da na to sam i mislio al najvise od svih 12 auta sto sam imao tuned najvise ce mi falit lambo muricielago roadster i bmw m3 sport evolution
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da na to sam i mislio al najvise od svih 12 auta sto sam imao tuned najvise ce mi falit lambo muricielago roadster i bmw m3 sport evolution
Ništa otvoriš novi acc kupiš boost i igraš dalje...
Ja sumnjam da cu opet ici raditi nanovo sve... nemam opet snage i živaca ići istim putem... over and over again... expecting... sh*t to change.
Ja sumnjam da cu opet ici raditi nanovo sve... nemam opet snage i živaca ići istim putem... over and over again... expecting... sh*t to change.
Šta???
Ja sam gotovo došao do veyrona fali mi još 245 bodova, to ću ispunit u cca slijedećih 10 dana, i namjeravam se preselit na apex i sve is početka...
EDIT: naravno ako me ne bannaju a planiram kupiti boosta za još 100€
Da te pitam nešto ništa osobno samo ovako me zanima... koja je fora ako te banaju ici opet igrati ispocetka i trositi novac na boost? to se odnosi na one koji misle ispocetka ici sve.
Da te pitam nešto ništa osobno samo ovako me zanima... koja je fora ako te banaju ici opet igrati ispocetka i trositi novac na boost? to se odnosi na one koji misle ispocetka ici sve.
Pa budi sretan ako su te bannali da nisi kupio boost, šta bih ja rekao da me banaju a dao sam do sad 140€ na boost????
ma nemam zivaca ici ispocetka ak uspijem sta ovako muljanjem kod njih a ako ne jbg game over :P
@ Bumbilek : Prica se po official forumu da ban nije za stalno nego samo za par dana. Znas mozda nesto tome ?

@ Bumbilek : Prica se po official forumu da ban nije za stalno nego samo za par dana. Znas mozda nesto tome ?
stvarno se nadam da je tako :P
Na žalost, ne znam ništa o tome
Kad su mene banali prije 2 godine zbog "unlolacalized string" hack (proguglajte), vratili su me nakon mjesec dana. U međuvremenu sam otvorio drugi acc i krenuo ispočetka.
još nešto manje od 10k
šta mislite oće bit do sljedećeg tjedna
Neće pogotovo zbog bana ljudi koji su koristili bug, a ne hack
cisto sumnjam da ce do sljedeceg tjedna,al ak pocnu vracat accounte onda bi moglo :P
@Ryder007
@dovlahr
@Dexol
@Midzan21
Koji su vam nickovi u igri? I da li su svi oni koji su dobili ban imali CCX?
Frenky10 da imao sam ccx
još nešto manje od 10k
šta mislite oće bit do sljedećeg tjedna
Neće pogotovo zbog bana ljudi koji su koristili bug, a ne hack
Banan je i jedan moj friend koji nije ni primirsao bug ali je koristio hack... Isto je jutros bannan...
Znači bila je generalna čistka izgleda i možda još uvijek traje...???...
Banan je i jedan moj friend koji nije ni primirsao bug ali je koristio hack... Isto je jutros bannan...
Znači bila je generalna čistka izgleda i možda još uvijek traje...???...
Za njega mi nije žao
Frenky10 da imao sam ccx
Ne mogu se sjetiti da li sam ja provjeravao na nfs-s.com vozača, ali tvog tamo više nema. A to bi moglo značiti samo jedno...
@Ryder007
@dovlahr
@Dexol
@Midzan21
Ja sam koristio bug da bi dobio CCX i evo danas ujutro vidim da sam dobio mail u kojem pise da sam banan. Kad odem na NFS.S.com ima mi drivera http://nfs-s.com/nfsw/DI3TERB0HLEN .
@Ryder007
@dovlahr
@Dexol
@Midzan21
nick ingame je bio MARKOTVZ1993 mislim. da iskoristio sam bug te sam par puta cheatao (ghost car). ionako me boli kifla za tom igrom imam drugi acc sa 2k boosta (kupio sam onaj paket 1500 boosta za taj acc da imam), 0 day th streakom, te par šrot auta (samo 2 imam sa bug-a, ostalo nissan s14 ili s15 kao početno auto i to je to).
i moj acc je tamo na chichane :DD mozda ipak ima nade
mene još nisu banali, a "kupio" sam 135 auta

A jesi kupio možda boost?
da izgleda da nisu oni koji su uzeli 2 il 3,ja sam ih uzeo 180 + :DDD i prodao za igc
da izgleda da nisu oni koji su uzeli 2 il 3,ja sam ih uzeo 180 + :DDD i prodao za igc
To je to mi balkanci smo dokazali da smo jako loš narod i da smo pohlepni pun k,ja sam od svakog auta po 1 uzeo i to je to,gledam u klanu su skoro svi koji su uzeli tak aute više od 3 komada dobili ban.Pohlepa ljudi moji.
muljam na sve nacine al izgleda nema povratka necu mi skinut ban nikako
@Ryder007
@dovlahr
@Dexol
@Midzan21
slavonac76 i naravno bio glup pa pokupio ccx i odmah prodao sve aute što sam kupio bugom ali nije pomoglo naravno ccx ostavio i e da kupio sam oko 30 eura boosta prije oko 6 mjeseci i ipak dobio ban, hack nisam nikada koristio.