Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
crystal6 kaže...

Evo probao i ja i nakon 1 sat i 30 minuta igre mogu reći da sam blago oduševljen. Inače ja nisam od onih kojima je sve loše, nego gledam to sa strane arkadnog gamera.

Pa počevši od grafike, izgleda impresivno. Vrlo je sve detaljno i nije loše. Ali blješti. Stvarno treba staviti sunčane pa onda igrati. Što se tiče main menu toga nema, već je sve ingame, tj. voziš auto, pritisneš esc i možeš otići na cars (tamo ih tuniraš i kupuješ), options, quick race (ima i my cars) itd. Trzanje nisam zasad primjetio

Zvukovi u igri su odlični, što od auta, što pozadinska glazba.

Fizika automobila jeste čudna no na to se treba naviknuti. Isprva blago skreće pa onda naglo. Ali kad se malo ufuraš (kao ja :D) možeš lako raditi one herojske fore (super su).

A.I. je poprilično slab. Nema namještanja težine igranja, catch up je prisutan, a oni su vrlo blagi. Ja sam ih sve iz zezancije izlupao, svašta im radio i završio prvi. Policija je opet sasvim druga priča. Ako ih uhvatiš na prepad brzo završi potjera. Ali nisu ni oni prepametni jer te lako izgube.

Još jedna loša stvar je ta što nema onog GPS navođenja do utrke nego ti na ekranu piše ime utrke i tab. Stisneš tab i utrkuješ se. Po meni nepotrebno i bilo bi ljepše istraživati. One filmske scene su kak tak ok, premda je to sve malo prebrzo ,po mom mišljenju ,izvedeno, ali što je tu je.

Sve u svemu super igra. Meni je bolja od prostreeta, a fizika auta me podsjeća na NFS porsche.

Mali tračak nade za mene
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan
kopa3x kaže...
BORN kaže...

carbon sam prešao u dvije večeri a pro street sam igrao iz znatiželje,

ma nemoguće tako brzo
 Moguće je bilo preć Carbon u dvije večeri, a Undeground se mogao preć za jednu večer......
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
kopa3x kaže...
BORN kaže...

carbon sam prešao u dvije večeri a pro street sam igrao iz znatiželje,

ma nemoguće tako brzo
 Moguće je bilo preć Carbon u dvije večeri, a Undeground se mogao preć za jednu večer......
 Od svih NFS-ova koje sam igrao (a igrao sam NFS:U, NFS:U2, NFS:MW i NFS:C), Carbon sam najbrže prešao i stvarno istina je, može se prijeći u 2 večeri.
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Sve u svemu super igra. Meni je bolja od prostreeta, a fizika auta me podsjeća na NFS porsche.

Aj ponovo probaj NFS Porsche pa mi onda reci dali je fizika ista! Porsche je legenda NFS serijala i taj sam nastavak odigrao 500 puta, a Undercover sam igrao jučer kod prijatelja i fizika automobila ne podsjeća nimalo na porsche. Da barem podsjeća.....
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
protjeran

najbolji mi je nfs undercover jer su odlicni auti posebno bugatti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@chingy-os....isprika prihvaćena......lega

nisam gledao koliko sam prešao....al mi se čini da su sad protivnici malo žešči kako igra napreduje....nije da se hvalim  al dosad sam uvijek bio prvi i nijednom me policija nije uhvatila....i to s lakoćom.....osim.....što sam 3x morao ponovit "dostavu" mitsubishija...jer se nisam stigao otarasit policije....nestalo vremena...Smijeh

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
scorpion667 kaže...
crystal6 kaže...

Aj ponovo probaj NFS Porsche pa mi onda reci dali je fizika ista! Porsche je legenda NFS serijala i taj sam nastavak odigrao 500 puta, a Undercover sam igrao jučer kod prijatelja i fizika automobila ne podsjeća nimalo na porsche. Da barem podsjeća.....
 Ne mislim da je ista nego me ono "ljuljanje" automobila podsjeća na Porsche.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

Ima cak i plus u igri hehe...glazba koja je super i ovi novi auti poput eva 10 i nissana....danas cu bas instalirati nfs mw i carbon pa da vidim razliku,njih dvoje sam presao ali prije dosta vremenaSmijeh

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za vaše probleme s "blještanjem" svjetla, sunca, bla, bla, pokušajte umjesto sve što stavljate na max detalje, neke staviti na medium ili min.

Ja sam upravo odigrao jedan sat i sviđa mi se, jest da je upravljivost auta malo čudna, ali brzo se navikneš! Ja sam odmah na početku testirao vožnju pod ručnom i ufurao sam se nakon 3 min! Odigrao sam sve od NFS:U pa sve do sada!
(u Prostreet-u sam uzeo Lamborghinija Murcielago LP640, sredio ga i razvuko na drag race i potom obrisao igru)

Igra je 8/10, imam par zamjerki koje do danas nisu riješili (kokpit)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto instalirao i ja Undercover.Za mene je to obican NFS.Nista posebno.Auto kao da ima gume zalijepljene sa Loctiteom za asfalt.Totalna arkada.

Evo i jedan moj screenshot:

undercover undercover
DUAL CORE DO MORE BUT QUAD CORE EVEN MORE!!! Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 11:50 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ne znam dal ja to imam peh ili kaj :) .

Pa nema vise igricu u kojoj nisam naso bug....Evo, tak je i sad ovom, samo sad nemam screenshot, al bum ha stavio....Naime, radi se o tome da se igra smrzne....Kad dodete do "5. nivoa" ,to je pod navodnicima jer to u biti nisu nivoi nego neki napredak, uglavnom kad se ona znacka promjeni u brojku 5...E tu se meni pojavio problem...Obavio sam onaj job kaj sam trebao...To je drugi po redu job i onda sam otiso u Safe House da si malo promjenim izgled auta...I sad sam ja to tak sve mjenjo i sve se dalo promjenit dok nisam doso do felgi i guma...Tu sve sve da promjenit osim sirine gume...Cim probam pomaknut to, igra se smrzne i nemre se dalje nist...Samo hard reset, ni Windowsi ne reagiraju ni nista :( .

Neam pojma zake se bas tad i na tome djelo zbrejkalo, al od sad ne diram sirinu guma i felgi :)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, XFX 8800GT@ 700/1750/1000 Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrao sam jucer navecer kod prijatelja jedno 2 sata... nažalost. Jer su to bila 2 sata beskorisno bačena...

Ovo mora da je najlošija ikad verzija NFS-a  priča je stvarno "maštovita", osjećaj vožnje je još gori nego prije... a grafika. Meni je to obično zadnje na listi prigovora, ali koliko je ovo loše, mislim da bi morala radit i na grafičkim karticam starim 5 godina. Pa i Underground 1 je imao bolju grafiku od ovog smeća...

Sve u svemu, ovo se nikad neće instalirat na moj komp... radije ću opet instalirat Most Wanted nego igrat ovaj EA-ov ispljuvak...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U ovom NFSu nista novo, jos jedan prosjecan naslov...

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan

Je se meni čini ili je igra katastrofa počevši od auta,preko onog kad pritisneš tab za ići na utrku(čemu GPS i mapa onda),pa do optimizacije(ne mogu igrati je na max detaljima,a dok COD WaW igram)katastrofa...

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Je se meni čini ili je igra katastrofa počevši od auta,preko onog kad pritisneš tab za ići na utrku(čemu GPS i mapa onda),pa do optimizacije(ne mogu igrati je na max detaljima,a dok COD WaW igram)katastrofa...

E i to isto, ja sam misliu da je to samo meni da stekucka onak...Al ak je tebi kaj imas 9800GX2 onda neke nije vredu...Meni je inace igra ockey....Fucka mi se zivo kaj ne valja ovo i ono....Prosjecna je, al meni je to fora....Malo se spucat, nabrijat auto i ganjat se okolo z murjom...Meni se to svida i bok....Al vec ocjenu od 7 joj nebi dao, 7/10 mislim
Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, XFX 8800GT@ 700/1750/1000 Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
16 godina
neaktivan

Ja sam nešto malo igrao kod frenda na MAX detaljima, uopće ne trza, jedino što su kretnje auta vrlo čudne, tj. loše.

A ona blještavost jeste jaka ali nije baš toliko jaka kako su neki napisali.

Idem sad instalirat na svoj komp pa to malo probat igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni nikaj ne trza .

Dosta dobra igra  .Sad sam na bisij gdje drpiš drugi auto i moraš pobjeći murji da bi ga mogao dostaviti.

Nije tako loš kako svi govore .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je bitno da si kupim Lamborghini Murcielago LP640 i Audi R8, da ih sredim te da se điram i zajefrkavam policiju i to je to...ostalo me ne zanima jer je igra igriva za one koji to žele, da li radi zezancije ili nečeg drugog, i  one koji su NFS fanovi (ne hvalim NFS, ali meni je jedino ProStreet bio loš)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dainese46 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

E i to isto, ja sam misliu da je to samo meni da stekucka onak...Al ak je tebi kaj imas 9800GX2 onda neke nije vredu...Meni je inace igra ockey....Fucka mi se zivo kaj ne valja ovo i ono....Prosjecna je, al meni je to fora....Malo se spucat, nabrijat auto i ganjat se okolo z murjom...Meni se to svida i bok....Al vec ocjenu od 7 joj nebi dao, 7/10 mislm

svasta!!!!!!! meni nis ne steka sve max na 1680x1050 oko 60-7f0ps-a, konfa u potpisu

inace igra mi se ne cini losom

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
benko kaže...
....
 Koje drivere za grafu imaš?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

Da li se plaća šteta na autima?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad smo već kod štete, moram priznati ovaj puta su štetu još više dotjerali, hauba se pravo digne i vidi se motor hehe.

A i oštećenja su još više doradili.

Ali uvijek može bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
benko kaže...
dainese46 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

E i to isto, ja sam misliu da je to samo meni da stekucka onak...Al ak je tebi kaj imas 9800GX2 onda neke nije vredu...Meni je inace igra ockey....Fucka mi se zivo kaj ne valja ovo i ono....Prosjecna je, al meni je to fora....Malo se spucat, nabrijat auto i ganjat se okolo z murjom...Meni se to svida i bok....Al vec ocjenu od 7 joj nebi dao, 7/10 mislm

svasta!!!!!!! meni nis ne steka sve max na 1680x1050 oko 60-7f0ps-a, konfa u potpisu

inace igra mi se ne cini losom

pitam se zakaj ti ne šteka...ono mrcina od kompa a pošto se još baviš overklokom...a u vezi drivera...pa možda si baš pogodio one prave
17 godina
neaktivan

to trzanje je vezano uz lošu piratsku verziju igre... čujem da ove friške nemaju taj problem...      dakle, nije do hardweraNamigiva

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2008 0:10 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je igra tak tak.

A u vezi onog blještavila nato se da lako priviknit ja igram na monitoru 30" i naviko sam se za 10 min.

Kiko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ima neka dobra duša ovdje da mi mejlom pošalje 3 file-a od NFS Undercover na mejl file078@gmail.com

Autorun.exe

Nfs.exe

Setup.exe

ja sam skinuo igricu ali mi je antivir javio da su se nakacili trojanci pa sam ih izbrisao pa da sad ne skidam ponovo igricu

Lijepi pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Da li se plaća šteta na autima?

Ne, automatski se popravi poslije svake utrke ili potjere.
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

to trzanje je vezano uz lošu piratsku verziju igre... čujem da ove friške nemaju taj problem...      dakle, nije do hardweraNamigiva

nije do pi*atske igrte ja imam onu prvu i sve radi a nisam jos probo onu frisku
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
16 godina
neaktivan

Igrao sam nfs i neznam moram priznat da mi se ne sviđa...zašto?pa malo je grafika prezahtjevna odnosno kako god ja stavio na low ili na high detalje on šteka a i neznam nekak je jadan nema nfs-a do most wanteda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao "poboljsanju" ver igre,veca je za 1GB,samo je bolja optimizacija i na full postavkama nema stekanja,ide mi od 35-70 fps,sjene su i dalje ocajne tak da cu ih iskljucit,grafika ista...preci cu igru samo da otkljucam ove divne aute...inace promasaj od igre...da mi je makar stavit te aute u carbon ili mwSmijeh

Jel netko primjetio da ima razlike između prve ver i ove nove nesto vise od optimizacije?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice