz kojem pes lagga dok igram online i offline...pa to se neda više igrat i zašto mi FPS pada ispod 20 a imam radeonku 5770 i i5 procesor??? pomoć ikakva dobro došla

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako je Ibra prejak u PESu, danas sam frendu zabio 3 gola sa 30-35m i to iz jednog koraka pukne loptu 200 na sat u gornji kut.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Itko az tekmu ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Kako je Ibra prejak u PESu, danas sam frendu zabio 3 gola sa 30-35m i to iz jednog koraka pukne loptu 200 na sat u gornji kut.

Isto ko i Ronaldo, napravis knuckle shot, jos su jaci.. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Jabulani kaže...

Isto ko i Ronaldo, napravis knuckle shot, jos su jaci.. 

hahahah,ronaldo u crvenoj formi nemoze pogodit okvir gola sa 16 metara :/

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Sprdas se ili? Kad sam igrao real barca odmah nakon instalacije pesa zabio sam 4 gola s njime u prvom poluvremenu. To ubija igru. Najdraze mi je uzet united i kombinirat danima :D

13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Logigamer kaže...

Sprdas se ili? Kad sam igrao real barca odmah nakon instalacije pesa zabio sam 4 gola s njime u prvom poluvremenu. To ubija igru. Najdraze mi je uzet united i kombinirat danima :D

MLO uzmem ronalda u crvenoj formi,lik ima 10 suteva 1 na 1 sa ruba raznenog nijedan u okvir,uvedem zadnjih 5 min van der mircha umisto njega i gle cuda van der mirch pogodi i zabije sa 16m

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
protjeran
zaki23 kaže...

pa jesam li ja jedini baksuz kojem pes lagga dok igram online i offline...pa to se neda više igrat i zašto mi FPS pada ispod 20 a imam radeonku 5770 i i5 procesor??? pomoć ikakva dobro došla

A ram memorije?
13 godina
protjeran
...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 14:38 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...
zaki23 kaže...

A ram memorije?

4 gb po 1333mhz :/

13 godina
protjeran
zaki23 kaže...
Cyber_Freak kaže...
zaki23 kaže...

A ram memorije?

4 gb po 1333mhz :/

Probaj monitor da naredis na 60 herca,i stavi u settingsu prije nego udjes u igru one kvacice obe "wait for frame skipping" i onu drugu oznaci pa probaj..
13 godina

Igram Becom a legend ili tako nesto. I primjetio sam da je u Real ošao puyol a u Barci sam vidio C. Ronalda... :D

Dok se ja izležavam u deportiva i na zimu prelazim u PSG :)

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 11:18 (Hrvojeee).
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
protjeran
Hrvojeee kaže...

Kao netko tko je do 2010. aktivno igrao PES6, a prije toga i ostale PES-eve i ISS-ove, moram reći da je ova igra izrazito loša.

Totalno nerealna, nerealni pokreti, katastrofalna fizika lopte - kao da je umjesto lopte nekakav balon na napuhavanje, pokreti igrača dok imaju loptu - jojojojojoj,, koma (pogotovo na medium kameri gdje se vide takve greške da to nije normalno).

Nevjerojatno ali meni ovo izgleda kao da je rađeno 7 godina prije PES6, a ne poslije.

UPOZORAVAM SVE FANOVE STARIH PES-eva:

"NEMOJTE OVO POKUŠAVATI IGRATI..."

meeeeehhh,isto ju igram.

15 godina
Hrvojeee kaže...

Kao netko tko je do 2010. aktivno igrao PES6, a prije toga i ostale PES-eve i ISS-ove, moram reći da je ova igra izrazito loša.

Totalno nerealna, nerealni pokreti, katastrofalna fizika lopte - kao da je umjesto lopte nekakav balon na napuhavanje, pokreti igrača dok imaju loptu - jojojojojoj,, koma (pogotovo na medium kameri gdje se vide takve greške da to nije normalno).

Nevjerojatno ali meni ovo izgleda kao da je rađeno 7 godina prije PES6, a ne poslije.

Onda igraj fifu i {#}  sa ovog topica sa takvim glupostima..

13 godina
neaktivan
DukeOs kaže...

Izvini.

Pošto je igra nedavno izašla, neki dolaze na ovaj topic da vide komentare da li igra valja, pa sam samo htio upozoriti da ne valja baš pretjerano..

Al evo, izbrisat ću komentar.

13 godina
neaktivan

molim vas pomoć.nijedan patch mi ne radi a htio bih igrati s ovim klubovima bundeslige i premier lige.očito nešto krivo radim ali ne znam šta čim nijedan patch neće da radi pa molim ako netko može da objasni.hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hrvojeee kaže...
DukeOs kaže...

Izvini.

Pošto je igra nedavno izašla, neki dolaze na ovaj topic da vide komentare da li igra valja, pa sam samo htio upozoriti da ne valja baš pretjerano..

Al evo, izbrisat ću komentar.

jel imas ti sinko v90 modem pa nemos skinut i isprobat

15 godina
Hrvojeee kaže...

Kao netko tko je do 2010. aktivno igrao PES6, a prije toga i ostale PES-eve i ISS-ove, moram reći da je ova igra izrazito loša.Totalno nerealna, nerealni pokreti, katastrofalna fizika lopte - kao da je umjesto lopte nekakav balon na napuhavanje, pokreti igrača dok imaju loptu - jojojojojoj,, koma (pogotovo na medium kameri gdje se vide takve greške da to nije normalno).

Sve što mogu reći na tvoj opis novog PES-a je:

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 15:57 (briatore).
15 godina

Meanwhile at fifa 13 :)

malo da se našalimo.

http://i.imgur.com/51652.gif

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

malo da se našalimo.

I onda neko po pesu (bilo kojem) sere.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

malo da se našalimo.

That impact engine ain't never gonna get any good. A i sudac mora malo poradit na pravilima nogometnima u fifi 13. Inače trenutačno paralelno igram obje igre, pa ću pokušat napravit što objektivniji review, al tek krajem mjeseca eventualno, ima se tu sta i naigrat..

17 godina
fila2208 kaže...

malo da se našalimo.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
fila2208 kaže...

malo da se našalimo.

Al nemre bit gore od fife da ga je**s...pa ono je cista komedija,6 igraca skace jedan po drugom

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 19:18 (barcafan12).
17 godina
barcafan12 kaže...

Al nemre bit gore od fife da ga je**s...pa ono je cista komedija,6 igraca skace jedan po drugom

Pošto igraš fifu, daj mi reci koliko puta si to doživio u igri?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Pošto igraš fifu, daj mi reci koliko puta si to doživio u igri?

Ne igram fifu i ne planiram,vec sam iskomentirao taj video sta je stavljen,a vidio sam po youtubu dosta slicnih bugova u fifi,ne kazem da se cesto dogadaju jer ne igram,a opet moj je zakljucak da je fifa uvijek bila bugovitija od pesa...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice