Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 460.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios

Nisam ni znao za to do jučer kad sam vidio na redditu da svi koji su preorder napravili dobili još jedan gratis ključ za early betu.

Ima tema sa nekih 7000 komentara u kojoj se dijele ti early access key-evi gdje sam pokušao u nekoliko navrata osvojit ključ, al nemoš. Čim netko stavi post da dijeli key na neki način, lika se obasipa sa 50+ PM u roku od par sekundi sa odgovorom na neko pitanje ili tko prvi njegovo. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina
Overwatch (Blizzard studios

U najgoru ruku imas open betu 9 mislim da pocinje,gdje svi koji zele mogu igrati ali pitanje je sta ce sa serverima biti.

0 0 hvala 0
16 godina
Wack kaže...

U najgoru ruku imas open betu 9 mislim da pocinje,gdje svi koji zele mogu igrati ali pitanje je sta ce sa serverima biti.

Da, baš to. Kad ljudi navale u tih par dana pitanje je kako će biti stanje na serverima i kolko ćeš moć isprobat igru "kak treba".

Open beta je od 5-9. Tko ima early taj kreće od 2.5 (znači sutra) i ova 3 dana će igrat na ne toliko pretrpanim serverima.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina

A valja nisu toliko ludi,ako hoce prodati proizvod trebaju stabilne servere da ljudi mogu u miru i bez frustracija igrati.
Ali posteno govoreci iako obozavam i igram manje vise sve blizzardove igre iskustva prvih 3-7 dana kad izadje nova igra ili expanzija nisu bas najbolja.

1 0 hvala 0
16 godina

Ima li netko možda viška early access kljuc za open betu? Treba mi za ženu :) Nešto su zeznuli prilikom naplate preordera i nije dobila pristup... a ja sam svoj "friend" ključ već bio dao bratu :/

Ako netko ima viška molio bih u pm - puno hvala unaprijed! 

EDIT: Hvala kolega TomoR

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 7:37 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Rećeno je da će svi koji preorder napravili dobit svoj key. Taj rok za dobivanje ključa prilikom kupovine se produžio i ovi iz supporta su rekli će ključevi biti ispostavljeni jučer i danas.

EDIT:

Sretan sam ko malo dijete pred Božić. Vidimo se sutra 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 14:15 (AmonZero).
11 godina

Ja sam kljuceve jos dobio prije 2 ili 3 dana,ako do sada nisi dobio mozda kontaktiraj support ?
Veceras iza 00.00 EU moze poceti igrati.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo i odbrojavanje:

http://onlywat.ch/

Što se tiće ključa, il će ti suport dat ključ nakon što se utvre svi toji podaci (secret answer i te šeme) ili će ti reć da će ti kljuć doć danas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Takodjer ukoliko netko ima viska key bio bih i vise nego zahvalan ako ga prosljedi. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 2:28 (g3arv8).

0 0 hvala 0
11 godina

Zaraza teska,odoh spavati iako mi se jos igra,dojmovi fantasticni competative,esports i to pojma nemam ali mnogo zabavna igra.

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Ili stisneš F1 u bilo kojem trenutku i imaš sve sposobnosti  heroja na ekranu :)   (ali to ne možeš na poslu ^^)

Sinoć sam probao par support charova koje nisam igrao do sada. Nije bilo poteškoća sa login i game serverima. Igra je radila fluidno. Izgleda da većina koja je sinoć igrala nije prošla ni tutorial... Osim mene samo jedna osoba je koristila in-game voip.... Već vidim da ću gubiti živce kao solo queue. Možda promijenim mišljenje nakon igranja u grupi s prijateljima. Za sada meh.

14 godina

Ukoliko netko ima beta key nek šibne na pm, bio bih jako zahvalan :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prijavio sam se za beta testiranje davne 2014, ali ništa od ključa za mene. Pa ako netko ima. Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vulerious kaže...

Prijavio sam se za beta testiranje davne 2014, ali ništa od ključa za mene. Pa ako netko ima. Hvala unaprijed.

Ova open beta nema nikakve veze s tvojom ili ičijom prijavom. Ovi ključevi su samo za ljude koji su napravili preorder igre. Dobiju jedan open beta early access ključ (2 dana head start u open betu) za sebe i jedan dodatni za pokloniti nekome.

Uglavnom, Open Beta zapravo počinje sutra iza ponoći (tj. prekosutra) u 01:00 ujutro. Otvorena je za sve koji žele isprobati igru i ne treba nikakav ključ za nju - ako imaš battle.net account otvoriš launcher i instaliraš/igraš (vjerojatno budu sutra omogućili install).

Ovi ključevi što se dilaju naokolo su isključivo za 2 dana early access da se može početi s open betom danas - dakle 03.05, 2 dana head start. Svi oni koji nemaju ključ, moći će normalno 05.05. instalirati i isprobati igru sve do 09.05. kad open beta završava.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 12:01 (mrsmith).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Sinoć sam se bacio na betu čim su serveri proradili... u mom slučaju nije bilo štekanja, sve je radilo bez problema. 

Dojam za sada je da je igra teška zaraza, zabavna i brza, različii gameplay stilovi sa različitim likovima... sve u svemu, vidim super potencijal za gubljenje slobodnog vremena :) A sad dalje na praksu... 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam probao nakratko noćas, igrao sam samo s ljudima protiv botova.

Čak i na mojoj sad već staroj grafi, igra je automatski stavila High i držala se na stabilnih 70 FPS-ova.

Nisam primijetio nikakvo štucanje ni lag-ove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

brisi

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 14:02 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ja sam probao nakratko noćas, igrao sam samo s ljudima protiv botova.

Čak i na mojoj sad već staroj grafi, igra je automatski stavila High i držala se na stabilnih 70 FPS-ova.

Nisam primijetio nikakvo štucanje ni lag-ove.

i kakvi su ti dojmovi?

inače blizzard šta napravi to ne šteka  mislim ne šteka, ali svaka igra ima je super optimizirana.

ja čekam da isprobam open betu pa ću se onda odlučit na kupnju ali meni izgleda zanimljivo.

17 godina

Jedini dojam za sad je da sve ide glatko, i da samo po sebi je fun.

Sad treba vidjeti kako će to izgledati protiv živih ljudi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

E pa hvala na objašnjenju :D

16 godina

Znači prezabavno igrat. Budem se naigro do ponedjeljka iako imam mnogo posla 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Znači open beta za sve počinje za 2 dana. E sad je pitanje kad ćemo moć skinut istu da bude spremno? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Edit, krivo

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 21:22 (NoniCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Kako ove trece stranice dizu cijenu to je nevjerojatno, jucer 40€ sada 48€ i druge stranice ih prate -.-

9 godina
neaktivan

Veceras sam malo gledao kako ekipa igra, razmisljam se da kupim i igra me nevjerovatno podsjeca na UT, na trenutke mi izgleda kao reskinani UT, cudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kresimir4 kaže...

Kako ove trece stranice dizu cijenu to je nevjerojatno, jucer 40€ sada 48€ i druge stranice ih prate -.-

Ja sam ovdje prednaručio igru u 2. mjesecu i igra je onda koštala 34.90€ i to dobiješ sve bonuse (sad dođe 36€). Tako da preporuka svima da preko ove stranice kupe igru. Najjeftinije je i provjerena stranica. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 23:33 (Baldurion).
12 godina
MijoC kaže...

Veceras sam malo gledao kako ekipa igra, razmisljam se da kupim i igra me nevjerovatno podsjeca na UT, na trenutke mi izgleda kao reskinani UT, cudno.

osim sto u UTu:

nosis vise oruzja odjednom, kupis oruzja s poda, nema skillova, nema objective based misija koje se baziraju na pokretnom objektu, ima vise gameplay modova, nema klasa

overwatch je RPG/moba iz prvog lica

UT je FPS arena shooter 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice