Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013

Malo je reci da zivcira, prva stvar koju sam uradio nakon instalacije je bila gasenje muzike u meniju.

15 godina

Soundtrack je blago rečeno komatozan. Sjećam se prije soundtracka, sva fluidna, jednostvan muzika, ona funky, neki malo techno onda par lakših, predivan noname soundtrack koji je jeo sve fifine licencirane pjesme i pi.čke mile materine. Sad on meni stavi nosa nosa? ma daj kreteni.

I zašto je sad sudac tako bahat? pa bude i po 20 žutih po tekmi lol?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Malo je reci da zivcira, prva stvar koju sam uradio nakon instalacije je bila gasenje muzike u meniju.

SKini pesedit patch i nebude ti {#}

fila2208 kaže...

Soundtrack je blago rečeno komatozan. Sjećam se prije soundtracka, sva fluidna, jednostvan muzika, ona funky, neki malo techno onda par lakših, predivan noname soundtrack koji je jeo sve fifine licencirane pjesme i pi.čke mile materine. Sad on meni stavi nosa nosa? ma daj kreteni.

Meni je prval iga sudac, čak imaš par slobodnih na tekmi, u 12 je bilo nemoguće dobiti slobodnjak.

Možda pregrubo igraš.. {#}

15 godina
fila2208 kaže...

Meni je prval iga sudac, čak imaš par slobodnih na tekmi, u 12 je bilo nemoguće dobiti slobodnjak.

Možda pregrubo igraš.. {#}

Ma e, ne sjećam se kad sam klizao zadnji puta. Ma dosta ima onog naguravanja i onda neki pederko padne i odmah žuti....ali dobro naviknut se šta drugo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
pirat01 kaže...

Ja sam si ubacio svojih 10 pjesama i super je.. Ima objasnjeno na PES Etit-ovom forumu i stvarno nije komplicirano
PES.. FM..
15 godina
neaktivan

Ja koristim Peseditove pjesme i sasvim su oke lol

Ni meni se neda slušat nosa nosa. Na kjurac mi ide.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skinuo sam PESEDIT patch i dobio originalne nazive klubova, ali želim napraviti 1. Tcom ligu. Taj pesedit patch nema mogućnost izmjene TEAM NAME. Mogu mijenjati igrače, imena stadiona... Samo to ne mogu jer

je zaključano. Kako se to mijenja? U originalu mogu mijenjati, ali neću jer tamo nemam Arsenal i ostalo.

bla bla
13 godina
protjeran

veceras 2na2 sa ekipom i gajba pive...

kako nam malo treba za srecu{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel postoji u igri pes 2013 Roberto Carlos,Raul Gonzales,Redondo,Anelka,Sanchis Hontiyuelo,Panucci....ako da gdje da ih nađem???

dary555
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dary555 kaže...

Jel postoji u igri pes 2013 Roberto Carlos,Raul Gonzales,Redondo,Anelka,Sanchis Hontiyuelo,Panucci....ako da gdje da ih nađem???

odi u edit pa team opcija izaberes drzavu i ubacujes

15 godina
neaktivan
themilition kaže...

veceras 2na2 sa ekipom i gajba pive...

kako nam malo treba za srecu{#}

Ja s frendom perem 2na2 skoro svaki dan. Uživancija :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

je li izasao PES 2013 za PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KCro kaže...

je li izasao PES 2013 za PC?

Da.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 13:49 (Major950).
15 godina
neaktivan

October: The first update will be available in October and ramps up the online side of the game. It adds a Widget system that acts as a shortcut to gathering friends together for online matches and introduces a Ranking system. PES 2013 allows up to eight people to play in a match simultaneously, and the new download adds Community modes, wherein friends can be automatically selected from a pre-determined list, and allows Communities to track and monitor their results.

The free update unlocks the Incentives element of the myPES Facebook app, wherein achievements are rewarded and can be shown via the Social Networking service. Users can also now concede a match at half-time, while Master League Online fans will be paired against similarly-rated peers in a new Rival Ranking system.

Mid October: A second DLC pack will follow in mid-October, reflecting all summer moves and adding further stadia, UEFA elements, team updates, and online element updates.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Je ima par dan da je izašao. A šte se tiče PESa. Nogomet ko nogomet, ni najbolji ni najgori. Definitivno melje fifu kad se igra sa frendovima. Meni je to dovoljno da ostanem na pesu.

Potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molio bih ako mi netko može pomoci!

U petak 27.09 kupim igru, instaliram, probam online nece, iskljucim UPnP i proradi i igram taj dan. Iduci dan probam se spojit nece, probam sa UPnP iskljucenim i upaljenim nece, iskljucim firewall, antivirus, napravim portove kao što pise na konamijevom online faqu nece, ne znam više šta da radim. Jel ima netko isti problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pozdrav!

evo kupio sam prvi put pes 2013 i pošto sam novi u svijetu onlinea imam pitanje pa ako mi može tko odgovorit, ovako:

zanima me dal mogu istalirat ovaj pes edit patch 1.1i dal to što šteti za online igranje??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

pozdrav!

evo kupio sam prvi put pes 2013 i pošto sam novi u svijetu onlinea imam pitanje pa ako mi može tko odgovorit, ovako:

zanima me dal mogu istalirat ovaj pes edit patch 1.1i dal to što šteti za online igranje??

Pesedit ima online podršku. Niti jedan peč nemože naškodit igri. Samo onaj koji mjenja gameplay. Onaj Jenkey koji je po meni sranje.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Kupio sam orginall PES registrirao ga na konami ID ali ne mogu igrat on line u čem je fora,,kad idem na setiing piše sve ok,

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
master and commander kaže...

Je ima par dan da je izašao. A šte se tiče PESa. Nogomet ko nogomet, ni najbolji ni najgori. Definitivno melje fifu kad se igra sa frendovima. Meni je to dovoljno da ostanem na pesu.

Da, deračina s frendovima je odlična ali ovo single player je koma žešća postala, na početku sam ju pohvalio ali čim više igram to na vidjelo izlazi Konamijeva lijenost da popravi stvari koje je odavno trebao. Počeo sam ML a Atleticom M. i poslije nekih 15-ak utakmica mogu reći da je ovaj PES jedan od žešće skriptiranih smeća. Koji god da je protivnik, igra ko reprezentacija svemira, uvijek na pravom mjestu, ne možeš nikog pretrčati ma da on ima speed 20 a ti 80. Najgore mi je kad ubacim svježeg igrača u 80-oj minuti i još je sporiji od protivničkog koji igra cijelu utakmicu (ima i puno slabije ocjene da napomenem), znači uopće se ne umaraju. Sad sam probao s Realom i Barcom protiv nekih žnj, ista stvar, protivnik je savršen, dodaje i igra bez greške, lopta mu se lijepi za nogu i ne umara se pa da vas pitam je li to realnost koju Konami prodaje.

Evo jedan primjer još, ubacim slučajno kratku visoku loptu u prostor di nema mog suigrača i uspijem prebaciti na svog i jednostavno neće idiot uzeti loptu, samo kruži ko budala oko nje dok ne dođe protivnički igrač i uzme ju, tad sam skoro gamepad razbio.

Lopta kod protivničkog dodavanja prođe mom braniču kroz tijelo, nogu, nije bitno koji dio tijela i zabije mi gol. Sramota da još to nisu popravili.

Golmani malo popravljeni ali još su idioti.

Bilo je još situacija u igri kojima nisam bio iznenađen već šokiran. Ima i pozitivnih stvari u igri ali dok me jedna igra toliko frustrira a ne zabavlja to sve pada u vodu.

13 godina
protjeran
vrinho kaže...
master and commander kaže...

Da, deračina s frendovima je odlična ali ovo single player je koma žešća postala, na početku sam ju pohvalio ali čim više igram to na vidjelo izlazi Konamijeva lijenost da popravi stvari koje je odavno trebao. Počeo sam ML a Atleticom M. i poslije nekih 15-ak utakmica mogu reći da je ovaj PES jedan od žešće skriptiranih smeća. Koji god da je protivnik, igra ko reprezentacija svemira, uvijek na pravom mjestu, ne možeš nikog pretrčati ma da on ima speed 20 a ti 80. Najgore mi je kad ubacim svježeg igrača u 80-oj minuti i još je sporiji od protivničkog koji igra cijelu utakmicu (ima i puno slabije ocjene da napomenem), znači uopće se ne umaraju. Sad sam probao s Realom i Barcom protiv nekih žnj, ista stvar, protivnik je savršen, dodaje i igra bez greške, lopta mu se lijepi za nogu i ne umara se pa da vas pitam je li to realnost koju Konami prodaje.

Evo jedan primjer još, ubacim slučajno kratku visoku loptu u prostor di nema mog suigrača i uspijem prebaciti na svog i jednostavno neće idiot uzeti loptu, samo kruži ko budala oko nje dok ne dođe protivnički igrač i uzme ju, tad sam skoro gamepad razbio.

Lopta kod protivničkog dodavanja prođe mom braniču kroz tijelo, nogu, nije bitno koji dio tijela i zabije mi gol. Sramota da još to nisu popravili.

Golmani malo popravljeni ali još su idioti.

Bilo je još situacija u igri kojima nisam bio iznenađen već šokiran. Ima i pozitivnih stvari u igri ali dok me jedna igra toliko frustrira a ne zabavlja to sve pada u vodu.

singelplayernije bitan za multiplayer igru...bf3 sc2 wc3 pa i pes 2013

15 godina

Igram sa bratom evo svako malo. Ajme smijeha, plača, razbijanja yosticka. tromost igrača, nebalanisirane ocijene, mutava dodavanja i šutevi. Apsolutno je sve napravljeno lijeno i usporeno. Neću stavljat +2 speed jer onda imam osjećaj da igram fifu99.

Ovo je postala arkada a kao pokušava bit realana. Svaki doticaj igrača je žuti karton lol, nema opomena nit išta. Hrpa loše suđenih zaleđa...

ali ipak je to pes yebeš mu mater i igrat ću ga, ali baš je propao baš se vidi 

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Igram sa bratom evo svako malo. Ajme smijeha, plača, razbijanja yosticka. tromost igrača, nebalanisirane ocijene, mutava dodavanja i šutevi. Apsolutno je sve napravljeno lijeno i usporeno. Neću stavljat +2 speed jer onda imam osjećaj da igram fifu99.

Ovo je postala arkada a kao pokušava bit realana. Svaki doticaj igrača je žuti karton lol, nema opomena nit išta. Hrpa loše suđenih zaleđa...

ali ipak je to pes yebeš mu mater i igrat ću ga, ali baš je propao baš se vidi 

Ovo me strasno nerviralo u 2012. Skinem Demo 2013 i vidim nema toga, rekoh u sebi fala qrcu, kad ono u full ista prica.

Svaki kontakt je faul, nisam imao nekih preteranih iskustava sa zutim. A recimo juce sam se iznervirao i cepnuo igraca sa ledja na oko 20m pred golom i dobio samo zuti.

13 godina
protjeran

el zna neko gdje se vide atributi kopacki ala pes 2012

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kule kaže...

Kad se igra online,moze li se nekako namjestiti kamera da bude za stalno, a ne da uvijek moram pauzirat i nastimavat kameru? I jel ikako moguce podesiti game speed?

Itko? :/

17 godina
Tommy_123 kaže...

Pesedit ima online podršku. Niti jedan peč nemože naškodit igri. Samo onaj koji mjenja gameplay. Onaj Jenkey koji je po meni sranje.

Ne bih se složio s tom konstatacijom. Meni je igra cool sa igranje tek kad snimim jenkijev gameplay tool. Brža je, imam odmah više kontri, makne sve idiotarije koje usporavaju komp... Moj PC mnogo lakše diše.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
15 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ne bih se složio s tom konstatacijom. Meni je igra cool sa igranje tek kad snimim jenkijev gameplay tool. Brža je, imam odmah više kontri, makne sve idiotarije koje usporavaju komp... Moj PC mnogo lakše diše.

Ja baš želim da mi je gameplay sporiji i tim je realniji. Neželim u 2 poteza doć do gola.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina

Sa kojim tipkama se radi finta da ces zapucat pa onda odes na drugu stranu (xbox kontroloer na pcu) ? Kada si ispred golmana,1na1...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

NEZNAM ZAŠTO AL JA ČIM INSTALIRAM PES EDIT PATCH 1.1 NE MOGU VIŠE POKRENUT IGRICU I MORAM UNISTAL, DAL ZNA TKO U ČEMU JE PROBLEM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako si imao instaliran patch 1.0, onda si morao obrisati neke fajlove, ako nisi to je razlog.

makni igru - stvari je ponovo i direktno stavi 1.1 patch.

p.s.  nema potrebe pisat u capsu {#}

Potpis.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice