PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 112.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

Evo, molim vas da dodjete u temu PES vs. FIFA- molim biti tolerantan i pišete u čemu je to sve PES bolji od FIFE jer ovaj SOS ne odusatje... cijelo vrijeme tvrdi da je FIFA bolja od PES-a!!!

Tako da... molim vas!!

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PES 2009 (pc)
Šola kaže...

Evo da ne otvaram novu temu,moram pitati kad PES 09 izlazi za Playtation 2?

16 godina
protjeran
Šola kaže...
Šola kaže...

Evo da ne otvaram novu temu,moram pitati kad PES 09 izlazi za Playtation 2?

WTF?!
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Bio sam prosli tjedan u Njemackoj i trazio da slucajno tamo nije izaso PES, nazalost nije jos. Vidio sam fifu koja je na trzistu vec neko vrijeme i zamislite cijena fife je 59€, kad se nisam srusio, pa nebi za to smece dao to lovu nema sanse. Da je PES bio u pitanju strpo bi ga odma u kosaru i pravac kasa.Smijeh

Inace mi je PES stalno inst. jednostavno mi ne moze dosaditi, toliko je realan, mozes dati gol na sve nacine dok u onoj fifi dajes golove na iste fore, a i sve je nekako smijesno nerealno.

PES rulez

0 0 hvala 0
16 godina
PES 2009 (pc)

PES je napokon vani u full verziji (PC, XBox, PS3)!

Ali još nije za PS2.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Ali još nije za PS2.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPOKOOOOOOOOOOOONN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala ti bože više!!!
16 godina
neaktivan
Shady kaže...
Armor kaže...

Ali još nije za PS2.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPOKOOOOOOOOOOOONN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala ti bože više!!!
 To je prije izašlo (sad ne znam točno, ali nedavno), ali ne znam kad se ova tema otvorila.
Ozbiljno...
16 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...
Armor kaže...

Ali još nije za PS2.

To je prije izašlo (sad ne znam točno, ali nedavno), ali ne znam kad se ova tema otvorila.
 Nije prije izašlo, prije je izašao demo, sad full!
16 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Je, izašla je cijela, nedavno. Čak možda prije tjedan dana.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

PES je poseban svijet u moru sportskih simulacija, sto nogometnih, sto od ostalih sportova. FIFU ne mozes ni porediti sa PESom, to je ko nebo i zemlja... pa radije bi i sad igrao PES5 i 6 nego FIFU09, gameplay kod PESa je zarazan, definitivno najbolja igra kad je drustvo u pitanju, a jos ako se nadje koja piva i nesto za zamotat auuuuuuCool

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...
 Je, izašla je cijela, nedavno. Čak možda prije tjedan dana.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Moze li ga se sad kupit u Algoritmu?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ige kaže...

Moze li ga se sad kupit u Algoritmu?

Pa ak je izašao onda sto posto može!
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Jel se vama čini malko čudno što FIFA 2009 izlazi 2008. godine isto tako i sa NBA Live?

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zippo kaže...

Jel se vama čini malko čudno što FIFA 2009 izlazi 2008. godine isto tako i sa NBA Live?

?
Pa oduvijek izlaze svi EA naslovi svake godine.
Znači Fifa, Nba, Nhl, Tiger Woods, Nfl...
To ti je normalna pojava!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Ne
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Jel ima di da se kupi PES kod nas u hr?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

Pa ak je izašao onda vjerojatno ima!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Danas sam igro PES na pc-u, joj ljudi kad krene liga prvaka najezim se, igra je pre dobra. Cim nađem oriđiđi kupujem i krecem u online avanturu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dino89 kaže...

Danas sam igro PES na pc-u, joj ljudi kad krene liga prvaka najezim se, igra je pre dobra. Cim nađem oriđiđi kupujem i krecem u online avanturu.

da ali prije onlinea mislim da moras izgradit svoga igraca u become legend ja sam poceo zakon je igra :)
E7200 2*3.0 ghz, ATI RADEON HD 4850 512 mb, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Igra još nije izašla na tržište, tj. igra se još ne može kupiti u dućanima. U europske dućane će igra stići tek sutra.

To što se može nabaviti preko torrenta, ne znači da je izašla.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra je fenomenalna..............

sutra bi trebala izac za ps2

16 godina
neaktivan
buky kaže...
Dino89 kaže...

da ali prije onlinea mislim da moras izgradit svoga igraca u become legend ja sam poceo zakon je igra :)
 Jel igras online sa piratskom verzijom ili si je kupio??? Da znam hocu kupovat orđiđi. Znam da svaki prijasnji PES je trazio orđiđi serial. Ja sam evo danas vidio PES 09 na HGpotovoj str. i dodje 350kn.
16 godina
neaktivan
Dino89 kaže...
buky kaže...
Dino89 kaže...

Jel igras online sa piratskom verzijom ili si je kupio??? Da znam hocu kupovat orđiđi. Znam da svaki prijasnji PES je trazio orđiđi serial. Ja sam evo danas vidio PES 09 na HGpotovoj str. i dodje 350kn.
 ma jok moras imat original da bi igrao na netu ali kad kupis origigi prvo moras svok lika napravit offline da bi mogao igrat online :)
E7200 2*3.0 ghz, ATI RADEON HD 4850 512 mb, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ajmo ljudi jel se igra PES u hrv ili ne? Dajte komentare. Ja ga jos ne mogu igrati jer mi je bolji PC na garanciji, a sad imam neku staru kantu pa mi PES i na low trza, a i nemam jos oriđiđi da bi igro preko neta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Eli zna ko kako iskoristiti scan u izradi lika u become a legend?Ja kada udjem na ono load sve mi je prazno

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
16 godina
ridikul kaže...

Eli zna ko kako iskoristiti scan u izradi lika u become a legend?Ja kada udjem na ono load sve mi je prazno

PES ti očitava slike iz foldera My Pictures pa budi siguran da si tamo stavio slike.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

ja ga pokusavam skinut preko torrenta ali sve se skida 10 kb/sec. nemam strpljenja to cekat!!!! ako iko zna stranicu od kud da skinem torrent a da skida dobro neka mi na pm posalje

-.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

evo igram novi pes, jučer ga skinuo. Dobar je, bolji od fife (i nju sam nabavio), u odnosu na prošli bolja grafika, glazba, kretnje igrača, realniji je. Što se hardvera tiče jednako radi kao i pes 2008. E da i Liga prvaka je zakon, kad počinjete utakmicu pa ona himna lige prvaka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja je danas nabavio,igra je predobra!Pogotovo mi se svidio novi mode,Become a legend.Prezaraznio :)

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice