PES vs.FIFA

poruka: 36
|
čitano: 4.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PES vs.FIFA

Koja je nogometna simulacija po vama bolja?Molio bih i neko konkretno objasnjene.

Za mene je PES puno bolji i realniji od FIFE.

Zasto mi je FIFA losa a PES dobar?

Evo par FIFInih nedostataka koje jako mrzim:Izgled igraca,kretanje igraca,kutovi kamere,tromost igraca i vrlo tesko vec na najlaksoj razini.

Recite sto vi mislite o ova dva konkurenta i koja ce simulacija biti bolja u 2010.godini.

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: PES vs.FIFA

meni je isto 100 puta bojli pes

16 godina
PES vs.FIFA

Po meni je FIFA cista arkadetina a PES realna simulacija nogometa

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PES vs.FIFA

PES mi je bolji, no ima jako puno nerealnosti i bugova. Jedva čekam PES 2010 koji će (nadam se) biti bolji od FIFE 10.

Ja sam, doduše, ovo igrao na PC-u tako da tu PES owna, no čuo sam kako je na PS3/X360 obrnuto.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...

PES mi je bolji, no ima jako puno nerealnosti i bugova. Jedva čekam PES 2010 koji će (nadam se) biti bolji od FIFE 10.

Ja sam, doduše, ovo igrao na PC-u tako da tu PES owna, no čuo sam kako je na PS3/X360 obrnuto.

Da,kazu da je FIFA 09 za PC grafika sa Play Stationa 2 a kod konzola nove generacije naravno grafika je odlicna.No ne brine mene grafika nego cista igrivost koja je kod FIFE jadna.Svaku FIFU barem skinem i razocaram se a sa PES-om uvijek ostanem zadovoljanNamigiva

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

pa pes igram dokad je izaso skoro svaki dan i nebi ga nikad zamjenio pes-om. pes je originalniji, realniji, zanimljiviji samo sto ima manje licenci a sto se tice novog 2010. opet bi uzeo pes bez razmisljanja i preporucio bih ga drugima pogotovo ove godine

0 0 hvala 0
16 godina
PES vs.FIFA

Ove ce godine u PES serijal doci gomila novosti ako je tako suditi prema rijecima KONAMIjevca.

Tako da 2010-tku jedva cekam BogatašSmijeh

Batman je zakon!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

ja se nemogu odlucit koji original kupit pes 2010. ili call of duty modern warfare 2 a koja nebude original onda copya

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

Ako ovaj PES bude dobar kao što govore to bude razapelo ea sports .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
d3stroy3r_cro kaže...

ja se nemogu odlucit koji original kupit pes 2010. ili call of duty modern warfare 2 a koja nebude original onda copya

Ja bi ti preporucio MW2 zato jer znas da oni nece kiksati.Rekli su cak da ako ce igra izgledati losije od 4-orke da ce je odgoditi te usavrsiti.Tako da nemas frke oko togaOsmijeh

A nije ni PES za baciti.Najbolje bi ti bilo da pogledas prvo recenzije za PES i MW2 pa onda tek odlucisNamigiva

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
 Smijehluckyluke kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ja bi ti preporucio MW2 zato jer znas da oni nece kiksati.Rekli su cak da ako ce igra izgledati losije od 4-orke da ce je odgoditi te usavrsiti.Tako da nemas frke oko togaOsmijeh

A nije ni PES za baciti.Najbolje bi ti bilo da pogledas prvo recenzije za PES i MW2 pa onda tek odlucisNamigiva

hvala puno  jer se stvarno dvoumim Namigiva

16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

Sramim se Pes!!!

0 0 hvala 0
16 godina
PES vs.FIFA

Evo jedna nova vijest oko datuma izlaska igre LINK

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

Lockajte temu jer je ovakva jedna bila prijke nekoliko mjeseci i to je bilo toliko svađe................

Pes 4ever

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Moj PC  
0 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

PES je predobar samo ima puno problema sa licencama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PES vs.FIFA

Ako tu dode do svade tema se moze LOCK-ati ali ovako....NE

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

Ma PES je prava stvar kad se skupi društvo,popije par pivica i nabaci cjelodnevni turnir!

oko za oko,pasta za zube

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

ČIn se otvori neka tema imena vs. odma lock. jbt-e

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
samo PES!

ma koja fifa?! pes je zakon!!

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 1
17 godina
dncrmt kaže...

Ma PES je prava stvar kad se skupi društvo,popije par pivica i nabaci cjelodnevni turnir!

Je, PES je najbolji s društvom. Ako PES 2010 bude onako dobar kako ga najavljuju, onda ću pozvat frendove i derat PES cijeli dan Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 22:22 (crystal6).
17 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

Koliko vas sta ste komentirali ima PS3/XBox? :) Nezelim nikoga uvjeravati u nista, al vjerujte Fifa 09 je bolja/realnija od PES-a 09 jedno 10 puta i PES izgleda kao arkada prema fifi na xbox/ps3. Nisam nikakav fanboy i želim da se PES popravi i da fifa dobije konkurenciju bas da se nebi ova guba iz EA uspavala pa opet pocela pravit piz*ariju od igre.        

btw fifa na PC-u je piz*arija nemoj te niti trosit bandwith na nju. Na PC-u PES je isti ko i na konzolama. 

Evo i mala slikica samo da vas uvjerim da sam igram i jedno i drugo :)

http://a.imagehost.org/0969/DSCF6617.jpg

Toliko od mene.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 22:44 (XXBic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ako tu dode do svade tema se moze LOCK-ati ali ovako....NE

Hmm... Jesi ti možda moderator? Ne? Da li onda ti odlučuješ koje se teme lockaju? Ne!

BTW već postoji identična tema - LINK - koja je zaključana zbog prepirke. Još jedan razlog da se zaključa tema s ogromnim potencijalom za svađu...

Samo je pitanje trenutka kad će doći tvrdoglavi FIFA fan i suprotstaviti se tvrdoglavom PES fanu...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
PES vs.FIFA

PES već dugo godina.

Igral sam ja i Fifu prije (i sad isprobam svaku) i nemre se reći da je loša.

Prvi pravi nogomet bila mi je upravo Fifa 96 na Segi Saturn.

Sjećam se World Cup 2002 verzije, za onda predivne grafike i efekata na stadionima.

No dvije najvažnije stvari po čemu se sjećam su da je to zadnji nastavak (iako nije direktni) Fife koji sam puno igral, a drugo su nezaboravni felševi popraćeni efektom "lomljenja zraka" :)

Također, ostaje mi u memoriji  Fifa 2000 s genijalnom zvučnom podlogom, u glavnom meniu ona pjesma Robbie Williamsa - It's only us - genijalno, tu Fifu sam rastural.

Još je tu bila i Stop the Rock, bila su to vremena...

Fifa je tolko rulala u sountracku da se lako može otvoriti tema samo o povijesti zvučne podloge u njoj :)

Fifa 09 puno je obećavala, no i razočarala na PC-u što se nemre reći za konzole.

PES-u fali i to već iritantno hrpa licenci i pravi engine...ipak smo u 21. stoljeću.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

Bila je ista tema i u toj temi sam dao glas pes-u tako da glas i ovdje ostaje

Ne ostavljaj ništa nedovr

1 0 hvala 0
16 godina
PES vs.FIFA

Po svemu sudeci u ovoj temi nisam nasao nijednog FIFA fana Smijeh

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

PES već dugo godina.

Igral sam ja i Fifu prije (i sad isprobam svaku) i nemre se reći da je loša.

Prvi pravi nogomet bila mi je upravo Fifa 96 na Segi Saturn.

Sjećam se World Cup 2002 verzije, za onda predivne grafike i efekata na stadionima.

No dvije najvažnije stvari po čemu se sjećam su da je to zadnji nastavak (iako nije direktni) Fife koji sam puno igral, a drugo su nezaboravni felševi popraćeni efektom "lomljenja zraka" :)

Također, ostaje mi u memoriji  Fifa 2000 s genijalnom zvučnom podlogom, u glavnom meniu ona pjesma Robbie Williamsa - It's only us - genijalno, tu Fifu sam rastural.

Još je tu bila i Stop the Rock, bila su to vremena...

Fifa je tolko rulala u sountracku da se lako može otvoriti tema samo o povijesti zvučne podloge u njoj :)

Fifa 09 puno je obećavala, no i razočarala na PC-u što se nemre reći za konzole.

PES-u fali i to već iritantno hrpa licenci i pravi engine...ipak smo u 21. stoljeću.

Da, pravo zboriš, FIFA je po meni, uz Tony Hawka igrica s najboljim soundtracima. Robbie Williams je čak i izvodio neke pokrete koji su kasnije ubačeni u igricu - one proslave pogodaka - Robbijevo maslo.

FIFA je do recimo 2004. bila genijalna igrica, no tad su se zapustili i voze u praznom hodu, izgleda kao da se tek ponekad sjete malo popraviti grafiku, barem što se tiče PC-a. Za konzole nisam igrao.

Meni je osobno 2001. bila najbolja FIFA, najviše zato što je prvi put uvedeno Power-up pucanje. A i što se tiče grafike, bilo je to znatno poboljšanje od 2000.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA
Po meni je pes najbolji.Kolko god ga igram sve mi je bolji dok se fife brzo zasitim.Pes će ove godine biti još veća zvjer sudeći po videima gameplaya(pogledajte temu detalji pes 10)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

FIFA 98 najbolja nogometna igra ikad,jos ono na male golove.....,al ovako gledajuci meni je FIFA draza ima veci izbor timova,a i velika je razlika kada se igra sa tastaturom i gamepadom,na gamepadu postoji 50%vise poteza koji se mogu izvest a pogotovo na PlayStation.I PES je super al moj glas ide FIFI

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES vs.FIFA

ali jos netko igra FIFU?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PES vs.FIFA

Iznenađenfifa?...je to nekaj za jest

:D be happy i da treba delat
Moj PC