Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovo je samo test post da vidim hoće li fanboyi tommy123 i sstrmi thumbdownat jer vidim da TD svaki post koji imalo ima smisla i očito im je neshvatljiv.

Zanima me di je najpovoljniji ključ za pes, možda bi čak i uzeo da probam taj MLO.

Nisam se dosad time bavio, sve sam derao offline i naravno, online je bilo, 10 ljudi u sobu i turnir :)

Na kojem principu funkcionira MLO?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
zaki23 kaže...

NEZNAM ZAŠTO AL JA ČIM INSTALIRAM PES EDIT PATCH 1.1 NE MOGU VIŠE POKRENUT IGRICU I MORAM UNISTAL, DAL ZNA TKO U ČEMU JE PROBLEM?

Pokušaj pokrenuti kao administrator. Desni klik na ikonu i run as administrator.

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ovo je samo test post da vidim hoće li fanboyi tommy123 i sstrmi thumbdownat jer vidim da TD svaki post koji imalo ima smisla i očito im je neshvatljiv.

Zanima me di je najpovoljniji ključ za pes, možda bi čak i uzeo da probam taj MLO.

Nisam se dosad time bavio, sve sam derao offline i naravno, online je bilo, 10 ljudi u sobu i turnir :)

Na kojem principu funkcionira MLO?

MLO ti je otrprilike isto kao i FUT u Fifi, samo sto je po mom misljenju MLO, teži i izazovniji od FUT-a, i donekle realniji!

Imas jako dobar sistem bodovanja i gomilu turnira u sklopu njega!

Bice jos bolji sa poboljsanjima koja ce biti sredinom oktobra, tu su pre svega aplikacija myPES, chat, gde ćeš tačno znati odakle ti je protivnik i gde možeš snjime komunicirati, onda povećanje jačine na top player, što znači da će golmani biti puno bolji, zatim rival rankings i još dosta toga! I treba napomenuti da u MLO, čekaš protivnika 5 sekendi, dok u FUT-u, to traje dosta duže, isto tako u MLO-u, nema ni najmanje laga, znači serveri su savršeni!

Tople preporuke za MLO!

16 godina
neaktivan

Ovo samo u PES-u ima, obrambeni igrac nabaci svom golmanu u ruke hahaha

0 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Sa kojim tipkama se radi finta da ces zapucat pa onda odes na drugu stranu (xbox kontroloer na pcu) ? Kada si ispred golmana,1na1...

BUMP ! 

?

14 godina
neaktivan
drahic kaže...
drahic kaže...

Sa kojim tipkama se radi finta da ces zapucat pa onda odes na drugu stranu (xbox kontroloer na pcu) ? Kada si ispred golmana,1na1...

BUMP ! 

?

x pa a i analog(dpad) za 90 stupnjeva u perspektivi igraca (ako napadas desno i oces u igracevu denu stranu recimo  onda x pa a + analog dolje(brzo) ;)

13 godina
neaktivan

Nije skupa igra.

15 godina
fila2208 kaže...

Soundtrack je blago rečeno komatozan. Sjećam se prije soundtracka, sva fluidna, jednostvan muzika, ona funky, neki malo techno onda par lakših, predivan noname soundtrack koji je jeo sve fifine licencirane pjesme i pi.čke mile materine. Sad on meni stavi nosa nosa? ma daj kreteni.

I zašto je sad sudac tako bahat? pa bude i po 20 žutih po tekmi lol?

Konami se uvlači brazilcima i opčenito južno amerikancima u pakšu.Tamo se pes prodaje jako dobro, pa žele i dignut malo prodaju.

13 godina
neaktivan

Na kojoj težini igrate:

1 Amateur
6 Regular
10 Professional
7 Top Player
18 Super Star

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igrica tek izašla i sad te fore da svi odmah igramo na super star... Ja igram na mega super star težini.

15 godina

ja uvijek počnem prvu sezonu na regular {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nisam ni skužio da mi je caps uključen tek kad sam poslao poruku ;)

al nisam ja ni instalirao 1.0 neg odma 1.1 i nije mi šljakalo a kad pokrenem run administrator onda mi svi klubovi imaju iste dresove i imena klubova su ostala ista samo su se grbovi promijenili :/

a ništa bit će red pričekat novi update pa možda bude šljakoalo :D

14 godina
neaktivan
ATIRade kaže...

Igrica tek izašla i sad te fore da svi odmah igramo na super star... Ja igram na mega super star težini.

ja igram ml sa dinamom na superstar,nakon 10-ak kola sam 8. :/

14 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 14:00 (Logigamer).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Itko za tekmu ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Itko za tekmu ?

Da Dodi u soja room Eu 13 any 1
PES.. FM..
13 godina
neaktivan

Imam jedan problem! Kad nabacujem loptu ja napnem kolko zelim da je pukne a on sam odredi kojom snagom ce ju nabacit/dodat u for.Stavio sam one crtice na jednu,sta ti pomaze pri dodavanju,nisam probo sa skroz iskljucenim tim crticama jel je vec i samo s jednom dosta tesko.Nije mi jasno cemu punit jacinu nabaca ili dodavanja u for ako ce on sam puknut kolko zeli jako.Nekad napnem do kraja a on doslovno trkne loptu samo:S

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

el zna netko koje statove kopacke povisuju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je pes 12 bolji od ovog govna au....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Freaking Serious ?{#}

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
protjeran
big_guy kaže...

uglavnom bolji od fife

13 godina
N1

2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imate li savjet kako da provjerim da li ce mi igra 100% raditi online prije nego uzmem oirđiđi ? {#}

Inace, na singleplayer igram 1280x960 i na high uz malo zastajanje hocu li trebati smanjivati rezu i detalje zbog online i hoce li biti laga ?

I ako ima neko voljan da mi to vise pojasni oko online igranja :)

Unaprijed hvala {#}

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Imate li savjet kako da provjerim da li ce mi igra 100% raditi online prije nego uzmem oirđiđi ? {#}

Inace, na singleplayer igram 1280x960 i na high uz malo zastajanje hocu li trebati smanjivati rezu i detalje zbog online i hoce li biti laga ?

Unaprijed hvala {#}

nema ti razlike za zahtjevnost u offline i online (nije to FPS pa da ima vise ljudi...),znaci bit ce ti isto,osim ako nemas los net

13 godina
protjeran

ja mislim da vise fifa igraca igra/proba pes nego mi fifu.

ako to nije dokaz....

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
ajdin99 kaže...

Unaprijed hvala {#}

nema ti razlike za zahtjevnost u offline i online (nije to FPS pa da ima vise ljudi...),znaci bit ce ti isto,osim ako nemas los net

hoce li biti laga ?

bump

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 19:56 (ajdin99).
15 godina
ATIRade kaže...

Ma da, bolje igrat na amater i nabijat sve nego se potrudit na SS, ne kuzim smisao igranja ako svaku tekmu pobjedujes i to s 5-6 razlike..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan

igra li tko od vas MLO??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

igra li tko od vas MLO??

da na ps3

14 godina

Imam problema sa igrom tj svako malo dok igram dozivim male trzaje, konfa pod moj pc, yogurt verzija, patch 1.0... ima kakvo rjesenje za to?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice