Operation Flashpoint 1

poruka: 5
|
čitano: 759
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Operation Flashpoint 1

Ovako...OF mi se cini jako zanimljivom i dobrom igrom....gledajuci cisti gameplay, grafika mi je nevazna.....volio bih zaigrati igru u multiplayeru...dali netko moze reci di da nabavim samu igru i dali jos postoji aktivnih servera da se nabaci neki rat?...

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Operation Flashpoint 1
Bazen21 kaže...

Ovako...OF mi se cini jako zanimljivom i dobrom igrom....gledajuci cisti gameplay, grafika mi je nevazna.....volio bih zaigrati igru u multiplayeru...dali netko moze reci di da nabavim samu igru i dali jos postoji aktivnih servera da se nabaci neki rat?...

Ovako, neki dan sam htio zaigrati sa Wekyjem, ali igrača jedva da ima. Sve skupa, ako ti se posreći, oko 100 ljudi istovremeno igraju pretjerujem, možda oko 50. I MP je dosta čudan, tako da ako ne uđeš od početka runde, načekat ćeš se, i to ne kao spectator jer je samo crni ekran.

Igru možeš nabaviti gotovo svugdje(ja sam je nabavio prije oko 2 godine) za male pare(u prosjeku 60kn, GOTY edition pack, sve ekspanzije, najnoviji patch ugrađen ili je već na CDu.

Imaš u: Algoritmu, možda u Tisak Media, u Crovortexu, na Gameu.co.uk i sličnim stranicama, u Tehnomaxu sam vidio mi se čini...

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 20:33 (AlienWare1).
15 godina
neaktivan
Operation Flashpoint 1

Hmm...odlicno, a dali je moguce zaigrati multiplayer i s piratskom verzijom, jer bih volio zaigrati s frendom, a on nije sklon kupovanju igrica...:D

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bazen21 kaže...

Hmm...odlicno, a dali je moguce zaigrati multiplayer i s piratskom verzijom, jer bih volio zaigrati s frendom, a on nije sklon kupovanju igrica...:D

Hmm, ne znam, nisam probao(mislim, nema logike da isprobavam pirata ako imam orig :) ), ali vjerujem da ipak ne. Em se provjerava serial(valjda, ne znam)+FADE zaštita ti je unutra, tako da si hebo ježa ako crackiraš(ali je valjda izašao neki crack nakon 9 godina koji to skida :) )

Pozdrav!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
15 godina
neaktivan

Znaci moram igrat sam :( , ah nema veze...naci cu drugu ekipu :D..Pozzz!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice