Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

Evo sad odigrao jednu na superstar (ss) i 30 minuta bas da se izigram i izgubio od mufc 5-4 {#}

Ovo mi je prvi PES na kojem mogu igrati 30 min. koliko hocu utakmica a da ne dosadi znaci ipak ima poboljsanja {#}

inace igram maxed out ali ovdje je manja slika da manje zauzima inace igram maxed out ali ovdje je manja slika da manje zauzima
Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 21:45 (ajdin99).
17 godina
themilition kaže...

uglavnom bolji od fife

Naravno...

http://www.bug.hr/_cache/8a87fb577184859bbd1af8409b61a3c0.jpg

17 godina
themilition kaže...

ja mislim da vise fifa igraca igra/proba pes nego mi fifu.

ako to nije dokaz....

Nemaš kaj misliti.  To je općepoznato. Volim probati pes da bi mogao argumentirano kritizirati te govoriti o manama i nedostatcima pesa dok vi ne probate i govorite neargumentirano i iz čiste zlobe..

Isto tako volim probati igrati pes da bi nakon tog iskustva još više cijenio fifu jer općepoznato je kad probaš pes nakon tog iskustva fifu cijeniš još više...

I za kraj, na temi pesa stalno potežete fifu i kad rasprava ode u neželjenom smjeru žalite se kako vam se spama grupa, no pogledajmo tko je i ovaj put na pesovom forumu pokrenio pitanje fife?

Opet zlobni pesoljubac...  s druge strane na fifinom forumu niti jedan fifoljubac nikad ne spomene pes... pametnom dosta... uživajte u igri...

16 godina
movie kaže...
themilition kaže...

ako to nije dokaz....

Nemaš kaj misliti.  To je općepoznato. Volim probati pes da bi mogao argumentirano kritizirati te govoriti o manama i nedostatcima pesa dok vi ne probate i govorite neargumentirano i iz čiste zlobe..

Isto tako volim probati igrati pes da bi nakon tog iskustva još više cijenio fifu jer općepoznato je kad probaš pes nakon tog iskustva fifu cijeniš još više...

I za kraj, na temi pesa stalno potežete fifu i kad rasprava ode u neželjenom smjeru žalite se kako vam se spama grupa, no pogledajmo tko je i ovaj put na pesovom forumu pokrenio pitanje fife?

Opet zlobni pesoljubac...  s druge strane na fifinom forumu niti jedan fifoljubac nikad ne spomene pes... pametnom dosta... uživajte u igri...

Uživamo! {#}

PES.. FM..
15 godina
neaktivan

Itko za tekmu ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
themilition kaže...

ako to nije dokaz....

čega je to dokaz? ovaj post kad pročitam zvuči mi kao da se hvališ s time što ti uopće ne probaš FIFU i kao da je netko drugi luzer zato što proba PES svake godine...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 2:29 (antimadridista).
17 godina
soja kaže...

Uživamo! {#}

Vidim da neki ne uživaju nego se i dan danas bore s fifom...

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
themilition kaže...

ako to nije dokaz....

čega je to dokaz? ovaj post kad pročitam zvuči mi kao da se hvališ s time što ti uopće ne probaš FIFU i kao da je netko drugi luzer zato što proba PES svake godine...

{#}

14 godina
neaktivan

Dosao je MESSI u MLO,i imam 30 od 45 Mil.za Ronalda :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moja skromna ekipa{#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Logigamer kaže...

moja skromna ekipa{#}

Jaooooooo...Cim vidim koliko imas speed merchanta odma znam kako igras,sve mi je jasno...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 12:27 (Cyber_Freak).
14 godina
themilition kaže...

ako to nije dokaz....

I ti koji probaju ostaju na FIFI. Sve si dokazao rofl.

15 godina
Cyber_Freak kaže...
Logigamer kaže...

moja skromna ekipa{#}

Jaooooooo...Cim vidim koliko imas speed merchanta odma znam kako igras,sve mi je jasno...

Zar nisu speed demoni? ili su ih promjenili sad?

Samo po boku i nabac, tako se to igra :facepalm:

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Logigamer kaže...

moja skromna ekipa{#}

Zar nisu speed demoni? ili su ih promjenili sad?

Samo po boku i nabac, tako se to igra :facepalm:

jbg,ako svi imaju spped merchante zasto nebi i ja?

a sto se tice boka i nabacaja apsolutno ne,nabacio sam mozda jedno 50 puta dosad otkako igram (i to sve po zemlji),nego tika taka dok se ne stvori visak messu=iu,etu,patu ili zarateu :D

15 godina
neaktivan
themilition kaže...
big_guy kaže...

Koliko je pes 12 bolji od ovog govna au....

uglavnom bolji od fife

{#}{#}

15 godina
neaktivan

Pozdrav trebam pomoć, kupio sam original pes cd key i sve i prvo su me zajebavali portovi, riješim to i onda super sve ukucam konami id cd key sve super radi, i hoce da skinem onaj novi data pack, skinem ga i kad ocu otici na online na testing network enviroment igra se sruši, znači sve zivo sam pokusao svaki put kad hocu na online sruši mi igru nemogu uopce uci molim pomoc :(

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sprajo kaže...

Pozdrav trebam pomoć, kupio sam original pes cd key i sve i prvo su me zajebavali portovi, riješim to i onda super sve ukucam konami id cd key sve super radi, i hoce da skinem onaj novi data pack, skinem ga i kad ocu otici na online na testing network enviroment igra se sruši, znači sve zivo sam pokusao svaki put kad hocu na online sruši mi igru nemogu uopce uci molim pomoc :(

Provjeri antivirus i windows firewall da ti ne blokiraju igru...!
14 godina
neaktivan

pozz ekipa...

može malo pomoć oko igranja obrane. Čini mi se da ima velikih problema u obrani... uglavnom , svaki ulazak u mojih 16 m, je pola gola. još ako je neki bolji igrač nemam šanse. nikako da izremplam igrača , skoro uvijek kraj mene prođu ko da me nema( a nemam loše igrače u obrani Bassong, Mathjensen)... plešu oko mene , nagli okreti , dribling... NEZNAm kako da ih zaustavim... ne može jedan Piatti kraj Bassonga da me je...!! brz je ali... a s druge strane ja nikako da tako prolazim u obrani... npr. neki anita ovr 69, zaustavi moga Biabyanija ili Agbolanhora  ko da ga nema!!

uvijek su nekako protivnički igrači brži, jači, prije na lopti od mojih!!! prema mojemu igraču lopta, ovaj mi je već na petama i izrempla me bez problema!! ja nikako to napraviti!

uglavnom meni likovi bez problema zaustavljaju u obrani, a ja nikako... ne govorim o tac. defendingu , jer to je uvijek faul, a u 80 % i crveni karton ako je čak malo od iza.

ekipa kako vi igrate obranu? koje tipke koristite? igram pes vec jaako dugo( istina propostio sam pes 12, ali nisam početnik) ali ovo je užas kako igram obranu... pomoć!

Ili čak sam pomislio da je možda neki problem u kontroleru, koristim ps2 s adapterom na usb. jel bi možda mogao biti tu neki problem da mi kontroler nešto ne reagira dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hery kaže...

pozz ekipa...

može malo pomoć oko igranja obrane. Čini mi se da ima velikih problema u obrani... uglavnom , svaki ulazak u mojih 16 m, je pola gola. još ako je neki bolji igrač nemam šanse. nikako da izremplam igrača , skoro uvijek kraj mene prođu ko da me nema( a nemam loše igrače u obrani Bassong, Mathjensen)... plešu oko mene , nagli okreti , dribling... NEZNAm kako da ih zaustavim... ne može jedan Piatti kraj Bassonga da me je...!! brz je ali... a s druge strane ja nikako da tako prolazim u obrani... npr. neki anita ovr 69, zaustavi moga Biabyanija ili Agbolanhora  ko da ga nema!!

uvijek su nekako protivnički igrači brži, jači, prije na lopti od mojih!!! prema mojemu igraču lopta, ovaj mi je već na petama i izrempla me bez problema!! ja nikako to napraviti!

uglavnom meni likovi bez problema zaustavljaju u obrani, a ja nikako... ne govorim o tac. defendingu , jer to je uvijek faul, a u 80 % i crveni karton ako je čak malo od iza.

ekipa kako vi igrate obranu? koje tipke koristite? igram pes vec jaako dugo( istina propostio sam pes 12, ali nisam početnik) ali ovo je užas kako igram obranu... pomoć!

Ili čak sam pomislio da je možda neki problem u kontroleru, koristim ps2 s adapterom na usb. jel bi možda mogao biti tu neki problem da mi kontroler nešto ne reagira dobro?

Ovo su ti kontrole, možda ti pomognu. U obrani nemam velikih problema ali kad sam u napadu protivnik je yebeno savršen i to me užasno raživcira, nerealno do zla boga. Jedino Messi, Ronaldo i oni s brzinom 90+ mogu nešto, ostalo zaustavi sve protivnik koji ima brzinu 50-60, užas. Najgore je šta su svi takvi, igrao ti protiv Chelsea ili Motherwella...

13 godina
neaktivan
themilition kaže...
dary555 kaže...

Jel postoji u igri pes 2013 Roberto Carlos,Raul Gonzales,Redondo,Anelka,Sanchis Hontiyuelo,Panucci....ako da gdje da ih nađem???

odi u edit pa team opcija izaberes drzavu i ubacujes

Mogu ja naci stare igrace u classic teams,al di da nađem ove sta sam ja napiso,jer njih ne mogu naci...{#}

dary555
17 godina

meni je igrivost spasio jenkijev gameplay tool. Sada mogu igrati bez da me AI vara na svakom koraku jer on vidi cijeli ekran. I ne treba mi Messi da zabijem gol.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
15 godina
neaktivan

Konami announced they will release a new DLC & also a game patch for PES 2013 on October 11th.

DLC Detailes

• Squad updates with summer transfers
  • New boots
  • New UEFA related objects

Patch details

1. Adds Online Community Mode
  2. New widget for online play
  3. You will be able to play with up to 8 players of your community
  4. MyPES is added
  5. You can now save games at half time in ML
  6. Other adjustments in various game modes

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Konami announced they will release a new DLC & also a game patch for PES 2013 on October 11th.

DLC Detailes

• Squad updates with summer transfers
  • New boots
  • New UEFA related objects

Patch details

1. Adds Online Community Mode
  2. New widget for online play
  3. You will be able to play with up to 8 players of your community
  4. MyPES is added
  5. You can now save games at half time in ML
  6. Other adjustments in various game modes

Točka 5. je totalna glupost. Pa kome treba to?

Pa valjda ak si poćel tekmu igraš je do kraja, a ne da ak nij povoljan rez ideš pod load...

13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 18:01 (Pas22).
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa da ovi pesovci zaigraju fifu 98 uzivili bi se u gameplay, da pes, pa ono nije simulacija ono je zajebancija

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

.

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 19:30 (ExE123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

meni je igrivost spasio jenkijev gameplay tool. Sada mogu igrati bez da me AI vara na svakom koraku jer on vidi cijeli ekran. I ne treba mi Messi da zabijem gol.

Moze link za taj gameplay tool? I kako snimku gola postavit na you tube?

Mes que un club!
13 godina
neaktivan
nitko od vas ne igra MLO?!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Igram ja ,ali trenutno nemogu ,je*e me ovaj windows 7 lijepo napravio igro fino i sad mi blokiralo portove nemogu nikako da napravim :S

Kako rijesiti ovo??? Nek mi se neko javi ako zna pa da udje preko Team V. Mozda instaliram XP mozda na njemu ne zeza??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice