Novi football manager 2010

poruka: 53
|
čitano: 19.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me jel zna jos ko kave informacije u vezi ove igre....evo par linkova 

http://www.fm-base.co.uk/

http://www.fm-base.co.uk/forum/album.php?albumid=271

http://www.fm-base.co.uk/forum/f71/football-manager-2010-features-screenshots-t19063.html

sve mi se cini da ovaj manager postaje slican onome Fifinom sto nikako ne valja....vata me neka nostalgija jos od managera 2007 hehe

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram priznat da više uopće neigram managera. Toliko su po meni uprskali igru da je to strašno.Zadnji manager koji sam igrao a da je bio dobar je 01-02 mislim ili 02-03. Poanta je da su zadnjih par nastavaka upropastili. Nelogičnih stvari milijun,iritirajućih stvari milijun i to mi je dosta da dignem ruke od ove nekad najpopularnije igre

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je takodjer zadnji kojeg sam bas igrao bio 01/02, a ovo sad mi je bezveze i ne igram vec par godina

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Mene živciraju neke nelogišnosti kada klub iz 3.finske pobijedi moj manchester sa 3-1.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi football manager 2010
dncrmt kaže...

Mene živciraju neke nelogišnosti kada klub iz 3.finske pobijedi moj manchester sa 3-1.

to ti je kad neznas igrat, neznas slozit taktiku.

Ja igram svaki FM, jedino mi je ovaj 2009 malo losiji od ostalih, al nadam se da ce novi bit bolji

16 godina
neaktivan
Suvre kaže...

Moram priznat da više uopće neigram managera. Toliko su po meni uprskali igru da je to strašno.Zadnji manager koji sam igrao a da je bio dobar je 01-02 mislim ili 02-03. Poanta je da su zadnjih par nastavaka upropastili. Nelogičnih stvari milijun,iritirajućih stvari milijun i to mi je dosta da dignem ruke od ove nekad najpopularnije igre

Točno,bravo

a i engine su uhebali do granica podnošljivosti

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
dncrmt kaže...

U nogometu je sve moguce, pogotovo kad je trener los... ;D

16 godina

Ja manager igram tek od 2005 godine, tako da ne mogu usporedzivati te stare sa ovim novijim, ali meni je i 2009 dobar, mada i nije donijeo neke novosti u igru sem onog veoma loseg 3d, tako da igram sa 2d clasic jednako Smijeh

Ono sve igre dodzu i prodzu, al manager je uvijek na compu, tako da cu sigurno zaigrati i 2010 ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

igam manager od 2005 i uvijek igram isto novi ali ovaj 2010 neznam ne svidja mi se nista ama bas nista budem vidio kad izadje demo

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma samo da se ne mora cekati tamo neki treci patch da bi igra bila kako treba, stvarno ne znam kako se slicne greske ponavljaju svake godine i vec mi pocinje ici na q.... Mršti se

A ovaj 2010 izgleda usminkaniji vec ikad, bas me interesuje kakvu ce konfu zahtjevat, meni ce moc bez problema, al ipak ima raje koja jos ima starije racunare, al jbg kad je u danasnjem svijetu i manager postao luksuz Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni su najbolji manager 2005 i 2007!FM 2008 je po meni posve uprskan i drugačiji od prijašnjih,a ni fm 2009 nije puno bolji!
16 godina
neaktivan

Suskalo se za Demo verziju da je nekom ispala na net! i da je ima za download<! KAO NA OVOM LINKU! Football Manager 2010 Demo Version

0 0 hvala 1
17 godina

Nadam se da će ovaj novi biti dobar, igram Managera od 01/02 verzije , do sada sam imao sve osim 2009 (tj demo) taj mi nikako nije legao, pa sam ostao 2008 verziji. 

Btw hvala na linku za demo.

Hočemo više Linux tema :-)
16 godina
neaktivan

Evo na steamuSmijeh Jedva čekamSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igram managera od 2001, jos otkada nije bilo ni 2d prikaza

prošlog sam nakon 2 dana izbrisao, ovog vjerojatno neću ni instalirati

najbolji mi je bio 2008, ovaj 3d prikaz mi se nije nimalo svidio nit neće!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

igram managera od 2001, jos otkada nije bilo ni 2d prikaza

prošlog sam nakon 2 dana izbrisao, ovog vjerojatno neću ni instalirati

najbolji mi je bio 2008, ovaj 3d prikaz mi se nije nimalo svidio nit neće!

U pravu si; Slažem se sa tobom. Može se stavit bez 3d prikaza al' to više nije to, sporije ide negu u FM08

16 godina
neaktivan
Baš sam jučer igrao fm 2007 i prisjećao se sati i sati koje sa provodio uz njega,to je jedina igra koju imam cijelo vrijeme odkada sam kupio komp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koliko vidim u ovaj novi menađer su uključeni i gameri koji igraju menađer već godinama tako da programerima ukažu na "milijun iritirajućih i nelogičnih stvari"

igram ga od 01/02 nadam se puno boljem od prošle godine

živi bili pa vidjeli

0 0 hvala 0
16 godina

Meni nije bitan prikaz tekme, bitno mi je samo da budu svi transferi na mjestu i da bude onakav kakav je do sad bio rating igrača i oni skillovi. Što se mene tiće niti netreba prikazivati tekmu, to mi ne igra ulogu ikao ni u ovim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 19:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj ako neko ima neki torrent sa cijelom igrom da mi posalje link na privatnu poruku

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 19:41 (Smigi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smigi kaže...

daj ako neko ima neki torrent sa cijelom igrom da mi posalje link na privatnu poruku

Loooooooooool pa igra još nije izašla.

16 godina
neaktivan

Da malo odes na erros gs vidio mi da ima igra

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Loooooooooool pa igra još nije izašla.

neznam dal si ti ikad cuo za skidanje igrice i prije roka,igrice koje moras krekirat i takve stvari????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma gledo sam i tamo al nema ima samo demo

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 20:32 (Smigi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Službeno nije a za te tvoje čudne stranice neznam, kao ni na torretu ga nebrem naći.

Pošalji mi link na pm da vidim šta je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 20:30 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta da ti posaljem,znam ja da igrica izlazi sad u petak al sam se nado da je neko mozda skinuo sa torrenta pa da mi da link jer ja nemogu nac nikako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
razer1911 kaže...

Ajde daj mi reci di si ti tamo vidio football manager 2010?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 20:45 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igrica je dobra. Ali nikako kao u ona vremena kad su eidos i sports interactive bili zajedno pod imenom championship manager. Nakon šta su se razdvojili sadašnji championship manager je katastrofalan ali football manager nije tolko loš. Ali ipak ponavljam dok su bili zajedno pod jednim imenom bili je puno bolje. Nego mislim da je izašao demo ali igra još nije? Jedva čekam igruBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja mislim da bi se trebali svi prebacti na ovu temu jer je aktivnija i prije je postavljena, e da ili ih povezati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo mogu ti i video snimit da ima.

http://img502.imageshack.us/img502/6010/43608347.png

0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice