Multiplayer igra

poruka: 6
|
čitano: 1.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Multiplayer igra

ajde mi preporucite neku igru koja se moze prelzaiti u multiplayeru... kao npr. gears of war. malo je takvih igra pa ako netko zna koju, nek napise ako mu nije problem Smijeh

C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, ati radeon X1900GT :( , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Multiplayer igra

Team Fortress 2, Enemy Territory : Quake Wars, Unreal Tournament 3, Call Of Duty 4,...

Freeware : Enemy Territory, Americas Army, FEAR Combat

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Multiplayer igra

UT 03 koliko znam se ne moze prelaziti bas u 2, a ni za ove ostale nisam to vidio a igrao sam neke (to prelazenje mislim na bas campaign mod, kao kad bis igrao single player pa isto tako samo u npr 2, na to sma mislio, eto valjda sam dobro pojasnio Smijeh )...

C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, ati radeon X1900GT :( , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Multiplayer igra
hyko kaže...

UT 03 koliko znam se ne moze prelaziti bas u 2, a ni za ove ostale nisam to vidio a igrao sam neke (to prelazenje mislim na bas campaign mod, kao kad bis igrao single player pa isto tako samo u npr 2, na to sma mislio, eto valjda sam dobro pojasnio Smijeh )...

Conflict:Denied Ops

Ima i onih koji znajuCool
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

Diablo 2 izgleda smješno ja ga igram i jako mi se sviđa nema veze što je stara igra.Belji se

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
17 godina
neaktivan
hyko kaže...

(to prelazenje mislim na bas campaign mod, kao kad bis igrao single player pa isto tako samo u npr 2, na to sma mislio, eto valjda sam dobro pojasnio Smijeh )...

To se po naški kaže co-op ;)

CoD:WaW, koji izlazi za dva tjedna će imati to.
Inače nemaš baš previše FPS igara za PC koje podržavaju co-op mod, jel tražiš samo FPSove ili želiš šarat i drugim žanrovima?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice