Need for Speed Rivals

poruka: 199
|
čitano: 45.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed Rivals
Frenkyca kaže...

Evo fixa da vam igra radi na 60 fps-a i da nema ubrzanja ovog ako je fps veci znaci sigurno radi probao sam igram vec 3 dana tako.... stavit cu i svoje slike da se bolje vidi... ako tko ima kakvo pitanje slobodno p.m

-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+  to se upisuje pod target ali sa razmakom(space)

Kad uradim ovo meni igra radi u slou moushn-u bukvalno,  iako prikazuje preko trideset fps-a ....i dalje cekam patch

14 godina
Need for Speed Rivals

NE radi taj fix, samo pokvari fiziku igre jer je vezana za konstatan lock od 30fps.

Treba ofišl patch.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Frenkyca kaže...

Evo fixa da vam igra radi na 60 fps-a i da nema ubrzanja ovog ako je fps veci znaci sigurno radi probao sam igram vec 3 dana tako.... stavit cu i svoje slike da se bolje vidi... ako tko ima kakvo pitanje slobodno p.m

-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+  to se upisuje pod target ali sa razmakom(space)

šta mi je krivo?

12 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

ma ne radi to

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

je li zna ko di mogu skinuti rivals za comp, besplatno, bez onih glupih surveya

0 7 hvala 0
13 godina

lol

15 godina
Need for Speed Rivals

Su uspjeli kaj popraviti vezano za FPS ili je još uvijek max na 30?

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Aj pogodi

Say hello to my little friend
15 godina
Krunoo7 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Aj pogodi

Ah, nisam ni sumljal {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
13 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Čudno kako još uvik nema propisne jogurt verzije...

0 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals - Accolades Gameplay Trailer 

Need for Speed Rivals - Network Trailer 

0 0 hvala 0
15 godina
Instalirao, odigrao 3-4 utrke, izbrisao za vijeke vjekova.

Još jedno u nizu razočaranja iz NFS serijala
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
Need for Speed Rivals

jel izašao fix za fps i kakav patch da mogu kontrole riktat? hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Igra je izašla davno, al me čudi da još nema prave verzije za skinut hmm

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Isto tak i ja, btw, kad dolazi u Hrvatske trgovine Rivals?

13 godina
protjeran
Need for Speed Rivals

ovo je nesto najgore sto sam u zivotu vidio{#} lok na 30 fps-a pa kaj su oni normalni pa ne igraju se ljudi vise na crt televizorima od 30-55cm{#}

probao sam i bez loka tad igra ide previse slicica i nemoguce je voziti auti idu 5000kmh za 2sek{#} probao lokati prek drivera u ccc na 60 fps-a no ocigledno je nekaj u samoj igri nevrijedi koda nema loka iako pise da je na 60! pre jadno

nista konzolasi nek uzivaju odustao nakon 5min pretukao zenu od bjesa , silovao susjedu i poklao joj cijelu ergelu pilica...{#}LP

hvala svim piratima svijeta sto su mi usparali novac!{#}zivjeli vijecno!

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 22:13 (Stjepanj).
Moj PC  
9 0 hvala 4
15 godina
Need for Speed Rivals

Ja vas ne kuzim fakat, imam komp od oko 2000 kn i igram nfs na medium/high postavkama i nista ne steka, sve lijepo fluidno ide, jedino kad sam u gradu, tada uspori al i to prode za 5-10 sec.. Previse ste razmazeni..

A i meni se igra nije nesto svidjela u pocetku, al nastavio sam igrati jos malo i sada mi je skroz ok, naravno nije kao npr. Undergroind 2 gdje mozes tunirati aute i sve cari koje on nosi al stvarno ne mislim da rivals zasluzuje toliko gađenje.

Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

Ja vas ne kuzim fakat, imam komp od oko 2000 kn i igram nfs na medium/high postavkama i nista ne steka, sve lijepo fluidno ide, jedino kad sam u gradu, tada uspori al i to prode za 5-10 sec.. Previse ste razmazeni..

A i meni se igra nije nesto svidjela u pocetku, al nastavio sam igrati jos malo i sada mi je skroz ok, naravno nije kao npr. Undergroind 2 gdje mozes tunirati aute i sve cari koje on nosi al stvarno ne mislim da rivals zasluzuje toliko gađenje.

nije stvar razmazenosti uopce. stvar je toga da nasi monitori rade na 60 hz a igra radi na 30 fps lock što nema smisla. (mislim ima,jer je loš konzolaski port)

a itekako se osjeti 30 fps na monitoru od 60. nedajboze da netko ima skuplji monitor od 120 hz...

to nije teško za svatit. zato što je neko loše napravio port s konzole na pc svi moramo patit.

14 godina
Rocinante2112 kaže...
maxy0 kaže...

nije stvar razmazenosti uopce. stvar je toga da nasi monitori rade na 60 hz a igra radi na 30 fps lock što nema smisla. (mislim ima,jer je loš konzolaski port)

a itekako se osjeti 30 fps na monitoru od 60. nedajboze da netko ima skuplji monitor od 120 hz...

to nije teško za svatit. zato što je neko loše napravio port s konzole na pc svi moramo patit.

To je ona ekipa što joj je vjerovatno i ok vidjeti gta5 na konzoli na 15 fps i 720 razvučenom preko 1080p televizora.

Ne radi se o razmaženosti lol, radi se modernom svijetu, tehnogija je napredovala i sad je 60hz standard kao i 60fps u igrama, bar konzolšakim većinu.

I onda oni ovdje zaključaju, pazi zaključaju igru na 30!!! Ne dopuste ni PC userima da igraju igru sa svom snagom računala kojeg imaju. LOL:

13 godina

i jos k tome igra runs like shit.

NEMA OPRAVDANJA

14 godina
Rocinante2112 kaže...

i jos k tome igra runs like shit.

NEMA OPRAVDANJA

Ma što si tako razmažen!! 30fps ti je dosta!! Šta hoćeš ti sad da tvoj titan igru gura na 120? e pa ne može!

15 godina
Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals - 2015 Ford Mustang Gameplay

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Igra li netko?

B-A-R-C-A
14 godina
odjavljen
Need for Speed Rivals

mislim se jos da li ne da nabavim,nisam nfs pokrenio jos od carbona tak da neznam :/

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja sam upravo kupio, na Originu 30% popusta. Nadam se da ce biti igriva. Da bude malo bolja od NFS World, ja sretan.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 19:37 (iNo_bhf).
15 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Meni je dobra igra. Zabavna, odlična grafika i vozni model mi se sviđa puno bolje nego onaj u NFS HP iz 210 gdje auto kao da je zaljepljen za cestu.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja se nadam da će biti vrijedna tih para.

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Instalirao patch, upisao onu komandu u shortcut properties, i dalje ništa, troka ko ludo, na 14-15 frejmova lockano, a trebalo bi ići i više na 1.366x768 sa mojom konfom.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
donator_bubrega kaže...

Instalirao patch, upisao onu komandu u shortcut properties, i dalje ništa, troka ko ludo, na 14-15 frejmova lockano, a trebalo bi ići i više na 1.366x768 sa mojom konfom.

I to je previse sa celeronom

14 godina
neaktivan
Xpider kaže...

I to je previse sa celeronom

Al 1024x768 sve off i low i opet je na 12-13?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice