Evo probao i ja i nakon 1 sat i 30 minuta igre mogu reći da sam blago oduševljen. Inače ja nisam od onih kojima je sve loše, nego gledam to sa strane arkadnog gamera.
Pa počevši od grafike, izgleda impresivno. Vrlo je sve detaljno i nije loše. Ali blješti. Stvarno treba staviti sunčane pa onda igrati. Što se tiče main menu toga nema, već je sve ingame, tj. voziš auto, pritisneš esc i možeš otići na cars (tamo ih tuniraš i kupuješ), options, quick race (ima i my cars) itd. Trzanje nisam zasad primjetio
Zvukovi u igri su odlični, što od auta, što pozadinska glazba.
Fizika automobila jeste čudna no na to se treba naviknuti. Isprva blago skreće pa onda naglo. Ali kad se malo ufuraš (kao ja :D) možeš lako raditi one herojske fore (super su).
A.I. je poprilično slab. Nema namještanja težine igranja, catch up je prisutan, a oni su vrlo blagi. Ja sam ih sve iz zezancije izlupao, svašta im radio i završio prvi. Policija je opet sasvim druga priča. Ako ih uhvatiš na prepad brzo završi potjera. Ali nisu ni oni prepametni jer te lako izgube.
Još jedna loša stvar je ta što nema onog GPS navođenja do utrke nego ti na ekranu piše ime utrke i tab. Stisneš tab i utrkuješ se. Po meni nepotrebno i bilo bi ljepše istraživati. One filmske scene su kak tak ok, premda je to sve malo prebrzo ,po mom mišljenju ,izvedeno, ali što je tu je.
Sve u svemu super igra. Meni je bolja od prostreeta, a fizika auta me podsjeća na NFS porsche.