Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 340.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

ma budem za par dana prvo ocu skinut lotro od 10 gb --.--

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nba 2k11

a hocel ko reci gdje se ima nabaviti igraca na netu za download?! nigdje nemogu da nadjem pc verziju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Trebam li uopće pitati da li se može igrati normalno preko tipkovnice? Probao sam 2K10 i nisam mogao dugo izdržati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Nba 2k11
Riker kaže...

Trebam li uopće pitati da li se može igrati normalno preko tipkovnice? Probao sam 2K10 i nisam mogao dugo izdržati...

Lol meni je crko gejmped neki dan pa moram igrati preko tipkovnice, ali nije to to, ima više poteza za raditi sad, i nova opcija advanced controls

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
E ovo je genijalno. Posle Nba 2k9 (prvi 2k za pc) mislio sam da ne moze bolje. 2k10 nije bio toliko revolucionaran. Ali ovo je vec savrsenstvo. Tako dobar gameplay, potezi mnogih igraca kao u stvarnosti, nevjerovatni pokreti, zakucavanja. Grafika mi nije toliko bitna ali et moram reci da je predobra. Pogotovo lica igraca. Sta reci. Presretan sam ovih dana. F1(!), Pes 11, NBA, fifu jos nisam probao, ali cu da probam. I jos samo football manager i onda ce biti sve upotpunjeno.
Loyal to the game
15 godina
protjeran
Simon Ghost Riley kaže...
E ovo je genijalno. Posle Nba 2k9 (prvi 2k za pc) mislio sam da ne moze bolje. 2k10 nije bio toliko revolucionaran. Ali ovo je vec savrsenstvo. Tako dobar gameplay, potezi mnogih igraca kao u stvarnosti, nevjerovatni pokreti, zakucavanja. Grafika mi nije toliko bitna ali et moram reci da je predobra. Pogotovo lica igraca. Sta reci. Presretan sam ovih dana. F1(!), Pes 11, NBA, fifu jos nisam probao, ali cu da probam. I jos samo football manager i onda ce biti sve upotpunjeno.

Jesi ti možda ja iz paralelne dimenzije haha, kopirao si mi misli........

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Predobra je igra!...Evo je dan screenshot, necu ih stavljati vise jer mi grafika nije Bog zna kaj zbog slabog pc-a.

MJ MJ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Simon Ghost Riley kaže...

Da utvrdimo gradivo. Slažem se s svime napisanim.

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

jel mi može iko pomoć u vezi 2k11. igran priko tipkovnice i u control settingsima nemogu nać crossover. to jest nemogu zadat nikakvu tipu na njega. jel se možda zove drukčije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 21:00 (bulls23fan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Ja se sa svime što ste vi napisali slažem. Jednostavno nevidim NITI JEDNU stvar koja mi se ne sviđa, ajd dobro da nebude sve perfektno, ne sviđa mi se, i to još od prije, kretenski izbornik..............

edit- Crossover se mislim sad zove drukčije, neznam točno što........nisam baš ti pomogao :)))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 21:02 (Kora).

1 0 hvala 0
15 godina
Nba 2k11

wtf, imaju 2 teme od NBA 2k11

ova ovdje i ova

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

wtf, imaju 2 teme od NBA 2k11

ova ovdje i ova

Ona je u podforumu konzole a ova u podforumu PC igre, mada je bespotrebno, obje mogu ostati, samo bi ih modovi trebali sadržajno povezati.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 21:03 (thuglife).
15 godina
thuglife kaže...

Ona je u podforumu konzole a ova u podforumu PC igre, mada je bespotrebno, obje mogu ostati, samo bi ih modovi trebali sadržajno povezati.

pa da ali budući da su igre praktični iste na PC-u i na konzolama mislim da netrebaju 2 teme

onda bi npr. i PES trebao imati 2 teme

mogu one ostati ali teže je pratit što se događa na obje teme

0_o
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 21:14 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Da stvarno, ovaj tjedan je bio prilicno zanimljiv sto se tice sportskih igara, prilicno smo se obradovali zar ne? . .

Naravno jos se broje dani do FM-a :(, nemogu da docekam . . , pada mi taman na rodjakov rodjendan . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
thuglife kaže...

pa da ali budući da su igre praktični iste na PC-u i na konzolama mislim da netrebaju 2 teme

onda bi npr. i PES trebao imati 2 teme

mogu one ostati ali teže je pratit što se događa na obje teme

Ja sam lijepo predložio modovima da ih sadržajno povežu, tako bi bilo dosta lakše, a sad, na njima je što će napraviti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
rulF kaže...

Da stvarno, ovaj tjedan je bio prilicno zanimljiv sto se tice sportskih igara, prilicno smo se obradovali zar ne? . .

Naravno jos se broje dani do FM-a :(, nemogu da docekam . . , pada mi taman na rodjakov rodjendan . .

Tu zaista ne vidim što se može promjeniti. Osim dizajna.........

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ja se sa svime što ste vi napisali slažem. Jednostavno nevidim NITI JEDNU stvar koja mi se ne sviđa, ajd dobro da nebude sve perfektno, ne sviđa mi se, i to još od prije, kretenski izbornik..............

edit- Crossover se mislim sad zove drukčije, neznam točno što........nisam baš ti pomogao :)))

E da jedino je izbornik glup, ovo s Jordanom je predobro, bilo bi dobro kad bi sad svaki sljedeći Nba 2k imao jednog igrača iz povijesti recimo u sljedeći naslov nek stave Petrovića.

16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ima tko link za rostere i s čim se rade ,,fore'' i potezi?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

igra je čudo. baš sam čekao ovu igru i iznenadilo me koliko je dobra. potezi, kretnje igrača .... vrh. 2K BOGOVI!!!

a koliko vama ima fps.ova? meni je na 60-63 fpsa! igram na 1680/1050 rez, postavke nešto na high, nešto na medium. a 2k10 mi je radio malo slabije, povremeno trznuo, a ova ima ...eni flow. što znači da su se dečki potrudili.

a vi koji igrate na tipkovnicu, dajte nesto sitno kn, igrajte na gamepadu. ne kontam kako uopce mozete igrati :-)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gennaro_gattuso kaže...

igra je čudo. baš sam čekao ovu igru i iznenadilo me koliko je dobra. potezi, kretnje igrača .... vrh. 2K BOGOVI!!!

a koliko vama ima fps.ova? meni je na 60-63 fpsa! igram na 1680/1050 rez, postavke nešto na high, nešto na medium. a 2k10 mi je radio malo slabije, povremeno trznuo, a ova ima ...eni flow. što znači da su se dečki potrudili.

a vi koji igrate na tipkovnicu, dajte nesto sitno kn, igrajte na gamepadu. ne kontam kako uopce mozete igrati :-)

Jel tak da je vrh? Kupujem uskoro novi gamepad, samo za ovo i PES! Zaslužili su oboje, svaka čast i KONAMI-u i 2K-u!

Dinamo živi vječno
15 godina
bulls23fan kaže...

jel mi može iko pomoć u vezi 2k11. igran priko tipkovnice i u control settingsima nemogu nać crossover. to jest nemogu zadat nikakvu tipu na njega. jel se možda zove drukčije?

nema više crossovera na jednoj tipki.On se sad radi sa držanjem L1 i kombiniranim pokretom lijevog analoga.Pošto ti nemaš joy možeš se pozdravit.Hebala vas tipkovnica više..dajte ljudi pa ovo je simulacija.Joy možete kupit već za nekih 70-80 kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 9:01 (SolidSnakeCRO).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Probao sam igru i mogu reći da je FANTASTIČNA.

Za razliku od prošle godine igra je optimizirana te mi se vrti bez problema na maximalnim postavkama i 1600x900 rezoluciji.

Gameplay je predobar.Animacije i pokreti su savršeno izvedeni.Bio sam očaran kad sam vidio kako nate robinson ide pored bynuma i polaže,kao da gledam pravu utakmicu.

Trenutno imam 3 sportske igre koje su odlično napravljene (F1 2010,PES 2011,NBA 2K11)  te se teško odlučiti između njih,vjerovatno ću igrati svaku pomalo (iako je 2k11 definitivno najkvalitetnija od njih 3)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

Probao sam igru i mogu reći da je FANTASTIČNA.

Za razliku od prošle godine igra je optimizirana te mi se vrti bez problema na maximalnim postavkama i 1600x900 rezoluciji.

Gameplay je predobar.Animacije i pokreti su savršeno izvedeni.Bio sam očaran kad sam vidio kako nate robinson ide pored bynuma i polaže,kao da gledam pravu utakmicu.

Trenutno imam 3 sportske igre koje su odlično napravljene (F1 2010,PES 2011,NBA 2K11)  te se teško odlučiti između njih,vjerovatno ću igrati svaku pomalo (iako je 2k11 definitivno najkvalitetnija od njih 3)

Kralju apsolutno se u svemu slažem s tobom i ja imam te iste 3 sportske igre i igrat ću ih sve podjednako. Možda ipak PES maaaalko više jer je ipak to moja prva ljubav, ali po svemu nije  ni do koljena novom NBA-u (ako bi generalizirali)

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Igrati na tipkovnici je nemoguce prste lomis, ne znam koji idiot je programirao kontrole no da bi izveo crossover ili neki potez potrebna je treca rukaViče, inace igra je perfektna najvjerojatnije najbolja sportska igra ove godine, no najveci minus su upravo kontrole jer su ove godine sve razdvojili pa na tipkovnici je igrati ravno samoubojstvu (najveci problem je upravo crossover ) primjerice, ulazak pod kos je skoro pa nemoguc no nazalost, ne zbog dobre obrane AI nego toga sto je nemoguce driblati loptuPlač, sto mi zagorcava zivot.

Uglavnom ako hoces igrati kupi gamepad i miran si no tu se postavlja pitanje zasto kupovati gamepad kada ovo nije konzola nego pc te bi bilo logicno da se moze igrati na tipkovnici kao svaka druga igra. Te nevezano uz kontrole vidim   da su popravili tj. nadogradili novim opcijama my player mod sto je veliki plus no nazalost smisao AI za ocjenjivanje je izuzetno glup (bad call for pass, block, steal itd...).

16 godina
Nba 2k11

igrica je vrh sve super fino lijepo ali kontrole ubijaju :( to i jest najveci minus ali igrica ko igrica odlicno!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

SPOILER ALERT! SS-ovi, teški spoiler, gledajte na vlastitu odgovornost

kako bi ova petorka Bullsa derala guzove svima Smijeh

samo im jos fali Rodman

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 13:00 (commandos).
15 godina
protjeran
commandos kaže...
Kora kaže...

SPOILER ALERT! SS-ovi, teški spoiler, gledajte na vlastitu odgovornost

kako bi ova petorka Bullsa derala guzove svima Smijeh

samo im jos fali Rodman

Ima i Rodman. Ima više ekipi Bullsa iz različitih sezona za izabrati, u nekima imaju neki igrači u nekima su neki drugi.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11
Evo vidm igra ne izgleda puno zahtjevna (http://nba-2k.com/nba-2k11-pc-system-requirements/)

Morat cu je sto prije nabavit.
I kako bi radila na mom pc-u .
dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...
Evo vidm igra ne izgleda puno zahtjevna (http://nba-2k.com/nba-2k11-pc-system-requirements/)

Morat cu je sto prije nabavit.
I kako bi radila na mom pc-u .

ma radit ce na high..meni se još s**** jedva cekam probat koliko vidim po komentarima igrica je vrh vrhova..pogledao sam par videa i stvarno je odlicna al moram se uvijerit u to.mada nisam bas neki fan košarke..obožavam nogomet ali ovo se mora probati..:DDDi meni high detalji.:D

15 godina

jel mi moze netko rec kako preko gamepada u ovoj igrici tokom utakmice zakucavat.prvi put igram 2k kosarku tako da mi je sve cudno...prije sam visio na ea verziji..trazio sam neke tutoriale na jutubu ali nisam nasao nista konkretno za zakucavanje,a u igri ima neki dunk contest ali ni to mi nije bas jasno :S

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice