Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Planetside 2
Ma sve je to super.. al baš to što kažeš, ljudski faktor zna živcirat propisno. I wannabe leaderi također. Najgore mi čut 13-godišnjaka kako izdaje naredbe. Samo bi ih mutao najradije :D
Igra je zakon, jedino što bi dobro došle nekakve misijice ili takvo što. Ovako može bit prekrasna i zapanjujuća i ne znam što sve ne, ali to napucavanje mi dosadi.. isto ko i betlfild za kojeg sam još dao i para
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
wh15tler kaže...
Ma sve je to super.. al baš to što kažeš, ljudski faktor zna živcirat propisno. I wannabe leaderi također. Najgore mi čut 13-godišnjaka kako izdaje naredbe. Samo bi ih mutao najradije :D
Igra je zakon, jedino što bi dobro došle nekakve misijice ili takvo što. Ovako može bit prekrasna i zapanjujuća i ne znam što sve ne, ali to napucavanje mi dosadi.. isto ko i betlfild za kojeg sam još dao i para

Ma neka i ima 13 godina, ali neka je ozbiljan i pravedan prije svega.
Misije...pa zar nemaš alerte? Alerti su super, ali mi je bezveze power alert ili lab alert, tj.praktički je nemoguć.

Fale manje misije za platoonove barem ili nešto, da te malo gurne/usmjeri i da se osjećaš da si nešto osvojio/napravio.

Početna fasciniranost igrom mi je malo splasnula, iako mi je i dalje igra bomba i igram je, ali počinju me neke stvari malo živcirati...ali to je zato što sam previše igrao vjerovatno.

Malo odmorit pa se vratiti :)

potpis uklonjen, staff
11 godina
neaktivan
Planetside 2

Da li netko igra na Cobalt serverima ?

0 0 hvala 0
15 godina
NccWarp9 kaže...

Da li netko igra na Cobalt serverima ?

Uh nisam sad ziher, mislim da ja imam na cobaltu nekog.
Daj ime igrača pa te dodam, ako imam. 

potpis uklonjen, staff
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Da li netko igra Miller - VS?

Uglavnom imam opremljen liberator, ostalo na pola.

Ako je ko od volje nek se javi

EDIT:Dosta su optimizirali igru. Prvih dana mi je fps bija u prosjekou 20ak, a nerjetko 0-1. Sad drzi uglavnom 50-60.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 10:29 (axos).

0 0 hvala 1
12 godina
Planetside 2

Woodman TR, ima nas dosta balkanaca u nasem outfitu (pod dosta mislim 5-6 haha). Pa ako nam se tko zeli pridruziti slobodno se javite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Planetside 2

Pozz,ljudi,koja je tipka za voice chat u outfitu i platoon-u?Jer sam upravo nastimao voice chat,znaci testirao glasnocu i maknuo onaj prokleti sum,ali sada neznam,koja je tipka za chat dok igram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

4 je za playere oko tebe default, a imas za squad/platoon se ne sicam defaulta. Outfit mislim da ne postoji.

12 godina
Planetside 2

Aha,znaci 4 je za ljude,koji nisu u mom squadu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da. 10ak metara oko tebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 23:13 (axos).
12 godina
Planetside 2

Jos jedna stvar me zanima.Da li na njihovom site-u ima negdje,gdje mogu vidit,na kojem ranku mi je Outfit i gdje mogu viditi moj profil,znaci koliko killova,i ostalih gluposti sam sakupio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 8:54 (Endymon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To se sve gleda ingame. Sajt je za kupovinu njihove valute i forum.

12 godina
Planetside 2

Pozz,zanima me da li mogu promjeniti ime svog Platoon-a?Ako da kako?Rijeseno...Ali sada sam dosao do sljedeceg problema,upgrade sam napravio na svom harasseru:ubacio sam mu night vision optic,stavio ga na gun,ali kada stisnem desni klik za ciljanje,nista...uopce mi se ne pojavi night vision...Ugl oruzije je ono defaultno,tako da mozda je do toga???

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 0:20 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Planetside 2

Pozz,jel imate vi problema u zadnjih par dana sa totalnim kickanjem iz igre i dugim cekanjem za logiranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,jel imate vi problema u zadnjih par dana sa totalnim kickanjem iz igre i dugim cekanjem za logiranje?

Nisam igra par tjedana ali to se znalo događat i prije. Uglavnom nakon novog updatea. I obično nakon toga manit ili hotfix.

12 godina
Planetside 2

Moram se pohvaliti,priej 2 dana sam otvorio svoj proc i sada je X3 a ne X2 i mogu reci da je igra na medium detaljima (pojedinim stvarima) na 50 do 60 FPS-a.Napokon da se isplati igrat igra kako spada

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 22:27 (Endymon).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Sve je super, ali ako neko nema flat internet ne isplati mu se igrat. Svaki mjesec bez beda ima 2-5 gb update.

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Planetside 2

Ima još ko da igra planetside 2 aktivno da vidim ako mi se isplati skidati neda mi se igrati sam na tim velikim mapama

f

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GhostRobo kaže...

Ima još ko da igra planetside 2 aktivno da vidim ako mi se isplati skidati neda mi se igrati sam na tim velikim mapama

Brzo nađes outfit neki i picis s njima :) a i iskreno nekad je zabavnije igrat sam i certat :)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
Planetside 2

otkad sam zadnji put bio na ovoj temi vidim da je dosta ljudi zaigralo ovu igru, steta sta smo svi rastrkani po serverima i frakcijama, ja za sebe mogu reci da ovo igram vec skoro godinu dana, imam kreirana 3 akaunta u sve tri frakcije na tri razlicita servera, s tim da sam unistio prvi acc sa vanu igracem na 36 lvl, novi vanu mi je sad na 20 lvl-u, trenutno igram najvise na watersonu TR i tu sam na 84 lvl-u.

E sad da se osvrnem malo na komentare tipa da je igra malo bezveze i bez cilja, tu se slazem i ne, sve se svodi na to sa kim igrate, dobra ekipa iskusnih igraca cuda radi, to znam jer sam na watersonu zavrsio u outfitu koji ne prima ciste pocetnike, u outfitu svi igraci su bar 50 lvl ili vise, znaci to su ljudi koji vec duze vrijeme igraju ovu igru, koji znaju vec sve o igri, koji znaju vec na svakom kontinentu sve baze vec napamet (raspored zgrada A, B, C tocke itd), i sto je najbitnije ljudi slusaju zapovijedi, znaci ako se za vrijeme alerta desi situacija da sam se ja nastelio negdje na dobru poziciju i skidam protivnike ko zeceve (to se rijetko desava ali se desi) i glavni kaze da se svi prebacimo u drugu bazu jer je gubimo a bitna je strateski zbog teritorija, jer je teritory alert, ja napustam pozicju i idem, uglavnom da docaram sinoc smo igrali i bilo nas je svega jedan squad, (inace nas bude vise), tri puta smo se respawnali u jednu te istu bazu i odbili napad cijelog platoona, u bazi je bilo mozda jos ljudi za jedan squad, znaci bili smo brojcano nadjacani, napadi su bili kombinirani sa deployanim sandijima i isakaknjem iz galaksija, uglavnom jako dobro organizirani, i nisu nam uspjeli uzeti bazu, a dozivio sam puno traljavije organizirane napade sa puno vise branitelja nego nas sinoc u toj bazi, i ljudi nas pometu samo tako, u svakom slucaju poanta cijele price je kad imate dobro uigranu ekipu u kojoj svaki igrac zna sto radi i radi to kako treba, igra pocinje biti jos bolja, tj podigne se za jos jedan lvl.

Tako da decki ako vam se igra svidja trazite dobru ekipu, i kad je nadjete igra ce vam biti jos 5 puta bolja, ja sam konkretno na watersonu promijenio 3 outfita, a inace nisam takav tip osobe, u pravilu s kim zaglavim drzim se te ekipe, ali evo ovo je 4-ti outfit i napokon prava ekipa i u njemu ostajem. U svakom slucaju sad se puno bolje zabavljam veci gust je igrati kad cesce pobjedjujes, a i kad gubis onda znas da gubis jer je protivnicka ekipa bila bolja, a ne kao sto se cesto desava da se baza izgubi zbog hrpe sebicnih debila koji zbog nekog K/D-a ili cega vec ne bi izasli iz sobe za spawnanje ni da im placas, a kamoli pokusali otici i povratiti "A" tocku ili vise njih, ja unatoc takvoj igri gdje ne gledam K/D ratio i trcim uvijek van u prosjeku imam 1,5:1 ili 2:1, ne znam koliko drugi imaju, i jeli moj rezultat ok ili ne, dosta ih sigurno ima puno bolji, ali dosta ih ima i losiji omjer, meni je moj omjer ok, bitno je da u prosjeku ipak ja vise ubijem protivnika nego sto poginem, btw kad sam tek poceo igrati i dok nisam znao sta gdje i kako prosjek je bio 1:3 :D , znaci tri puta bih poginuo dok bi nekog ubio, ali da sam to tako gledao kao nesto bitno onda bih davno prestao igrati jer bi me to vjerojatno ubilo u pojam :D, eto toliko od mene, ako je netko poceo igrati i ima da mu nesto nije jasno oko igre a da decki u prethodnim postovima vec nisu objasnili neka me slobodno pita

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 2:58 (kasper-ri).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Mene u Planetsideu smeta sto ne postoji nikakav balans sto se tice broja igraca. Nije gust igrat kad se vecina fajtova svede na zergaj ili budi zergan.

Zamislite CoD ili BF bez team balancea, pomnožite broj sveukupnih igraca sa 3 i dobije se tipican Planetside fajt. Igra se svede na to tko moze dovuci vise

igraca, a ne tko moze osmisliti kvalitetniju strategiju.

A da jedan outfit squad obrani bazu od citavog platoona to jos nisam vidio na Milleru. Dobri outfiti budu pregazeni i kad ih netko nadjaca sa 2:1, a kamoli 4:1.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crnyo kaže...

A da jedan outfit squad obrani bazu od citavog platoona to jos nisam vidio na Milleru. Dobri outfiti budu pregazeni i kad ih netko nadjaca sa 2:1, a kamoli 4:1.

pa nisam ni rekao da je jedan squad, citaj malo bolje, ponavljam bilo nas je otprilike oko 2 squada, squad iz mog outfita i jos otprilike ljudi za jedan squad, a da se osvrnemo na miler, imam i tamo kreiran acc, igra na mileru nije ni do koljena igri na watersonu, na mileru u vecini slucejeva kad igram odaberem neki platoon da nisam solo, i sta se desava? Pola platoona je rastrkano svuda, ma mozda i vise, cak igraci nisu ni na istom kontinentu, i zapovjednici sute kao zaliveni, nekad se udostoje staviti waypoint ali i kad ga stave onoj drugoj polovici koja to i prati treba 100 godina da dovuku svoje guzice tamo, sve u svemu organizacija je nula bodova, i sad nek je u bazi 3 takva platoona, jedan dobro organiziran ih pregazi samo tako, bez da trepne, a sad sto se tice strategije, recimo u vecini platoona na watersonu se igra tako da kad se napada baza koja ima vise tocaka uvijek se pokusava zauzeti na nacin da se squadovi podjele svaki na svoju tocku i da ju drze, i kad ti tako dolete tri galaksija puna i rasporede se na tri tocke i svi odjednom ispadnu van i kad na svakoj tocki zavrsi po 3 maxa i 3-4 inzinjera i bar jedan ili 2 medika i ostali kako tko vec, i zaglave se svi u prostoriju i pokriju sve ulaze tako da svi stite jedni drugima ledja i ne micu se odatle, tako jedan squad slomi cijeli platoon da ni ne trepne, nisam jednom pokusao sa platoonom odbraniti neku bazu gdje doleti drugi platoon ili dva tako dobro organizirani, nismo im mogli pera odbit, rezultat je najcesce izgubljena baza, mada se zna desit da i odbrana bude dobro organizirana, pa svi ulecu ko kamikaze i pokusavaju baciti c4 ili heviji opalit bar jednu raketu infiltratori razbacat koju nagaznu minu, a njihovi maxovi rade pomutnju i odvlace paznju, eto na takav nacin smo mi odbranili 3 puta tu bazu, u par minuta ja sam poginuo ne zna ni sam koliko puta ali sam svaki put kad bi uletio sa LA uspio bacit 1 c4 i ubit minimalno jednog protivnika, i naravno svaki put poginuo u roku od 2-3 sekunde, u svakom slucaju na watersonu mogu reci da je TR najbolje organiziran, jer do nedavno svaki alert su VS i NC igrali protiv TR-a, i cesto puta bi TR zavrsio pod takvim uvjetima nerijeseno sa nekim od njih, a do toga je doslo zbog toga sto jedno skoro mjesec dana sve i jedan alert je osvojio TR, teritory alert u pravilu uvijek prije isteka vremena jer bi zauzeli preko 76% teritorija, tako da su se ovi udruzili i za vrijeme alerta se ni na jednom mjestu izmedju sebe ne bi napadali, nego samo protiv TR-a, eto toliko o tome da se ne moze organizirati dobra strategija u planetsideu :)

u svakom slucaju moj zakljucak da je igra na evropskim serverima dosta slabije organizirana, jer ni na mileru ni na woodmanu u vecini slucajeva ja nisam naletio na dobro organiziran platoon, mislim ima nekih pokusaja tu i tamo, vodje imjau dobre zamisli, cak sto vise odlicne, ali ih skoro nitko ne slusa, a kad ih i poslusa onda je to sve nekako "na silu" kao onu u stilu covjek galami da svi sad navale sto zesce da osvoje tocku, a ekipa ono sve bi krenula i ne bi, pa onda neki krenu i dodju prije ostalih i zato sto ih je malo izginu, onda doleti sledecih par ljudi pa i njih umlate pa onda dodje jos par pa i njih umlate i onda ostali ni ne pokusavaju, kao ono ne moze se :D, eto tako ja otprilike dozivljavam igru u 90% slucajeva na mileru i woodmanu,

i da, jos jedna napomena to sam samo vidio na mileru, ekipa doleti pred bazu pokusa je osvojit ne uspije u sutu napravit, odustane i onda se popne na neko brdasce ako ima iznad baze i onda ovi rokaju odozdo, ovi odozgo, i nakon mozda svakih 10 tona streljiva neko i pogine, WTF????? , tako nesto na watersonu ne postoji, ili se napada do iznemoglosti ili se odustaje i prebacuje se na drugu bazu, pa kad se branitelji malo razvuku po kontinentu onda se svi coporativno vrate u onu prvu bazu i osvoje je, command chanel se konstantno koristi i platooni se maksimalno koordiniraju izmedju sebe,eto pa sad ti meni reci da se u planetsideu ne moze napraviti dobra strategija i da se igra ne moze dobro organizirati,

eto naprica ja svega i svacega, ali htio sam pokusati docarati igru na watersonu, koja je meni osobno puno bolja nego na ova dva preostala servera, mada da me se krivo ne shvati, i miler i woodman imaju svojih dobrih strana, da mi ne valja nista nebih ni igrao na njima

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 3:25 (kasper-ri).
12 godina
neaktivan
Planetside 2

Dali se štogod bolje vrti ova igra? Imao sam problema s FPS.om prije godinu dana, u big fight.ovima bi mi fps droppao na 20-30

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odavno je izasao preformance patch :) ja sad vrtim sa svojom konfom oko 40fpsa stabilno u fajtovima (s tim da su shadow, fiora i jos neke postavke na low, a texturequaliti na ultra i jos neke na high) mogu tocnije poslati ti user ini cim kuc dojdem
12 godina
Planetside 2

Jel ima kakvih novosti?Mislim bas u igri?Nisam igrao nekih 5 mjeseci.Pa me zanima ako su ubacili sta novoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Piči li ekipa sa ovog foruma ovu igru, nešto kao što piči Bf3-4? 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Novost je da je optimizacija sve bolja i bolja. Igra nije popularna kao BF, ali meni super. Za večinu igara je lako naći neki supsitut, ali FPS s RPG elementima na tako velikoj mapi ne postoji osim Planetside.

12 godina
Planetside 2

Znaci jos su je optimizirali.Super

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izasao novi otok :D jel se netko vec picio na njemu :D ja nes sitno bio, al VS i NC overpopali TR i penetrirali nas sa svih strana pa sam odustao xD
12 godina
Planetside 2

Ja nisam igrao ne pamtim.Najvise radi toga,sto nigdje nemogu naci ozbiljniji balkanski squad

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice