Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
Kmica1985 kaže...

Ja mislim da NFS nemože bit kao oni prvi i pravi tipa Porshea,hotpursuit je legenda,tako da ne očekujem ludu zabavu.

da, tu se slažem. e to su bili raceovi
17 godina
neaktivan
kopa3x kaže...
BORN kaže...

carbon sam prešao u dvije večeri a pro street sam igrao iz znatiželje,

ma nemoguće tako brzo
 Samo sam Dariusa pešo ujutro ali ovo sam prelazio od 6-12 na večer, išao sam samo dalje da dođem čim brže do kraja igre
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan
Pozz probao sam novi nfs na 5 min...u kratkom vremenu igra me razocarala po pitanju performansi(probat cu stavit na xp mozda se popravi situacija)...dosta trza i upravljivost auta je nikakva,grafika ok nista posebno...jel jos netko probao pa da kaze detalje?
Budem probao kasnije igru kada se vratim kuci mozda malo promjenim misljenje Smijeh

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Upravo mi se skida i navečer će biti gotov pa ću javiti dojmove. Inače smatram da fizika ne može biti tako loša (ako sam užvao u NFS3 fizici, ne vidim razlog zašto ovdje neću).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chingy-os kaže...
Pozz probao sam novi nfs na 5 min...u kratkom vremenu igra me razocarala po pitanju performansi(probat cu stavit na xp mozda se popravi situacija)...dosta trza i upravljivost auta je nikakva,grafika ok nista posebno...jel jos netko probao pa da kaze detalje?
Budem probao kasnije igru kada se vratim kuci mozda malo promjenim misljenje Smijeh

Evo u potpunosti se slažem sa Chingyem... probao igru, poprilično slabe performanse, upravljanje vozilima tromo i grafika je prosječna. A nemogu reći da mi fali kompjuterske snage jer imam Intel Q9550 (@ 3.4GHz), 4GB DDR2 1066MHz Corsair, Gainward 4870 GS, Vista 64bit.
Sve u svemu lagano razočaranje.

16 godina
protjeran

igra je odlicna 10/10 svida mi se grafika i gameplay samo je malo zahtjevnija ali ok

proso sam 17% i mogu reci da sam poprilicno zadovoljan nakon prostreeta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo malo gejmpleja:

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

igra je odlicna 10/10 svida mi se grafika i gameplay samo je malo zahtjevnija ali ok

proso sam 17% i mogu reci da sam poprilicno zadovoljan nakon prostreeta

Koliko zahtjevna?
Hoće li ići najjača grafika sa rezom 1440x900 na grafi 8800gt?
17 godina
neaktivan

evo jedno pitanje u konfiguraciji koja je potrebna za igru piše da podržava samo PCIe grafe dali to znači da neće raditi na agp grafama a pošto ja imam x1950pro agp to je velik problem

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo mog malo osvrta..........

bljak..............

prvo...instalacija traje ko vječnost.......boring

drugo...opet me volan zahebaje...kao i u prostreetu....za poludit....

treće...grafika OK...meni je sve na full (8800GTS)....AAx4....1280x1024....jer još imam CRT....sve ostale veće su za WS...ništa ne trza.....vozim sa sunčanim naočalama jer ni u raju nema toliko svijetla i da sve blješti....

četvrto....fizika je supadupa UNREAL....ko superljepilom drži....ma koliko god brzo vozio....

ARKADA za 5....čisti NFS....nema napretka na bolje...al neka...

nisam puno vozio...par utrka samo...al mislim da nema SAFEHOUSE....ili nešt slično....samo voziš po gradu....nemam gdje kavu popit....

uglavnom čak mi se čini da je ovo osakačeni MW....s boljom grafikom i "drugčijom" pričom....

eto toliko za sad...ak još nečeg se sjetim ili doživim...budem postao.......

A SAD.....ima li tko riješenje za problem s volanom....

dakle.....kroz menije idem s gasom...al kad pustim ode dolje do kraja....da odem na vrh menija....moram strelicomNeodlučan....

kad vozim....čim pustim gas...auto koči i sam ide u rikverc...... tako da nema potrebe za kočnicom...Viče

eh da...volan je Logitech formula ex...HELP!!!

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
neaktivan

Nemoguce da tebi ne trza jer svima na momente trza...lose su napravili...liku sa 4870X2 mu idu fps od 30 do 55...a ta grafa  je 3 x jaca od tvoje

Meni se na 4850 isto spusti ispod 30 pa se osjeti trzanje...ocigledno nekima nije jasno da je sve ispod 30 blago štekanjeViče tek sa 40-60 je ugodan gameplay

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
16 godina
neaktivan
Sramota!

SMEČE od igre(s razlogom tvrdo Č)...zahtjevna do bola...a grafika ne opravdava...gameplay i priča su razočaravajući...dobra stvar je to da stane na jedan dvd(za razliku od pro streeta koji je morao proći granicu za 200-300 mb...taman da ne stane na DVD5)...u suprotnom ju ne vrijedi skidati...a pogotvo kupovati...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
beziljy kaže...

Evo mog malo osvrta..........

bljak..............

prvo...instalacija traje ko vječnost.......boring

drugo...opet me volan zahebaje...kao i u prostreetu....za poludit....

treće...grafika OK...meni je sve na full (8800GTS)....AAx4....1280x1024....jer još imam CRT....sve ostale veće su za WS...ništa ne trza.....vozim sa sunčanim naočalama jer ni u raju nema toliko svijetla i da sve blješti....

četvrto....fizika je supadupa UNREAL....ko superljepilom drži....ma koliko god brzo vozio....

ARKADA za 5....čisti NFS....nema napretka na bolje...al neka...

nisam puno vozio...par utrka samo...al mislim da nema SAFEHOUSE....ili nešt slično....samo voziš po gradu....nemam gdje kavu popit....

uglavnom čak mi se čini da je ovo osakačeni MW....s boljom grafikom i "drugčijom" pričom....

eto toliko za sad...ak još nečeg se sjetim ili doživim...budem postao.......

A SAD.....ima li tko riješenje za problem s volanom....

dakle.....kroz menije idem s gasom...al kad pustim ode dolje do kraja....da odem na vrh menija....moram strelicomNeodlučan....

kad vozim....čim pustim gas...auto koči i sam ide u rikverc...... tako da nema potrebe za kočnicom...Viče

eh da...volan je Logitech formula ex...HELP!!!

Riješenje: Deinstalacija
16 godina

More te li malo objasnit, zasto vam stopa, na kakvim detaljima igrate, i koji monitor imate i rezoluciju.
Ja jos cekam da padnu cjene i mislim uzimat ovo :HD4850 (512 mb), E8400 ili Q6600 i 2 GB ram, sta mislite kako ce ic na 1024x768 sve na high(ili skoro sve)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo ZASTO? cista neoptimizacija

Na toj grafi 4850 i dual core sve mi igre lete osim par iznimaka...ukljucujuci undercover Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ko bi rekao, nakon što nam se činilo (a nekima i ne) da nam dolazi jedan malo bolji NFS koji je obećvao dosta po trailerima izgleda da nas je opet dočekalo s*anje od igre (barem tako kaže većina što je dosad isprobala igru).

A ništa, treba pričekat još malo komentara.

Ja ću igru zaigrati sutra ili preksutra pa javim dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ko bi rekao, nakon što nam se činilo (a nekima i ne) da nam dolazi jedan malo bolji NFS koji je obećvao dosta po trailerima izgleda da nas je opet dočekalo s*anje od igre (barem tako kaže većina što je dosad isprobala igru).

Jest ti neka većinaŠutim
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Nemoguce da tebi ne trza jer svima na momente trza...lose su napravili...liku sa 4870X2 mu idu fps od 30 do 55...a ta grafa  je 3 x jaca od tvoje

Meni se na 4850 isto spusti ispod 30 pa se osjeti trzanje...ocigledno nekima nije jasno da je sve ispod 30 blago štekanjeViče tek sa 40-60 je ugodan gameplay

ako uzmeš u obzir da sam na win xp....da mi je procesor clockan na 4,2 zajedno s memorijom i niskom rezolucijom...kao što sam prije rekao......ONDA NE TRZA!!!!!
koliki je fps nisam mjerio....niti me zanima....bitno je da mi ne trza...što ne znaći da neće ako se prebacim na vistu....

EDIT:
izgleda da sam nekao uspio naštimat da mi u igri radi volan...al MENI i dalje sere....a i znam zašto.......glupi win xp x64....problem s driverima....al da budem siguran ....sad odo do frenda da vidim kako radi na visti x64.....i koji ima isti proc....pa bumo vidjeli onda dojmove

EDIT2:
ova glupa šema s TAB....za ulazak u neku utrku....nemorate se ni vozit kroz grad....sam stiskate tab i ulazite na utrku ma gdje god se ona nalazila na mapi....tako da neznam (još) čemu onaj GPS....
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 19:14 (beziljy).
17 godina
neaktivan

Evo ja sam stigao kuci pa cu sada isprobati na xp i visti pa da vidimo a meni je proc na 3.8 sto nije puno slabije od tvoga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Evo ja sam stigao kuci pa cu sada isprobati na xp i visti pa da vidimo a meni je proc na 3.8 sto nije puno slabije od tvoga

može.....
al evo sad sam tek vidio u postavkama da ima 1600*1200....i sad malo zna zatrzati....al ne toliko da se ne može vozit....ponekad....onak malo cimne...

a i evo obavio sam prvu undercover krađu....i to Renault Megan Coupe...ide do 260 !!! LOL
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
Prison Breaker kaže...

Jest ti neka većinaŠutim
 A cuj, jeste da nije neka vecina, ali uglavnom više-manje svi su skoro razočarani.
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
BORN kaže...
Prison Breaker kaže...

Jest ti neka većinaŠutim
 A cuj, jeste da nije neka vecina, ali uglavnom više-manje svi su skoro razočarani.
 Znam, to me i plaši jer sam očekivao "igru"
17 godina
neaktivan

Oce li se moci sa minimum requirementsima pokreniti....(da ne zapinje)....Odnosno jesu li minimalni system requirementsi tocni....

A sto se tice optimizacije COD4 je najoptimiziranija igra koju sam igrao....Imam 3200+ i igrao sam je na 7.5/10 njezine grafike.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 20:42 (Dalmatinac).
16 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

A sto se tice optimizacije COD4 je najoptimiziranija igra koju sam igrao....Imam 3200+ i igrao sam je na 7.5/10 njezine grafike.....

E to je točno, ja sa svojim kršom igram igru na max postavkama i ne trza uopće.
Imam Intel Celeron 2,66 Ghz, 2 GB RAM, ATI Radeon HD 3650 sa 512 MB.
17 godina

Igra je preloš port s konzola i zato padaju performanse na određenim konfama.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Upravo sam probao novi NFS!

Nakon 10 min sam stisnuo Alt+F4 i zaboravio da ova igra postoji na mom hardu, nakon tjedan-dva karantene bit će izbrisana...

Pa jesu oni normalni u EA-u? Rađe bi ponovo prelazio Most Wanted i Carbon neg ovo igro, SVE  u Undercoveru BLJEEEŠTI!!!   Naime sunce u toj igri izaziva sve površine da nenormalno SJAJE a ako slučajno zasja direktno u vas preko ekrana ruka vam automatski bježi prema već spomenutoj magičnoj kombinaciji tipki: ALt+F4.

Grafika je na razini 3-4 godine starih NFS-ova a po meni i lošija zbog neuspjelih eye-candy efekata koji valjda prolaze kod šećerom natrpanih 12-godišnjaka, rezolucija sjena je katastrofa i one izgledaju kao one u MW-u ali na najnižim detaljima. Tijekom vožnje primjetio sam nedefinirane oblake dima u zraku nekih 5 metara iznad ceste...  ne znam što bi to trebalo predstavljati, kasnije sam shvatio da u grafičkim postavkama ima opcija: Smoke -> ON, OFF to mi još uvijek nije jasno...

Auti zbog sjaja izgledaju kao oni srebrni plastični autići s placa za 20kn, detalji okoline su kao u GTA: San Andreasu, auti u prometu se izoštre tek kada dođete na 20 metara od njih a izdaleka izgledaju kao plutajuće karoserije bez otvora za prozore.

Sa AA x6, što je i maksimalna opcija, sve je i dalje "zubasto" i rubovi objekata su još grubi.

Da ne pričam samo o grafici mogu vam reći da više nema Safe Housea i mapa s GPS-om je besmislena jer možete početi bilo koju utrku pritiskom tipke TAB.

P.S.  Jedva čekam recenzije u Bug-u i PCPlayu...   Imam neki osjećaj da će se ocjene kretati oko 4/10.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na IGN-u su ga popljuvali uz pristojnih 5.0, što ne čudi. Zašto jednostavno ne prekinu serijal i poštede nas muka. Nek si rade nekvu igru sličnog tipa za djecu do 12 godina, a nama neka serviraju nešto bolje. NFS serijal više nikad neće biti što je, sada već davno, bio. Žalosno, ali istina... Ovo je smrt serijala (premda će ga i dalje svake godine štancati dok god ga ime prodaje).

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo dolazim nakon igranja 15 % i dolazim do zakljucka:

PERFORMANSE-probao sam na xp i visti,mogu reci da je slican frame-rate...mjerio sam frapsom...dobivam od 30 do 60 fps(konfa iz potpisa)...jako rijetko trzne (ispricavam se liku pod imenom beziljy sto sam rekao da je nemoguce da mu ne trza...ono sam napisao nakon 5 min igre)

GRAFIKA-totalni promasaj-aa na maximali 6x auti su zubasti kao i da nije upaljen,sjene uzasno izgledaju pomalo kockasto iako je aa do kraja ukljucen,kao i refleksija na autu,okolis je srednja zalost kao sto je bilo prije par godina u igrama,ostali auti nedovoljno dorađeni,sunce previse blješti,nebo bez veze.

FIZIKA AUTA-Iako nitko ne ocekuje da bude kao u nekoj realnoj igri...ali ovo je pravi cirkus...nema osjecaja brzine,skreces u zavoje prejednostavno bez obzira na brzinu,osjecaj kao da si na ledu,totalni promasaj

PRICA-pod broj 1 ne sviđa mi se sto su stavili filmske animacije..bolje mi ej bilo kao u mw animirano...prica kao i u svakom nfs ali cini se ovdje jos gore

Mislim da ce se vecina slozit s ovim postom

Ocjena 3\10

EA TRGNI SE

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm znaci tako,onda cu ugasit torrent i izbrisat sto se dosad skinulo,dobro da sam na vrijeme ovo vidio -.-' Izlanuo se

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo probao i ja i nakon 1 sat i 30 minuta igre mogu reći da sam blago oduševljen. Inače ja nisam od onih kojima je sve loše, nego gledam to sa strane arkadnog gamera.

Pa počevši od grafike, izgleda impresivno. Vrlo je sve detaljno i nije loše. Ali blješti. Stvarno treba staviti sunčane pa onda igrati. Što se tiče main menu toga nema, već je sve ingame, tj. voziš auto, pritisneš esc i možeš otići na cars (tamo ih tuniraš i kupuješ), options, quick race (ima i my cars) itd. Trzanje nisam zasad primjetio

Zvukovi u igri su odlični, što od auta, što pozadinska glazba.

Fizika automobila jeste čudna no na to se treba naviknuti. Isprva blago skreće pa onda naglo. Ali kad se malo ufuraš (kao ja :D) možeš lako raditi one herojske fore (super su).

A.I. je poprilično slab. Nema namještanja težine igranja, catch up je prisutan, a oni su vrlo blagi. Ja sam ih sve iz zezancije izlupao, svašta im radio i završio prvi. Policija je opet sasvim druga priča. Ako ih uhvatiš na prepad brzo završi potjera. Ali nisu ni oni prepametni jer te lako izgube.

Još jedna loša stvar je ta što nema onog GPS navođenja do utrke nego ti na ekranu piše ime utrke i tab. Stisneš tab i utrkuješ se. Po meni nepotrebno i bilo bi ljepše istraživati. One filmske scene su kak tak ok, premda je to sve malo prebrzo ,po mom mišljenju ,izvedeno, ali što je tu je.

Sve u svemu super igra. Meni je bolja od prostreeta, a fizika auta me podsjeća na NFS porsche.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice